2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
32 aftaya geldiğimizde çalışabilir raporu alıyoruz ya sonra 15 gün doktordan rica edip normal rapor alabilir miyiz acaba grip vs gibi

Kadın doğum olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor sanırım ama yine de kesin bilenler vardır belki.

Ben o beş haftanın iki haftasında yıllık izin kullanmayı düşünüyorum. Sıkıntı olmuyorsa bir haftada rapor alırım belki. Şimdi bile işe gelmek istemiyorum çünkü.

Walla ben hep devlet hast.ne yamandığım için fiyat hiç sormadım bile :) Iyı ben de "kızım" falan dıyım de dilim alışsın, gonlum de kabul etsn artık :) İsim hep erkek düşümüştüm. Kız ıcın ne koyarım bılemedım :) Sen dusundun mu cnm?

Ben yıllık ızınlerımı 16 haftalık Analık izni bitiminde kullanıcam O yuzden doğum oncesınde cok fazla yıllık ızın kullanmamaya calısacagm

evet düşündüm canım defne,ılgın,inci vs...

Ben yıllık ızınlerımı 16 haftalık Analık izni bitiminde kullanıcam O yuzden doğum oncesınde cok fazla yıllık ızın kullanmamaya calısacagm

Anladım canım, benim bu haftalarda kullanmayı düşündüğüm izinler 2014 yılı izinlerim. 2015 ve 2016 yıllık izinlerimi de 16 haftalık analık izninden sonra kullanmayı planlıyorum ben de.

aynen bende kendimi iyi hissetmiyorum neden acaba ya ??? Bu arada hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin.. Hiç daha önce tahminde bulunulmuş muydu cinsiyet hakkında
Bende geçen haftadan beri çok yorgun hissediyorum eski enerjim yok hiç kafam çekemiyor valla böyle giderse rapor alıp 10 gün dinlencem yoğun tempo kaldıramıyorum artk

yuhh ya 350 TL de baya fazla yanı Bu cocukları dogurana kadar batmazsak ıyıdır :))
Aynen öyle ben özel hastanede anlaşmalı fiyatın %10ununu ödüyorum ama imza attığın kağıtlara bakınca yuh diyorumm 800 tl , 600 tl fln kurumun ödediği rakamlar. İyi ki özel sigorta normal çalışan insan yetişemez bunlara

Anladım canım, benim bu haftalarda kullanmayı düşündüğüm izinler 2014 yılı izinlerim. 2015 ve 2016 yıllık izinlerimi de 16 haftalık analık izninden sonra kullanmayı planlıyorum ben de.
2016 yılı bitmeden 2016 iznini kullanmana ızın verrler mı kı?

yok cnm ben yaşım nedeniyle hiçbir test yaptırmadım sadece harmony yaptırdım, bekliyorum. ense kalınlığı filan hepsi normal ama işte yaş 40 olunca korkuyor insan...

Tamam evet sadece harmony yaptrıyordun sen. Ultrason olcumlerı ıyıyse, inş harmony sonucu da iyi cıkar canm :)

Kesınlıkle, ne bu fiyatlar ya

350 tl iyiymiş
Bende geçen haftadan beri çok yorgun hissediyorum eski enerjim yok hiç kafam çekemiyor valla böyle giderse rapor alıp 10 gün dinlencem yoğun tempo kaldıramıyorum artk

ilk başlarda daha iyiydim ben ne oldu böyle anlamadım

bende gelmek istemiyorum ama direnicezzzz .. kendimi hasta gibi görüyorum ama öyle değil..yaşasın anne olmak :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…