2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
düzelcek canım o gordugun anda hatta tekmelerını hıssettıgın anda baglancaksın bebegıne bende yasadım aynı durumu kız beklerken erkek oldugunda

B
Bnm acı eşiğim çok düşüktür o sancıda bayılırım artk

detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptıracaksınız.. internette . Detaylı ultrasonografi 17-23 haftalar arasında uygulanabilir ancak sıklıkla 17.-18. haftalarda uygulanır.

Detaylı ikinci düzey ultrasonografi sıklıkla 17-18 haftalarda yapılır, bu haftalar kalbi değerlendirmek için erkendir, çok iyi değerlendirilemez. Gerekli ise daha ileri 21-22 haftalarda kalp fetal ekokardiyografi ile en net şekilde değerlendirilir.

şaşırdım şimdi ya.. doktor beni 14 temmuzda çağırdı..o zmn 18 hafta oluyor.. o gün detaylı yapıp yapmayacağını da bilmiyorum..

tabı canım ya Doğunca muhtemelen ben de aynı seylerı hıssedıcem bebegıme karşi.

20. hafta da yapılacak

Bir cocuk yalnız oluyo ya Saglık sorunum olmazsa, normal dogum yapıp da dedıgın gıbı acı benı benden almazsa :)) 2. cocugu kednlıkle ıstıyorum ben de :)
aynen canım tek olmak ıyı deıl ama ıkısının arasının kucuk olmasıda ıyı deıl ablamla benım aramızda 1,5 yaş var keı kopek gıbı hıc anlasamıoz benım oglanlarda oyle bıde annemı kaybettıgımızde ben ablama ablalık yapmak zorunda kaldım yıne aralarında 5 6 yas olması daha guzel

İnş tatlm, zaten benm baslangıc sevıyesıydı ve donem donem ufak agrılar dısında benı hıc rahatsz etmedı Tabı sureklı spor yapmanın da avantajını yasadm bence.
benım en kotu yaptıgım seyde sporu bırakmak oldu judocuydum ben belim kalınlaşıyo dıye bıraktım sporu bırakıncada bı sure sonra vucut salıyo kendını

Benım doktorum 20-24 haftalar arası yapılır Ama en ıdealı 22. haftadır dedı Ben o haftaya denk getrmeye calıscam yıne sıslı etfalde.

kızlar benım esım bebege yenı yenı alıstı sanırım dunden berı kulagını karnıma dayıyo suyunu çırpıyo bluk bluk yapıyo dıo uykusundan uyanmayan adama az once baksana uyanmısmı bebek bluk yapıyomu dedım kalktı kulagını dayadı uyuyomus bu gıdısle steteskop alcam bende merak edıyorum o sesı kulagım karnıma yetısmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…