32 aftaya geldiğimizde çalışabilir raporu alıyoruz ya sonra 15 gün doktordan rica edip normal rapor alabilir miyiz acaba grip vs gibi
Hmm bilmiyorumki istee ilk oluncaa. Ozaman doktorum dogru soylemiss daha biraz beklicez heralde canimm :)Bebişi hissettiğin zaman asla acaba demezsin çünkü o kesinlikle bebişindir hareketi o kadar nettir yani.
Benimde ikinci gebeliğin olmasına rağmen hala hissetmedim bekliyorum
sen bir fiyat araştırması yap bak ne uçuk fiyat lar veriyorlar bide bu işi uzmanını yapması lazımmış falan filan ayy içim daraldı yemin ederim çocuk doğurarana kadar batacaz vallahi neyse neyapalım bebeler iyi olsun oyy kızım benim meltem bu kızm hitap şeklini sendende bekliyorum isim düşündünmü bu arada
Hoşgeldın cnm :) Sağlıkla kavus bebısıne ıns :)Merhaba arkadaşlararanıza yeni katıldım. Kısmetse aralık sonunda bir oğlumuz olacak 7 yaşında bir oğlum daha var :) bundan sonra ben de sizlerle paylaşımda bulunmak isterim görüşmek üzeree
Kadın doğum olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor sanırım ama yine de kesin bilenler vardır belki.
Ben o beş haftanın iki haftasında yıllık izin kullanmayı düşünüyorum. Sıkıntı olmuyorsa bir haftada rapor alırım belki. Şimdi bile işe gelmek istemiyorum çünkü.
evet düşündüm canım defne,ılgın,inci vs...Walla ben hep devlet hast.ne yamandığım için fiyat hiç sormadım bile :) Iyı ben de "kızım" falan dıyım de dilim alışsın, gonlum de kabul etsn artık :) İsim hep erkek düşümüştüm. Kız ıcın ne koyarım bılemedım :) Sen dusundun mu cnm?
Hepsi de cok guzelmıs canım :)evet düşündüm canım defne,ılgın,inci vs...
Ben yıllık ızınlerımı 16 haftalık Analık izni bitiminde kullanıcam O yuzden doğum oncesınde cok fazla yıllık ızın kullanmamaya calısacagm
Bende geçen haftadan beri çok yorgun hissediyorum eski enerjim yok hiç kafam çekemiyor vallaaynen bende kendimi iyi hissetmiyorum neden acaba ya ??? Bu arada hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin.. Hiç daha önce tahminde bulunulmuş muydu cinsiyet hakkında
yok cnm ben yaşım nedeniyle hiçbir test yaptırmadım sadece harmony yaptırdım, bekliyorum. ense kalınlığı filan hepsi normal ama işte yaş 40 olunca korkuyor insan...sen de amnıyosentez yaptıyodun dı mı cnm????
Aynen öyle ben özel hastanede anlaşmalı fiyatın %10ununu ödüyorum ama imza attığın kağıtlara bakınca yuh diyorumm 800 tl , 600 tl fln kurumun ödediği rakamlar. İyi ki özel sigorta normal çalışan insan yetişemez bunlarayuhh ya 350 TL de baya fazla yanıBu cocukları dogurana kadar batmazsak ıyıdır :))
2016 yılı bitmeden 2016 iznini kullanmana ızın verrler mı kı?Anladım canım, benim bu haftalarda kullanmayı düşündüğüm izinler 2014 yılı izinlerim. 2015 ve 2016 yıllık izinlerimi de 16 haftalık analık izninden sonra kullanmayı planlıyorum ben de.
Hoşgeldin cnmm aramızaMerhaba arkadaşlararanıza yeni katıldım. Kısmetse aralık sonunda bir oğlumuz olacak 7 yaşında bir oğlum daha var :) bundan sonra ben de sizlerle paylaşımda bulunmak isterim görüşmek üzeree
yok cnm ben yaşım nedeniyle hiçbir test yaptırmadım sadece harmony yaptırdım, bekliyorum. ense kalınlığı filan hepsi normal ama işte yaş 40 olunca korkuyor insan...
Cnm ben de 2016 iznimi kullancam bizim kurumda giriş yaptığın aya göre açılıyor iZnin. Benim ücretli izin bitince 2015 iznini kullancam hemen ardından 2016 açılcak onu kullancam2016 yılı bitmeden 2016 iznini kullanmana ızın verrler mı kı?
Kesınlıkle, ne bu fiyatlar yaAynen öyle ben özel hastanede anlaşmalı fiyatın %10ununu ödüyorum ama imza attığın kağıtlara bakınca yuh diyorumm 800 tl , 600 tl fln kurumun ödediği rakamlar. İyi ki özel sigorta normal çalışan insan yetişemez bunlara
Anladım canım.Cnm ben de 2016 iznimi kullancam bizim kurumda giriş yaptığın aya göre açılıyor iZnin. Benim ücretli izin bitince 2015 iznini kullancam hemen ardından 2016 açılcak onu kullancam
Bende geçen haftadan beri çok yorgun hissediyorum eski enerjim yok hiç kafam çekemiyor vallaböyle giderse rapor alıp 10 gün dinlencem yoğun tempo kaldıramıyorum artk
Kadın doğum olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor sanırım ama yine de kesin bilenler vardır belki.
Ben o beş haftanın iki haftasında yıllık izin kullanmayı düşünüyorum. Sıkıntı olmuyorsa bir haftada rapor alırım belki. Şimdi bile işe gelmek istemiyorum çünkü.
2016 yılı bitmeden 2016 iznini kullanmana ızın verrler mı kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?