2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

32 aftaya geldiğimizde çalışabilir raporu alıyoruz ya sonra 15 gün doktordan rica edip normal rapor alabilir miyiz acaba grip vs gibi

şekere boğcaksınız valla bebelerı o kadar da yemeyın ya :)) Bi tane 30- 40 gr olandan yesenız yeter. Ama bı yarm saat onceden yıyın ancak kana gecer.
dogru diyosun vallaa cocugu gorcezz diyee sekere bogdumm :):) normalde cok yemiyorum zaten canim ultrason oncesi takviye :) bebisimde keske hep ultrasona gtsek cikolata yesem bol bol dyodur

ınş. hersey yolunda gıderde bızde keyfı olarak ıznımızı calısarak gecırebılırz.

Ben boyle pitir pitir bi iki kere hssettim ama doktorum bagirsak hareketdr daha hissetmezsin dedi blmiyorum belki de bebisimdirrr.

Bütün arkadaşların bu şekilde pıtır pıtır hissediyordur bence çok küçük çünkü bir aya daha çok hissederiz çok heyecanlı

Merhaba bayanlar nasılsınız bakalım? Ben 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum o yüzden bilgisayar başında hiç durmadım... Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim Erkekmiş şuan için sağlıklı bir sıkıntı gözükmüyor. Sizlerde ne var ne yok

Kızlar ben 14+2 yim cerrahpaşada doktor 28 ağustosa randevu verdi ama arada bir gün git rutin kontrol yaptır dedi, 06.07.2015 doğum günüm o gün gitsem cinsiyet belli olur mu 15+2 yani

aynen bende kendimi iyi hissetmiyorum neden acaba ya ??? Bu arada hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin.. Hiç daha önce tahminde bulunulmuş muydu cinsiyet hakkında

aynen bende kendimi iyi hissetmiyorum neden acaba ya ??? Bu arada hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin.. Hiç daha önce tahminde bulunulmuş muydu cinsiyet hakkında

Bilmiyorum neden ama ben bebeğe bir şey oldu sndım çok huzursuzdum şükür bugün kıpır kıpır görünce içim rahatladı. Havalardan dolayı vs olabilir. Yok daha önce hiç tahmin yapılmadı

Bilmiyorum neden ama ben bebeğe bir şey oldu sndım çok huzursuzdum şükür bugün kıpır kıpır görünce içim rahatladı. Havalardan dolayı vs olabilir. Yok daha önce hiç tahmin yapılmadı

anladım canım. Bi kızın vardı zaten hayırlı olsun tekrar

yada ilk bebişin miydi karıştırmış olabilirim :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…