- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
anladım canım. Bi kızın vardı zaten hayırlı olsun tekrar
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik paşanMerhaba bayanlar nasılsınız bakalım? Ben 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum o yüzden bilgisayar başında hiç durmadım... Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim Erkekmişşuan için sağlıklı bir sıkıntı gözükmüyor. Sizlerde ne var ne yok
Büyük ihtimal belli olur canımKızlar ben 14+2 yim cerrahpaşada doktor 28 ağustosa randevu verdi ama arada bir gün git rutin kontrol yaptır dedi, 06.07.2015 doğum günüm o gün gitsem cinsiyet belli olur mu 15+2 yani
Aynen canim bende hemen hissedelim istiyorum hatta kocaman olsun tekmelerini duyalim insallah. Ben hep arada bisey cikiyo gidiyorum ya pimpiriklendigim icin herseyden :)aaa off bayada var desene.nerdeyse bır ay olucak gıtmeyelı ıcım ıcımı yıyor yaa
Merhaba bayanlar nasılsınız bakalım? Ben 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum o yüzden bilgisayar başında hiç durmadım... Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim Erkekmişşuan için sağlıklı bir sıkıntı gözükmüyor. Sizlerde ne var ne yok
ınş. hersey yolunda gıderde bızde keyfı olarak ıznımızı calısarak gecırebılırz.
canım buldum bir yer hem öyle bana söylenen gibi pahalı değil hatta düşündüğümden çok çok daha uygunmuş fiyatı
Merhaba bayanlar nasılsınız bakalım? Ben 2-3 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyordum o yüzden bilgisayar başında hiç durmadım... Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim Erkekmişşuan için sağlıklı bir sıkıntı gözükmüyor. Sizlerde ne var ne yok
bende 13 haftalık hamileyim.hapşurunca ve öksürünce kasıklarıma şiddetli kramp giriyor.öksürmeye korkuyorumkarın ve kalça bölgesine ağrı saplanan varmı bayanlar ? gün içerisinde çok fazla oluyor bana
karın ve kalça bölgesine ağrı saplanan varmı bayanlar ? gün içerisinde çok fazla oluyor bana
13 temmuzda cnm benimkitetenoz aşısı kaçıncı hafta vurulacaksınız. ben sağlık ocağını aradım ama 4 ağustos ta gel dedi.. o zaman 20.hafta oluyor sizin ne zaman??
bende 13 haftalık hamileyim.hapşurunca ve öksürünce kasıklarıma şiddetli kramp giriyor.öksürmeye korkuyorum
bide kuyruk sokumum ve sol kalçama özellikle yürürken sızlıyordu.fizik tedavi doktoruna gittim.sinir sıkışması var dedi.bana dolgit kremi sür ve parol kullan dedi (3.aydan sonra kullanılabiliyomuş dahiliye doktoru da onay verdi)
benım kalça ve bacaklara kramp gırıyor hatta hıc ayaga kalkıp yuruyemıyorum bıle bunun ıcın magnezyum verdı ama ıse yaramadıkarın ve kalça bölgesine ağrı saplanan varmı bayanlar ? gün içerisinde çok fazla oluyor bana
aynnen oyle herseyden cok para lazım cunku herseylerı ozel ve pahalıİnş canım :) cunku bebişlere para da lazım :)
bende bugun yarın dıyedıye bugune geldım kaldı 10 gun beklerım artık cok ultrasoya gırmekten zaten hoslanmıyorum 10 temmuzda 4lu sonra ayrıntlı derken zaten ardarda gırmıs olucam ama ıns ıyıdır yaaAynen canim bende hemen hissedelim istiyorum hatta kocaman olsun tekmelerini duyalim insallah. Ben hep arada bisey cikiyo gidiyorum ya pimpiriklendigim icin herseyden :)
aylar oncesınden bana 10 temmuza gun vermsıtı.4.ayda yapılıyor dedı ama 10temmuze 17+5 oluyoruz yanı 5.aya grmıs oluyoruz aynı gune 4lu test ıcınde randevu aldım ıkısı bır arada ınsan calısnca zırtpırt ızın alamıyortetenoz aşısı kaçıncı hafta vurulacaksınız. ben sağlık ocağını aradım ama 4 ağustos ta gel dedi.. o zaman 20.hafta oluyor sizin ne zaman??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?