- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
14 temmuz canım.. Eşim çok yogun çalışıyor iş yerinde ki avukatta sürekli izin almama mırın kırın ediyor.. bakalım haftaya pztesi gideriz belki.
aynen canım tek olmak ıyı deıl ama ıkısının arasının kucuk olmasıda ıyı deıl ablamla benım aramızda 1,5 yaş var keı kopek gıbı hıc anlasamıoz benım oglanlarda oyle bıde annemı kaybettıgımızde ben ablama ablalık yapmak zorunda kaldım yıne aralarında 5 6 yas olması daha guzel
tamam tamam sana tanıdık ındırımı yaparız :)cok almayın kızbakarsın benım oglanlar ıster
Ay e anlayışsız ınsanlar ya, boswer canm hıc gerı adım atma. REsmı gazetede acık acık yazıyı İŞ VERENLER, GEBE ÇALIŞANA PERIYODIK KONTROL ICIN UCRETLI IZIN VERMEYE ZORUNLUDUR. istersen resmı gazetenn lınkını ataym sana, gercı sen avukatsn zaten de.... :)
benım en kotu yaptıgım seyde sporu bırakmak oldu judocuydum ben belim kalınlaşıyo dıye bıraktım sporu bırakıncada bı sure sonra vucut salıyo kendını
herkezın gebelıgı bır olmazkı canım kımısı rahat gecırır kımısı zorama ben işin dozunu kaçırdım 15 günde bir gidiyorum ya bi de onun karısı da avukat + hamile o o kadar izin almıyor biz göze batıyoruz
hahaha cocuk olduktan sonra zor yaparsınBenım de aynen oyle canım, dırek belım kalınlasaıyo sporu bırakınca, en nefret ettgm sey kadında bel kalın olması :) Doğum yapar yapmaz fatburn egzersızlere devam artık :))
herkezın gebelıgı bır olmazkı canım kımısı rahat gecırır kımısı zor
ewet haklısın canım Bence de en az 4-5 yas olmalı arada :)
onun senı daha cok anlaması lazım ınsanlar tuhaf ben çekıyosam herkes ceksın davasındalar Allah yardımcın olsun canımkadın bana diyor ki o h sen rahatsın miden bile bulanmadı falan filan..kadın bir önceki doğumuna 1 hafta kalaya kadar işe geldi..Kocası zorla getirtiyor..kadın burada annesi ile konuşurken bile ağlıyordu
ama ben işin dozunu kaçırdım 15 günde bir gidiyorum ya bi de onun karısı da avukat + hamile o o kadar izin almıyor biz göze batıyoruz
onun senı daha cok anlaması lazım ınsanlar tuhaf ben çekıyosam herkes ceksın davasındalar Allah yardımcın olsun canım
30 undan sonra 2.bebek woww
hahaha cocuk olduktan sonra zor yaparsınama merak etme o cocuklar ınsanı en ıyı egzersızden daha ıyı zayıflatıyo ben buyuge hamıleyken 10 kılo aldım dogumdan sonra 11 kılo verdım 40 gun ıcınde
sayko koca :))kadın bana diyor ki o h sen rahatsın miden bile bulanmadı falan filan..kadın bir önceki doğumuna 1 hafta kalaya kadar işe geldi..Kocası zorla getirtiyor..kadın burada annesi ile konuşurken bile ağlıyordu
fesata bakaynen öyle kadın bi de 6.ayında 10 kg aldı gözü bende sürekli.. Neyse ki son 3 ay'ım sonrasında özgürüm :))))))
olur merak etmeHadı ıns bıze de kısmet olsun hemencık kıloları vermek :)
kızlar gunaydın sureklı ızın almamak ıcın 10 temmuzda ası gunum vardı bende aynı gune denk getırmek ıcın 4lu test ıcınde doktordan randevu aldım ogun 17+5 olucaz.gec kalmıs olmuyorum degılmı.ayrıcada ayrıntılıda 20.haftada yapılacaksa bıraz yakın oluyo sanırım gunler
30 undan sonra 2.bebek woww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?