- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
dişe diş kana kan diyosun yani :)
Ben o yuzden en azından 5 haftalık maas daha alayım dıe 32. haftada ızın hakkımız doğsa bıle 37. haftaya kadar calısmayı dusunuyorumAllah bebeklerımızı kısmetlerıyle yollasın ıns, darda sıkıntıda kalmayalım.
devletı bı kere dene derım canım. Kaybetcegn bısı yok sonucta.ya bana arkadaşım 1000 tl dedi gözlerim yuvalarında ırladı ya bence o kadar değildir yani 300 tl falan diye bekliyordum ben ama öyle olursa senin dediğin gibi yaparım artık
32 aftaya geldiğimizde çalışabilir raporu alıyoruz ya sonra 15 gün doktordan rica edip normal rapor alabilir miyiz acaba grip vs gibi
şekere boğcaksınız valla bebelerı o kadar da yemeyın ya :)) Bi tane 30- 40 gr olandan yesenız yeter. Ama bı yarm saat onceden yıyın ancak kana gecer.
aaa off bayada var desene.nerdeyse bır ay olucak gıtmeyelı ıcım ıcımı yıyor yaaBen bugun doktora sordum ben de cok zayifim. Hareketlerini hissetmiyorum dedjm.ilk gebelikte 19. 20. Haftada hissedersin dedi daha hissetmezsin dedi.
bir bakalım olmazsa senin dediğin mantıklı yanidevletı bı kere dene derım canım. Kaybetcegn bısı yok sonucta.
bir bakalım olmazsa senin dediğin mantıklı yani
ınş. hersey yolunda gıderde bızde keyfı olarak ıznımızı calısarak gecırebılırz.Ben o yuzden en azından 5 haftalık maas daha alayım dıe 32. haftada ızın hakkımız doğsa bıle 37. haftaya kadar calısmayı dusunuyorumAllah bebeklerımızı kısmetlerıyle yollasın ıns, darda sıkıntıda kalmayalım.
Ben boyle pitir pitir bi iki kere hssettim ama doktorum bagirsak hareketdr daha hissetmezsin dedi blmiyorum belki de bebisimdirrr.
Ayy evett insallah canimmBütün arkadaşların bu şekilde pıtır pıtır hissediyordur bence çok küçük çünkü bir aya daha çok hissederiz çok heyecanlı
canım buldum bir yer hem öyle bana söylenen gibi pahalı değil hatta düşündüğümden çok çok daha uygunmuş fiyatıdevletı bı kere dene derım canım. Kaybetcegn bısı yok sonucta.
saolasın canımgecmıs olsun tatlm.
Merhaba bayanlar nasılsınız bakalım? Ben 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum o yüzden bilgisayar başında hiç durmadım... Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim Erkekmişşuan için sağlıklı bir sıkıntı gözükmüyor. Sizlerde ne var ne yok
Kızlar ben 14+2 yim cerrahpaşada doktor 28 ağustosa randevu verdi ama arada bir gün git rutin kontrol yaptır dedi, 06.07.2015 doğum günüm o gün gitsem cinsiyet belli olur mu 15+2 yani
aynen bende kendimi iyi hissetmiyorum neden acaba ya ??? Bu arada hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin.. Hiç daha önce tahminde bulunulmuş muydu cinsiyet hakkında
Bilmiyorum neden ama ben bebeğe bir şey oldu sndım çok huzursuzdum şükür bugün kıpır kıpır görünce içim rahatladı. Havalardan dolayı vs olabilir. Yok daha önce hiç tahmin yapılmadı
Bilmiyorum neden ama ben bebeğe bir şey oldu sndım çok huzursuzdum şükür bugün kıpır kıpır görünce içim rahatladı. Havalardan dolayı vs olabilir. Yok daha önce hiç tahmin yapılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?