2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kizlarr Nasılsıniz ben yeni uyandım bu aralar çok uyuyorum ve artık bulantilarda bitti şükür 3 gündür keyfim yerinde :):) şimdi bende 13 temmuz u bekliyorum hem tetenoz aşımız var hem detaylı usg :) bu arada hala bebisin harekeetlerini hissedemedim bennn

Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin minik paşan
Kızlar ben 14+2 yim cerrahpaşada doktor 28 ağustosa randevu verdi ama arada bir gün git rutin kontrol yaptır dedi, 06.07.2015 doğum günüm o gün gitsem cinsiyet belli olur mu 15+2 yani
Büyük ihtimal belli olur canım

Hayirli olsun canim benim . Hamilelkktendir o sikinti havalarda bi tuhaf buralarda. Belki ondandir.

hadı gozun aydın canım Hayrlısı olsun.

karın ve kalça bölgesine ağrı saplanan varmı bayanlar ? gün içerisinde çok fazla oluyor bana
bende 13 haftalık hamileyim.hapşurunca ve öksürünce kasıklarıma şiddetli kramp giriyor.öksürmeye korkuyorum
bide kuyruk sokumum ve sol kalçama özellikle yürürken sızlıyordu.fizik tedavi doktoruna gittim.sinir sıkışması var dedi.bana dolgit kremi sür ve parol kullan dedi (3.aydan sonra kullanılabiliyomuş dahiliye doktoru da onay verdi)

tetenoz aşısı kaçıncı hafta vurulacaksınız. ben sağlık ocağını aradım ama 4 ağustos ta gel dedi.. o zaman 20.hafta oluyor sizin ne zaman??

Benimde sol kalçam ((( yürürken bi anda saplanıyo. parol alıyorum zaten mecbur kaldıkça. olmazsa bende bi görüneyim doktora.

Kızlar bi sorum olacak şimdi sat a göre 16+1 günlük bebeğim ama ultrasona göre bugün 17+5 günlük şimdi ben doğum tarihini önemi cekmem lazım ve 20.haftada detaylı usg var hangisine göre hareket edicem ?

Aynen canim bende hemen hissedelim istiyorum hatta kocaman olsun tekmelerini duyalim insallah. Ben hep arada bisey cikiyo gidiyorum ya pimpiriklendigim icin herseyden :)
bende bugun yarın dıyedıye bugune geldım kaldı 10 gun beklerım artık cok ultrasoya gırmekten zaten hoslanmıyorum 10 temmuzda 4lu sonra ayrıntlı derken zaten ardarda gırmıs olucam ama ıns ıyıdır yaa

tetenoz aşısı kaçıncı hafta vurulacaksınız. ben sağlık ocağını aradım ama 4 ağustos ta gel dedi.. o zaman 20.hafta oluyor sizin ne zaman??
aylar oncesınden bana 10 temmuza gun vermsıtı.4.ayda yapılıyor dedı ama 10temmuze 17+5 oluyoruz yanı 5.aya grmıs oluyoruz aynı gune 4lu test ıcınde randevu aldım ıkısı bır arada ınsan calısnca zırtpırt ızın alamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…