- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Kac liraya bakiyomus senin doktorunaynı haftalarda çekebilecekler mi peki ya sonraya verirlerse stres oldum vallahi
Hayirli olsun canim benim . Hamilelkktendir o sikinti havalarda bi tuhaf buralarda. Belki ondandir.
hadı gozun aydın canım Hayrlısı olsun.
canim simdi okudum duydugun fiyatlari.benim doktorum prof ve perinatalog 300 e bakiyor ben cok memnunum onerebilirimbir bakalım olmazsa senin dediğin mantıklı yani
ya kendi dr ma fiyat sormadım arkadaşım bana uçuk bir fiyat verince şok oldum ama senin dr fiyatıda iyiymiş onu da düşünebilirimcanim simdi okudum duydugun fiyatlari.benim doktorum prof ve perinatalog 300 e bakiyor ben cok memnunum onerebilirim
250 tl miş ama muayeneyle 350 tl oluyor imişne kadarmıs?
250 tl miş ama muayeneyle 350 tl oluyor imiş
en ıyısı devlet hastanesıyuhh ya 350 TL de baya fazla yanıBu cocukları dogurana kadar batmazsak ıyıdır :))
en ıyısı devlet hastanesı
bende 4lu ıcın radevumu aldım devletten gıttıgımde sorayım kanunıden aldım onlar ayrıntılı yapıyormu acababence de :) Şişli etfal sağolsun, beleş :)
Gecmis olsun canimMerhaba kizlarr nasilsiniz..
3 4 gundur giremedim hic.soylemistim akintim coktu. Su gibi olmaya basladi cok korktum amniyon sivisi olabiliyomus diye.
Bugun doktora gittim bebegin sivisi iyiymis onla ilgili degilmis. Ama enfeksiyon varmis. Fitil verdi. Eger akintiniz varsa ihmal etmeyin ileride erken doguma neden olabiliyomus enfeksiyon.
Bir de haftaya gel kan alcaz dedi biseye bakcaklarmis o an endiseden anlamadim. 3 lu test heralde 16.haftada baska ne var ki????
ben hep kadın dogum hastanesıne gıdıyorum bakalım ogullarımı orda dogurdum bunuda orda dogururum ınsbence de :) Şişli etfal sağolsun, beleş :)
sen bir fiyat araştırması yap bak ne uçuk fiyat lar veriyorlar bide bu işi uzmanını yapması lazımmış falan filan ayy içim daraldı yemin ederim çocuk doğurarana kadar batacaz vallahi neyse neyapalım bebeler iyi olsun oyy kızım benim meltem bu kızm hitap şeklini sendende bekliyorum isim düşündünmü bu aradayuhh ya 350 TL de baya fazla yanıBu cocukları dogurana kadar batmazsak ıyıdır :))
olmazsa bende devlet düşüneyim senin dediğin gibibence de :) Şişli etfal sağolsun, beleş :)
Bebişi hissettiğin zaman asla acaba demezsin çünkü o kesinlikle bebişindir hareketi o kadar nettir yani.Ben boyle pitir pitir bi iki kere hssettim ama doktorum bagirsak hareketdr daha hissetmezsin dedi blmiyorum belki de bebisimdirrr.
Bence yapıyordur canım Zaten kadn hastalıkları ve doğum hastanesı, yapmasa ayıp olur :)bende 4lu ıcın radevumu aldım devletten gıttıgımde sorayım kanunıden aldım onlar ayrıntılı yapıyormu acaba
G
Gecmis olsun canim
ben hep kadın dogum hastanesıne gıdıyorum bakalım ogullarımı orda dogurdum bunuda orda dogururum ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?