ay ınsallah banada oyle der ılk doktor erkege benzıo dedı ıkıncı bence kız dedı yarın randevum var ınsallah kesınlesırçok sağol canım darısı öğrenemeyenlerin başına ilk seferinde tahmin yürütmüştü ama erkek gibi demişti ama bu sefer kesin kız dedi
inşallah canım allah gönlüne göre versin dr um başlarda kız erkeğin totoları birbirine çok benziyor demişti ama en çok top şeklinde çıkıntı olduğu için hep erkek olur sonra kıza döner falan dedi yine de hayırlısıay ınsallah banada oyle der ılk doktor erkege benzıo dedı ıkıncı bence kız dedı yarın randevum var ınsallah kesınlesır
çok sağol canım darısı öğrenemeyenlerin başına ilk seferinde tahmin yürütmüştü ama erkek gibi demişti ama bu sefer kesin kız dedi
bana ılk erkek dıyen doktorla bende bakmıstım resmen pıpı yumurtalıklar gormustum sonrakındede baktım bacak arası boştu bakalım yarın ne cıkcak her 15 gunde bı cınsıyet deısıyo benım cocukinşallah canım allah gönlüne göre versin dr um başlarda kız erkeğin totoları birbirine çok benziyor demişti ama en çok top şeklinde çıkıntı olduğu için hep erkek olur sonra kıza döner falan dedi yine de hayırlısı
büyük ıhtımal canm, kızdır.
amin canım cumlemızınkını ınsallah onların ıkısını ılk tanıstırdıgım an dün gıbı aklımda hala o zaman buyuk 2 yasına gelıyodu hastaneden cıktık anneme gıttık buyuk oglum annemdeydı battenıyenın ıcınden baktı kardesıne kucagına verdım sevdı optu sonra bebegın agzındakı emzık yere dustu aldı emzıgı halı tuyu felan yapısmısmı dıye baktı temızleyıp tıktı kardesının agzına sonradabebekten cekıp emzıgı kendı agzına attı hahaha
yapamazsınkıbenım ıkıncı bebegı doktor sımdılık kıza benzıyo dedıgınde havalara ucmustum bı oglum bıde kızım olcak dıye 15 gun sonra tekrar gıttıgımde pıpıyı gorunce moralım bozulmustu aglamıstım bebek dogdu aglarken agzı morarıyo dıye hemsıre bebek yogun bakıma cıkardı alttan dikişli halımle o merdıvenlerı nasıl tırmandım bebegım nasıl dıye cok sukur ıyıydı kuvezden cıkarıp kucagıma verdıler odaya nasıl ındıgımı ben bılırım kucagına al agladıgını duy kızmıs erkekmıs hıc bırı kalmıyo aklında can oluyo can
meltemcim acaba sen kendini çok mu şartladın ki kendini düşün annelerimize ne kadar yakınız kız erkek fark etmyor ya bide cicili biçili giydircez falan ayyy içim titriyor düşündükçe bu arada erkek anneleri beni topa tutacak vallahi
ay ewet ya senn hıkayene benzer bı hıkaye de benm annemde var Benı dogurmus baya getrmemısler benı anneme, annem dıyo kı dıkıslerımı tuta tuta 3 kar yukarı cıktım Senı aldm oyle ındım odaya :) Haklısnız valla, ınsann kendı cocugu olunca kız erkek farketmıycek gıbı :) Ne bılıyım ya o kadar odaklanmısım kı erkege bırden sasrdım tabı :)
bana ılk erkek dıyen doktorla bende bakmıstım resmen pıpı yumurtalıklar gormustum sonrakındede baktım bacak arası boştu bakalım yarın ne cıkcak her 15 gunde bı cınsıyet deısıyo benım cocuk
ay kızlar hadi baır az kalmış kısmet hayırlısı neyse o olsunbende çok merak ediyorum radevum 14 temmuz da offf.
bende de bel fıtıgı başlangıcı var canım İnş normal doguma engel olmazsaolasın canım normal tabı vucudunun agırlık merkezı degısıyo bende o yuzden cekıyorum agrıları bel fıtıgı oldugu ıcın daha yogun yasıyorum sadece bu agrılar malesef 9 ay surcek
aynen öyle canım herşeyimize ortak olacaklar ya düşünsene bıdıklarEwet canım cok sartlamısım Ama dedıgın gıbı kız cocugu anneye cok daha yakın oluyo Bız 3 kızız annemle cok daha yakınız, anneme karsı cok daha hassasız :) İnş kızım da bana arkadas gıbı buyur :)
Çok hizlisiniz vallaSonradan cinsiyet değisirse ne olacak ya Diger kizlarida kapmis olurlar sonra
amin canım benım esım bı evın bı cocugu o yuzden cok aglıyo bazen ben hıc amca dayı olamıycam dıyeAy masallah canım ya, cok tatlılar. Allah hıc bı cocugu kardessız bırakmasın, nasıl da koruyup kolluyolar brbrlerını :)
Gönül çalmada üstümüze yok canim:))leylam355t: 41568850 .!.:ay vallahi benim kızımın gönlünü kim çalarsa ona vericem
bu arada benim en sevdiğim filmler arasındadır süperrr
ben ılk bel fıtıgımı 15 yasındayken gecırdım hepsını normal dogurdum canım sorun olmuyo o bacaklar havada oldugu ıcın bel boşta kalmıyoay kızlar hadi baır az kalmış kısmet hayırlısı neyse o olsun
elif cim sende bel fıtığı var galiba bende de olabilirmiş senin normal doğumda sıkıntı oldumu doğum şekline nasıl karar verildi
yok korkma canım ben kaybettıgım kızımla beraber 3 tane normal dogum yaptımbende de bel fıtıgı başlangıcı var canım İnş normal doguma engel olmaz
Bilemeyiz canim ne olur ne olmaz:)tam 16. haftam bıtmıstı artık degısmez bence :)
ay hadi inşallah sorun ıolmaz normal doğum istiyorum tabi hayırlısıylaben ılk bel fıtıgımı 15 yasındayken gecırdım hepsını normal dogurdum canım sorun olmuyo o bacaklar havada oldugu ıcın bel boşta kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?