2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhaba kızlar,
sizlere bişi sormak istiyorum
ben bankacıyım doğumdan sonra çalışacak mısınız
ben çalışmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çok yorucu insanlarla uğraşmak çok zor bide hedefler üstüne üstlük bide çalışanların fesatlığı

aslında aralıkda doğum 6 ay evdeyim haziran 1 e kadar ders çalışsam diyorum yeni doğan bebeklede çalışılırmı bilmiyorum ama kpss var seneye temmuzda çok kafam karışık

Bizim bu durumlarimiz da eslerimizin desteği çok önemli kızlar. Tahammulsuzlestim bn biraz mesela. Calismiyorum artık iside bıraktım. Çalışan annelere kocaman destek alkışı yolluyorum
aynen. hiçbir şeye tahammulum yok
zaten midem sureklı bulantı halınde

Kızlar bugün doktora gittim ikinci oğlum geliyor kesinleşti. Artık kız torun yada kız yeğen seveceğim. haftaya 4 lu test yapacak doktor .istermisin dedi bende kabuk ettim. Oğlum gayet sağlıklı kıpır kıpır oynuyordu. Sağlık la alalım inş. Kucağımiza.

selam aralık anneleri, kimlik meselesını ne yapacaksınız
sonucta aralıkta dogacagı için 1 yasında olacak bebişler

Walla hastanenın fızıksel sartları ıyıyse, sende de doğumu zorlayacak ekstra bı saglık durumu yoksa neden olmasın kı? Özellerde bebek altından dogmuyor ya :)
esımle konustukta bugun kaybettıgımız bebegımızdekı bagırmalarımı dısardan duymus acı cekmenı ıstemıyom ozele gotururum belden uyusturup yapsınlar acı cekme dıyo bakalım hayırlısı

aslında aralıkda doğum 6 ay evdeyim haziran 1 e kadar ders çalışsam diyorum yeni doğan bebeklede çalışılırmı bilmiyorum ama kpss var seneye temmuzda çok kafam karışık
Şimdiden çalışmaya başla azar azar. Bakıma yardımcı olan olursa calışılır. İnşallah hayırlısı olsun ama denemekte fayda var

selam aralık anneleri, kimlik meselesını ne yapacaksınız
sonucta aralıkta dogacagı için 1 yasında olacak bebişler
bendede aynı sıkıntı var dogmusum 10 gun sonra yıl bası bızım veletler dişlerını sıksada 2016 ya aksasa barı gercekten zaman ıcınde sıkıntı oluyo

gozun aydın canım Allah ogullarına saglık uzun omur versın belkı sende yıllar sonra benım gıbı bıtane daha yapım dersın o zaman kızı tutturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…