2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
4lüyü blmyrm da detaylı ıcın en ıdealı 22. hafta dedı bana doktorum (20-24 arası yapılablrmıs ayrntılı ults)
aaa ozman ıyı lu ıle arası cok yakın olmasında sevındım bu habere sagol..zaten bır ay oldu gıtmeyel sımdı ısın yoksa 10 temmuzu bekle nerdeyse 1,5 olacak ınş hersey yolundadır.bendaha haraketlrınıde hıssetmıyorum 16+2 olduk zayıfımda ama

Ben bugun doktora sordum ben de cok zayifim. Hareketlerini hissetmiyorum dedjm.ilk gebelikte 19. 20. Haftada hissedersin dedi daha hissetmezsin dedi.

Ben bugun doktora sordum ben de cok zayifim. Hareketlerini hissetmiyorum dedjm.ilk gebelikte 19. 20. Haftada hissedersin dedi daha hissetmezsin dedi.

Benimde ilk gebeliğim canım ama ben bu hafta hissettim tabi minicik ayakları olduğu için çok az hissedebilirsin

of kızlar ya acaba enseme kamfolın sursem bıse olurmu boyun düzleşmesı var bende çok agrıyo suan sankı beynıme bıcak sokuyolar gıbı

al benden de o kadar sırtım bile agrıyor agladım ztn az önce moralim bozuluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…