2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba kizlarr nasilsiniz..

3 4 gundur giremedim hic.soylemistim akintim coktu. Su gibi olmaya basladi cok korktum amniyon sivisi olabiliyomus diye.

Bugun doktora gittim bebegin sivisi iyiymis onla ilgili degilmis. Ama enfeksiyon varmis. Fitil verdi. Eger akintiniz varsa ihmal etmeyin ileride erken doguma neden olabiliyomus enfeksiyon.

Bir de haftaya gel kan alcaz dedi biseye bakcaklarmis o an endiseden anlamadim. 3 lu test heralde 16.haftada baska ne var ki????

gecmıs olsun canım 3 lu testtır o ınsallah enfeksıyonuda bıan once atlatırsın

ben de ızın sonrası bı 8 ay - 1 sne calısmıycam gıbı, duruma gore karar verıcem.

yani nasıl olsa gidicem hala kasıyorum kendimi izin alırken eşim bile kafasına göre izin alıyor benle geliyor doktora ben hala vicdan yapıyorum.

Sevındm canm Gecmıs olsun sımdıden. Hıc bılmıyrm 16.haftada ne var???

Geçmiş olsun canım, inşallah enfeksiyonu da bir an önce atlatırsın.

gecmıs olsun canım 3 lu testtır o ınsallah enfeksıyonuda bıan once atlatırsın

Sevındm canm Gecmıs olsun sımdıden. Hıc bılmıyrm 16.haftada ne var???

bol bol su için enf.filan kalmaz..

Cok tesekkurler kizlarr. Valla iki gundur nasil korkmustum fitille gecer insallah. Evet bol bol icicem artik.

Bu arada kizim kesinlestii benim.darisi ogrenemeyenlere

of kızlar ya acaba enseme kamfolın sursem bıse olurmu boyun düzleşmesı var bende çok agrıyo suan sankı beynıme bıcak sokuyolar gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…