2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ay ınsallah banada oyle der ılk doktor erkege benzıo dedı ıkıncı bence kız dedı yarın randevum var ınsallah kesınlesır
inşallah canım allah gönlüne göre versin dr um başlarda kız erkeğin totoları birbirine çok benziyor demişti ama en çok top şeklinde çıkıntı olduğu için hep erkek olur sonra kıza döner falan dedi yine de hayırlısı

bana ılk erkek dıyen doktorla bende bakmıstım resmen pıpı yumurtalıklar gormustum sonrakındede baktım bacak arası boştu bakalım yarın ne cıkcak her 15 gunde bı cınsıyet deısıyo benım cocuk

Ay masallah canım ya, cok tatlılar. Allah hıc bı cocugu kardessız bırakmasın, nasıl da koruyup kolluyolar brbrlerını :)

meltemcivil evet sen kendini çok şartlamisin bencede doğunca hatta ilerde iyiki ilk çocuğum kiz olmuş diyeceksin
Ogluma hamileyken komşumuzun kizi vardi bekar,erkek cocuklarini çok severdi ilk cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde kizsa sakin eve gelme kız dedi ( tabi şakayla]yani o derece erkek çocuklara düşkündü
Tabi sonra evlendi şimdi üc kızı var
Şaka bir yana ççocuklarina çok düşkün hhem de aşırı Derecede

ay ewet ya senn hıkayene benzer bı hıkaye de benm annemde var Benı dogurmus baya getrmemısler benı anneme, annem dıyo kı dıkıslerımı tuta tuta 3 kar yukarı cıktım Senı aldm oyle ındım odaya :) Haklısnız valla, ınsann kendı cocugu olunca kız erkek farketmıycek gıbı :) Ne bılıyım ya o kadar odaklanmısım kı erkege bırden sasrdım tabı :)

Ewet canım cok sartlamısım Ama dedıgın gıbı kız cocugu anneye cok daha yakın oluyo Bız 3 kızız annemle cok daha yakınız, anneme karsı cok daha hassasız :) İnş kızım da bana arkadas gıbı buyur :)

benim içimdende erkek geçiyor ama göstermediğine göre kız sanırım .. Şaşkınlığı bende yaşayabilirim belki

bana ılk erkek dıyen doktorla bende bakmıstım resmen pıpı yumurtalıklar gormustum sonrakındede baktım bacak arası boştu bakalım yarın ne cıkcak her 15 gunde bı cınsıyet deısıyo benım cocuk
bende çok merak ediyorum radevum 14 temmuz da offf.
ay kızlar hadi baır az kalmış kısmet hayırlısı neyse o olsun
elif cim sende bel fıtığı var galiba bende de olabilirmiş senin normal doğumda sıkıntı oldumu doğum şekline nasıl karar verildi

saolasın canım normal tabı vucudunun agırlık merkezı degısıyo bende o yuzden cekıyorum agrıları bel fıtıgı oldugu ıcın daha yogun yasıyorum sadece bu agrılar malesef 9 ay surcek
bende de bel fıtıgı başlangıcı var canım İnş normal doguma engel olmaz

aynen öyle canım herşeyimize ortak olacaklar ya düşünsene bıdıklar

leylam355t: 41568850 .!.:
ay vallahi benim kızımın gönlünü kim çalarsa ona vericem
bu arada benim en sevdiğim filmler arasındadır süperrr
Gönül çalmada üstümüze yok canim:))
Aynen daha dün izledim filmi:)

ay kızlar hadi baır az kalmış kısmet hayırlısı neyse o olsun
elif cim sende bel fıtığı var galiba bende de olabilirmiş senin normal doğumda sıkıntı oldumu doğum şekline nasıl karar verildi
ben ılk bel fıtıgımı 15 yasındayken gecırdım hepsını normal dogurdum canım sorun olmuyo o bacaklar havada oldugu ıcın bel boşta kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…