düzelcek canım o gordugun anda hatta tekmelerını hıssettıgın anda baglancaksın bebegıne bende yasadım aynı durumu kız beklerken erkek oldugundaay ewet ya senn hıkayene benzer bı hıkaye de benm annemde var Benı dogurmus baya getrmemısler benı anneme, annem dıyo kı dıkıslerımı tuta tuta 3 kar yukarı cıktım Senı aldm oyle ındım odaya :) Haklısnız valla, ınsann kendı cocugu olunca kız erkek farketmıycek gıbı :) Ne bılıyım ya o kadar odaklanmısım kı erkege bırden sasrdım tabı :)
normal dogum en guzelı canım benı odaya tekerleklı sandalyeyele getırıyolar ebe gıttıgı anda ayaga kalkıp bebegı koynuma alıyorumay hadi inşallah sorun ıolmaz normal doğum istiyorum tabi hayırlısıyla
ay ayy çapkın bir oğlumuz var yani e hadi hayırlısı diyelim o zamanGönül çalmada üstümüze yok canim:))
Aynen daha dün izledim filmi:)
Bnm acı eşiğim çok düşüktür o sancıda bayılırım artkHadı bakalım canım ya Ben de normal dogumu cok ıstıyorum Ewet sancısı bıraz fazlaymıs ama sonucta doğal olanı o ve ayrıca ağrı eşiğim cok dusuk değildir benm, açıkçası ona guvenıyorum braz. 2. ya da 3. doğum yapacak, daha oncekınde en az bı kez normal dogum yapmıs anneler bizi cesaretlendırsın lütfen :))
ne zamandı cnm randevun?belirsizlik zor ya. Kısmet bakalım beklicez
ne zamandı cnm randevun?
meltemcivil evet sen kendini çok şartlamisin bencede doğunca hatta ilerde iyiki ilk çocuğum kiz olmuş diyeceksin
Ogluma hamileyken komşumuzun kizi vardi bekar,erkek cocuklarini çok severdi ilk cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde kizsa sakin eve gelme kız dedi ( tabi şakayla]yani o derece erkek çocuklara düşkündü
Tabi sonra evlendi şimdi üc kızı var
Şaka bir yana ççocuklarina çok düşkün hhem de aşırı Derecede
muhtemelen cnm :) hazırla kendını walla, sora benm gıbı şok olma :)benim içimdende erkek geçiyor ama göstermediğine göre kız sanırım .. Şaşkınlığı bende yaşayabilirim belki
20. hafta da yapılacakdetaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptıracaksınız.. internette . Detaylı ultrasonografi 17-23 haftalar arasında uygulanabilir ancak sıklıkla 17.-18. haftalarda uygulanır.
Detaylı ikinci düzey ultrasonografi sıklıkla 17-18 haftalarda yapılır, bu haftalar kalbi değerlendirmek için erkendir, çok iyi değerlendirilemez. Gerekli ise daha ileri 21-22 haftalarda kalp fetal ekokardiyografi ile en net şekilde değerlendirilir.
şaşırdım şimdi ya.. doktor beni 14 temmuzda çağırdı..o zmn 18 hafta oluyor.. o gün detaylı yapıp yapmayacağını da bilmiyorum..
Bir cocuk yalnız oluyo ya Saglık sorunum olmazsa, normal dogum yapıp da dedıgın gıbı acı benı benden almazsa :)) 2. cocugu kednlıkle ıstıyorum ben de :)amin canım benım esım bı evın bı cocugu o yuzden cok aglıyo bazen ben hıc amca dayı olamıycam dıye
İnş tatlm, zaten benm baslangıc sevıyesıydı ve donem donem ufak agrılar dısında benı hıc rahatsz etmedı Tabı sureklı spor yapmanın da avantajını yasadm bence.yok korkma canım ben kaybettıgım kızımla beraber 3 tane normal dogum yaptım
ya bi kızım vardı 2yaşında erkek istiyordu gönül ama sağlıklı olsunda tabi inşallahGozun aydın canım Hayrlı bı evlat olsun ıns :) Kızlar doldu valla forumda :)
değişmesın baslık parası alıcam ben :) hazır alıstm da kız bebeye :)Bilemeyiz canim ne olur ne olmaz:)
aynen canım tek olmak ıyı deıl ama ıkısının arasının kucuk olmasıda ıyı deıl ablamla benım aramızda 1,5 yaş var keı kopek gıbı hıc anlasamıoz benım oglanlarda oyle bıde annemı kaybettıgımızde ben ablama ablalık yapmak zorunda kaldım yıne aralarında 5 6 yas olması daha guzelBir cocuk yalnız oluyo ya Saglık sorunum olmazsa, normal dogum yapıp da dedıgın gıbı acı benı benden almazsa :)) 2. cocugu kednlıkle ıstıyorum ben de :)
cok almayın kızdeğişmesın baslık parası alıcam ben :) hazır alıstm da kız bebeye :)
:) Şartlama kendını oyle canım Belkı bı bakcaksn bebıs pıt dıye doguvermıs sen hıssetmeden :)B
Bnm acı eşiğim çok düşüktür o sancıda bayılırım artk
benım en kotu yaptıgım seyde sporu bırakmak oldu judocuydum ben belim kalınlaşıyo dıye bıraktım sporu bırakıncada bı sure sonra vucut salıyo kendınıİnş tatlm, zaten benm baslangıc sevıyesıydı ve donem donem ufak agrılar dısında benı hıc rahatsz etmedı Tabı sureklı spor yapmanın da avantajını yasadm bence.
detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptıracaksınız.. internette . Detaylı ultrasonografi 17-23 haftalar arasında uygulanabilir ancak sıklıkla 17.-18. haftalarda uygulanır.
Detaylı ikinci düzey ultrasonografi sıklıkla 17-18 haftalarda yapılır, bu haftalar kalbi değerlendirmek için erkendir, çok iyi değerlendirilemez. Gerekli ise daha ileri 21-22 haftalarda kalp fetal ekokardiyografi ile en net şekilde değerlendirilir.
şaşırdım şimdi ya.. doktor beni 14 temmuzda çağırdı..o zmn 18 hafta oluyor.. o gün detaylı yapıp yapmayacağını da bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?