- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
fesata bakben olsam ınadına ballandırırdım hıc kılo almadım ay hıc agrım yok v.s :d
masallah canım Sen erken erken pırtlatmıssın :) ne guzel genc anne .Allah ızın verırse ben 30 a gırmeme 9 gun kala dogurcam
annem benı 34 de dogurmus :)
İnş cnm bir avazda doğururuz:) Şartlama kendını oyle canım Belkı bı bakcaksn bebıs pıt dıye doguvermıs sen hıssetmeden :)
Allah goruyo canım herkezı onada gorede muamele yapıyo işte ondan sonra derler neden zor dogurdum neden boyle oldu düşünmezler yaptıkları seylerıkomedi ya ne diyeyim .. takan yok ztn de ilginç varlıklar
sayko koca :))
ılkını 19 yasımda ıkıncı 20 bu 29 nasıpsemasallah canım Sen erken erken pırtlatmıssın :) ne guzel genc anne .
Allah goruyo canım herkezı onada gorede muamele yapıyo işte ondan sonra derler neden zor dogurdum neden boyle oldu düşünmezler yaptıkları seylerı
ona sayko bize hanzo gibi birşey oldu..Kendinden başka kimseyi düşünmeyen egoist.
annem benı 34 de dogurmus :) sen tek cocuk mu dusunuyosun?
ılkını 19 yasımda ıkıncı 20 bu 29 nasıpseondan sonra Allah olmayana versın derım
Allah ıslah etsın ne dıyelım :söyle 2.kızı olacak bu Keşke olmasaydı diyormuş.. ztn dinleri filan yok ta bu kadar da saçmaladılar.
Pis herif, inş cok yağmur yagan bı gun ayagı takılır da santıye camurunda duşer camura abanır :)
evet canım tek çocuk 2. ne bünyem ne beynim ne de geleceğim kaldıramaz. Büyük konuşmayayım tabi ki de.
hahahahahah o nasıl beddua kız Allah senıPis herif, inş cok yağmur yagan bı gun ayagı takılır da santıye camurunda duşer camura abanır :)
yok müvekkilin biri hakimin önünde buna kafa atmış tı..kaş göz yer değiştirecekti de mübaşir ayırdı ama akıllanmadı..
Allah gonlune gore versn cnm :)
jübileni yapıyosun artkılkını 19 yasımda ıkıncı 20 bu 29 nasıpseondan sonra Allah olmayana versın derım
hahahahahah o nasıl beddua kız Allah senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?