bende gelmek istemiyorum ama direnicezzzz .. kendimi hasta gibi görüyorum ama öyle değil..yaşasın anne olmak :))))))
he ıyımıs walla, şanslı kesımdensn :)Canım ben kamuda olduğum için o konuda bir sıkıntım yok.
he ıyımıs walla, şanslı kesımdensn :)
Derinsu bir gelişme var mı sonuçlarla ilgilicanım sen uyumadınmı hala ahh kıyamam ya eminim herşey çok güzel olacak sen dertlenme lütfen
Banada 13 temmuz dedi 19.haftada oluyorum ama bnm ikiz diyemi erken acaba doğumda erken oluyo yatetenoz aşısı kaçıncı hafta vurulacaksınız. ben sağlık ocağını aradım ama 4 ağustos ta gel dedi.. o zaman 20.hafta oluyor sizin ne zaman??
Banada 13 temmuz dedi 19.haftada oluyorum ama bnm ikiz diyemi erken acaba doğumda erken oluyo ya
Evet canım :) İnşallah sende kızından sonra kendi işini kurarsın.
aynen. hiçbir şeye tahammulum yokBizim bu durumlarimiz da eslerimizin desteği çok önemli kızlar. Tahammulsuzlestim bn biraz mesela. Calismiyorum artık iside bıraktım. Çalışan annelere kocaman destek alkışı yolluyorum
selam aralık anneleri, kimlik meselesını ne yapacaksınız
sonucta aralıkta dogacagı için 1 yasında olacak bebişler
eşim de aman ne olacak dıyor. ama eger kızsa sen anlayamazsın bu durumları dıyorumbende onu düşünmüştüm 1 ay için 1 yaş :))))))
esımle konustukta bugun kaybettıgımız bebegımızdekı bagırmalarımı dısardan duymus acı cekmenı ıstemıyom ozele gotururum belden uyusturup yapsınlar acı cekme dıyo bakalım hayırlısıWalla hastanenın fızıksel sartları ıyıyse, sende de doğumu zorlayacak ekstra bı saglık durumu yoksa neden olmasın kı? Özellerde bebek altından dogmuyor ya :)
aynen. hiçbir şeye tahammulum yok
zaten midem sureklı bulantı halınde
Şimdiden çalışmaya başla azar azar. Bakıma yardımcı olan olursa calışılır. İnşallah hayırlısı olsun ama denemekte fayda varaslında aralıkda doğum 6 ay evdeyim haziran 1 e kadar ders çalışsam diyorum yeni doğan bebeklede çalışılırmı bilmiyorum ama kpss var seneye temmuzda çok kafam karışık
bendede aynı sıkıntı var dogmusum 10 gun sonra yıl bası bızım veletler dişlerını sıksada 2016 ya aksasa barıselam aralık anneleri, kimlik meselesını ne yapacaksınız
sonucta aralıkta dogacagı için 1 yasında olacak bebişler
gozun aydın canım Allah ogullarına saglık uzun omur versın belkı sende yıllar sonra benım gıbı bıtane daha yapım dersın o zaman kızı tutturursunKızlar bugün doktora gittim ikinci oğlum geliyor kesinleşti. Artık kız torun yada kız yeğen seveceğim.haftaya 4 lu test yapacak doktor .istermisin dedi bende kabuk ettim. Oğlum gayet sağlıklı kıpır kıpır oynuyordu. Sağlık la alalım inş. Kucağımiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?