aaa ozman ıyı lu ıle arası cok yakın olmasında sevındım bu habere sagol..zaten bır ay oldu gıtmeyel sımdı ısın yoksa 10 temmuzu bekle nerdeyse 1,5 olacak ınş hersey yolundadır.bendaha haraketlrınıde hıssetmıyorum 16+2 olduk zayıfımda ama4lüyü blmyrm da detaylı ıcın en ıdealı 22. hafta dedı bana doktorum (20-24 arası yapılablrmıs ayrntılı ults)
hayrlı ugurlu olsun cnmCok tesekkurler kizlarr. Valla iki gundur nasil korkmustum fitille gecer insallah. Evet bol bol icicem artik.
Bu arada kizim kesinlestii benim.darisi ogrenemeyenlere
sana sıcak masaj ıyı gelır bence cnmof kızlar ya acaba enseme kamfolın sursem bıse olurmu boyun düzleşmesı var bende çok agrıyo suan sankı beynıme bıcak sokuyolar gıbı
kızlar detaylı ultrason fiyatları hakkında bilgisi olan var mı amanın bir şeyler duydum çok pahalı ya[/QUOT
ben ozele sordum 250 dendı
Artik gozukur bence kesin canim bacaklari acmisti benimkio oyleeegozun aydın canım ınsallah yarın benımkıde netlesır
bende oyle ıstıyorum ama ınş.maddı durum el veırben de ızın sonrası bı 8 ay - 1 sne calısmıycam gıbı, duruma gore karar verıcem.
Kesinlesir canim bidako gittiginde cok merak ediyosan git bi doktora tip merkezine falan baksinlar.darısı başımıza inş. bizimkide kesinleşse bayramdan sonraya kaldık
Tesekkur ederim canimm. Seninde mi kizz di?hayrlı ugurlu olsun cnm
eşime yaptırım ıns ıyı gelir ya ok canım acıyosana sıcak masaj ıyı gelır bence cnm
amin canım cumlemızın ıns acaba çıkolata yıyıpmı gıtsem oynak olsun azcık :dArtik gozukur bence kesin canim bacaklari acmisti benimkio oyleee
Allah gonlundekini hayirlisini versin insallah.
ben 3 kere hıssettım sımdı sadece sivrildiği zaman sertlıgını hıssedıyorumben de hıssetmrm canm 20-22. hafta gıbı hıssedermısız.
Ben bugun doktora sordum ben de cok zayifim. Hareketlerini hissetmiyorum dedjm.ilk gebelikte 19. 20. Haftada hissedersin dedi daha hissetmezsin dedi.aaa ozman ıyı lu ıle arası cok yakın olmasında sevındım bu habere sagol..zaten bır ay oldu gıtmeyel sımdı ısın yoksa 10 temmuzu bekle nerdeyse 1,5 olacak ınş hersey yolundadır.bendaha haraketlrınıde hıssetmıyorum 16+2 olduk zayıfımda ama
Evet ben oyle yaptim kapida beklerken cikolata yedim vallaamin canım cumlemızın ıns acaba çıkolata yıyıpmı gıtsem oynak olsun azcık :d
Ben bugun doktora sordum ben de cok zayifim. Hareketlerini hissetmiyorum dedjm.ilk gebelikte 19. 20. Haftada hissedersin dedi daha hissetmezsin dedi.
bugün gittim tahmini kız dedi ama işte emin olmak istiyorumKesinlesir canim bidako gittiginde cok merak ediyosan git bi doktora tip merkezine falan baksinlar.
of kızlar ya acaba enseme kamfolın sursem bıse olurmu boyun düzleşmesı var bende çok agrıyo suan sankı beynıme bıcak sokuyolar gıbı
ben geceden hazırlıyım cıkolatalarıEvet ben oyle yaptim kapida beklerken cikolata yedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?