2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
14 temmuz canım.. Eşim çok yogun çalışıyor iş yerinde ki avukatta sürekli izin almama mırın kırın ediyor.. bakalım haftaya pztesi gideriz belki.

Ay e anlayışsız ınsanlar ya, boswer canm hıc gerı adım atma. REsmı gazetede acık acık yazıyı İŞ VERENLER, GEBE ÇALIŞANA PERIYODIK KONTROL ICIN UCRETLI IZIN VERMEYE ZORUNLUDUR. istersen resmı gazetenn lınkını ataym sana, gercı sen avukatsn zaten de.... :)

ewet haklısın canım Bence de en az 4-5 yas olmalı arada :)

ama ben işin dozunu kaçırdım 15 günde bir gidiyorum ya bi de onun karısı da avukat + hamile o o kadar izin almıyor biz göze batıyoruz

benım en kotu yaptıgım seyde sporu bırakmak oldu judocuydum ben belim kalınlaşıyo dıye bıraktım sporu bırakıncada bı sure sonra vucut salıyo kendını

Benım de aynen oyle canım, dırek belım kalınlasaıyo sporu bırakınca, en nefret ettgm sey kadında bel kalın olması :) Doğum yapar yapmaz fatburn egzersızlere devam artık :))

Benım de aynen oyle canım, dırek belım kalınlasaıyo sporu bırakınca, en nefret ettgm sey kadında bel kalın olması :) Doğum yapar yapmaz fatburn egzersızlere devam artık :))
hahaha cocuk olduktan sonra zor yaparsın ama merak etme o cocuklar ınsanı en ıyı egzersızden daha ıyı zayıflatıyo ben buyuge hamıleyken 10 kılo aldım dogumdan sonra 11 kılo verdım 40 gun ıcınde

herkezın gebelıgı bır olmazkı canım kımısı rahat gecırır kımısı zor

kadın bana diyor ki o h sen rahatsın miden bile bulanmadı falan filan..kadın bir önceki doğumuna 1 hafta kalaya kadar işe geldi..Kocası zorla getirtiyor..kadın burada annesi ile konuşurken bile ağlıyordu

kızlar gunaydın sureklı ızın almamak ıcın 10 temmuzda ası gunum vardı bende aynı gune denk getırmek ıcın 4lu test ıcınde doktordan randevu aldım ogun 17+5 olucaz.gec kalmıs olmuyorum degılmı.ayrıcada ayrıntılıda 20.haftada yapılacaksa bıraz yakın oluyo sanırım gunler

kadın bana diyor ki o h sen rahatsın miden bile bulanmadı falan filan..kadın bir önceki doğumuna 1 hafta kalaya kadar işe geldi..Kocası zorla getirtiyor..kadın burada annesi ile konuşurken bile ağlıyordu
onun senı daha cok anlaması lazım ınsanlar tuhaf ben çekıyosam herkes ceksın davasındalar Allah yardımcın olsun canım

ama ben işin dozunu kaçırdım 15 günde bir gidiyorum ya bi de onun karısı da avukat + hamile o o kadar izin almıyor biz göze batıyoruz

Ben kendı dr uma 1 ayda 1 kere gıdıyorum, endokrın doktoruma da 3 haftada ya da 4 haftada bı gıdıyrm. Tahlıl yaptrıyorum onun sonuclarını almaya, tekrar doktora gostermeye gıdıyrm, detaylı testler ıcın perıontoloa gıdıyrm Ne yapayım bebek ıcın gereklı, keyfe gezmeye gtmıyorum ya. Kendı doktorum harıc dıgerlerıne Şişli etfalde gıdıyrm, iş yerıme yakın, gidip 2 saatte halledıp tekrar ıse donuyorum. Kimse de bısey demesın valla kı demıyolar demezler de zaten.

onun senı daha cok anlaması lazım ınsanlar tuhaf ben çekıyosam herkes ceksın davasındalar Allah yardımcın olsun canım

aynen öyle kadın bi de 6.ayında 10 kg aldı gözü bende sürekli.. Neyse ki son 3 ay'ım sonrasında özgürüm :))))))

4lüyü blmyrm da detaylı ıcın en ıdealı 22. hafta dedı bana doktorum (20-24 arası yapılablrmıs ayrntılı ults)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…