- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
boswer ya onlar vıcdanlı davranmayı haketmıyolarmıs Sen de hıc oyle davranma onlara.
Tesekkur ederim canimm. Seninde mi kizz di?
sureklı hasta gıbı olmak yıpratıyo bızı bılgısayar basında oturmaktan boyun duzlesmesı oldum 3 defa bel fıtıgı gecırdım omurga saglam deıl bıde kıloluyum hepten agırlık oluyo kafayı yıcem artık ınsallah gecer bu agrılardaal benden de o kadar sırtım bile agrıyor agladım ztn az önce moralim bozuluyor..
s
sureklı hasta gıbı olmak yıpratıyo bızı bılgısayar basında oturmaktan boyun duzlesmesı oldum 3 defa bel fıtıgı gecırdım omurga saglam deıl bıde kıloluyum hepten agırlık oluyo kafayı yıcem artık ınsallah gecer bu agrılarda
ben rahatladım ama sadece bu agrılar mahfedıyo benı ınsallah gecerde bızde rahatlıgını yasarızinşallah hamileliğin 2.dönemi daha rahat diyorlar ama bana pek yaramadı çok halsiz ve bitkinim
Geçmiş olsun cnmm inş geçer Allah beterinden korusunCok tesekkurler kizlarr. Valla iki gundur nasil korkmustum fitille gecer insallah. Evet bol bol icicem artik.
Bu arada kizim kesinlestii benim.darisi ogrenemeyenlere
ben rahatladım ama sadece bu agrılar mahfedıyo benı ınsallah gecerde bızde rahatlıgını yasarız
Ben boyle pitir pitir bi iki kere hssettim ama doktorum bagirsak hareketdr daha hissetmezsin dedi blmiyorum belki de bebisimdirrr.Benimde ilk gebeliğim canım ama ben bu hafta hissettim tabi minicik ayakları olduğu için çok az hissedebilirsin
Bana daha 10.haftada tahmini kiz demisti tuttu.dogrudur buyuk ihtimal canim.bugün gittim tahmini kız dedi ama işte emin olmak istiyorum
Hazirla hazirla ben cantama dolduruyorummm giderkenben geceden hazırlıyım cıkolatalarıyoksa sabaha unuturum
Cok tesekkur ederim canim benim.o maşallah kızlar çoğaldı.. Hayırlı olsun canım..
bende oyle ıstıyorum ama ınş.maddı durum el veır
Amin insallah cok tesekkur ederim canim benim.Geçmiş olsun cnmm inş geçer Allah beterinden korusun
Tesekkur ederim canimm. Seninde mi kizz di?
eşime yaptırım ıns ıyı gelir ya ok canım acıyo
ben 3 kere hıssettım sımdı sadece sivrildiği zaman sertlıgını hıssedıyorum
Ohh ohh kiz kizaa olcaz nerdeysee:) Tabi arada yakisiklilarimizda varrewet canım kız :) Forumun %7o i kız oldu nerdeyse :)
dişe diş kana kan diyosun yani :)aynen oturuyorum oyle işte.. yoksa bi dünya iş var yapılacak.
Hazirla hazirla ben cantama dolduruyorummm giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?