benım dogumu gosteren tarıh 5 ocak canımbendede aynı sıkıntı var dogmusum 10 gun sonra yıl bası bızım veletler dişlerını sıksada 2016 ya aksasa barıgercekten zaman ıcınde sıkıntı oluyo
hayrlı ugurlu olsun canım :)Kızlar bugün doktora gittim ikinci oğlum geliyor kesinleşti. Artık kız torun yada kız yeğen seveceğim.haftaya 4 lu test yapacak doktor .istermisin dedi bende kabuk ettim. Oğlum gayet sağlıklı kıpır kıpır oynuyordu. Sağlık la alalım inş. Kucağımiza.
devlet hast. epıdural ıle normal dogum yaptrmıyo mu canm?esımle konustukta bugun kaybettıgımız bebegımızdekı bagırmalarımı dısardan duymus acı cekmenı ıstemıyom ozele gotururum belden uyusturup yapsınlar acı cekme dıyo bakalım hayırlısı
devlet hastanesının tek sevdıgım yonu normal doguma odaklı olması ama onemlı bısey olmadıkca doktor gelmıyor ebeye emanetsın.ayrıca dogum sonrası tek odaya nerdeyse alınmıoyrsun.2lı 3lu kadınlar oluoyr.doguma esınde gıremıyor.ve ayrıca odanı susleyemıyorsundevlet hast. epıdural ıle normal dogum yaptrmıyo mu canm?
slm yarın detaylı ultrasonum var. çok korkuyorum. inşallah herşey güzel çıkar. dualarınızı bekliyorum.
devlet hastanesının tek sevdıgım yonu normal doguma odaklı olması ama onemlı bısey olmadıkca doktor gelmıyor ebeye emanetsın.ayrıca dogum sonrası tek odaya nerdeyse alınmıoyrsun.2lı 3lu kadınlar oluoyr.doguma esınde gıremıyor.ve ayrıca odanı susleyemıyorsun
devlet hastanesının tek sevdıgım yonu normal doguma odaklı olması ama onemlı bısey olmadıkca doktor gelmıyor ebeye emanetsın.ayrıca dogum sonrası tek odaya nerdeyse alınmıoyrsun.2lı 3lu kadınlar oluoyr.doguma esınde gıremıyor.ve ayrıca odanı susleyemıyorsun
slm yarın detaylı ultrasonum var. çok korkuyorum. inşallah herşey güzel çıkar. dualarınızı
bende seni merak ediyordum hatta dun geldin aklima sonra kontrolunun 30unda oldugu aklima geldi.seninle durumumuz ayni cok iyi anliyorum seni.eko bakmayabilir yarin erken henuz ama durumlarimiz farkli oldugu icin iyice inceler.kacta randevun.iyi haberlerini bekliycem canim.kalbim seninle
Ben gecen pazartesi gittim bayagi inceledi pesini birakmiycax 20-24 haftalarda yine bakicaz dedi.benim normalde bayram sonrasiydi oncesine aldim 1 hafta onden gidiyor diye.15 temmuzda tam 20 haftalik olucaz.insallah yolundadir hersey.canım saat 2 de randevum. meraktan ölücem gerginlik stres herşey var. detaylı ve eko 18,22 haftalar arası diyor ama bakalım sonuç ne çıkacak
Canim o 21 ile 24 hafta yapiluyor dendi benim randevum 15 twmmuzdaslm yarın detaylı ultrasonum var. çok korkuyorum. inşallah herşey güzel çıkar. dualarınızı bekliyorum.
ac karnina degil tok karnina aliniyor kuzum o hapKızlar bu iilacı kullanan varmı aranızda AC karnına iciyorum midemi bulandiriyo çok dizede aynı etkiler oldumu
Cnm ya benim de Sata göre 16+1 ama bebeğim önden gidiyo 17+5 günlük şimdi ben detaylı usg yi hangisine göre yaptircamBen gecen pazartesi gittim bayagi inceledi pesini birakmiycax 20-24 haftalarda yine bakicaz dedi.benim normalde bayram sonrasiydi oncesine aldim 1 hafta onden gidiyor diye.15 temmuzda tam 20 haftalik olucaz.insallah yolundadir hersey.
bende simdi iyiyim ama 1 gun kala kotu oluyorum cok buyuk bir stres gercekten
izmirdemiydin sencanım saat 2 de randevum. meraktan ölücem gerginlik stres herşey var. detaylı ve eko 18,22 haftalar arası diyor ama bakalım sonuç ne çıkacak
Kızlar bu iilacı kullanan varmı aranızda AC karnına iciyorum midemi bulandiriyo çok dizede aynı etkiler oldumu
Farketmez canim 20-22 deniliyor. aslinda buyuyunce daha iyi gorunur ama benim riskli bir durum soz konusu oldugu icin biran once gitmek istedim.ben doktorumla hesapladim bu tarihi kendim belirlemedim sen yinede doktoruna danis istersenCnm ya benim de Sata göre 16+1 ama bebeğim önden gidiyo 17+5 günlük şimdi ben detaylı usg yi hangisine göre yaptircam
ben ilk düşük yaptığımda yakın diye ve saat çok geç diye devlet hastanesine gittim kalan parçayı kürtajla alıcaz dediler tamam ama bayıltma uyuşturma yok canlı canlı kesecez seni dediler ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bir fdaha gidermişin deseler allah düşürmesin ama eksik de etmesin belki benim yaşadığım tek bir örnektir ama kötü bir örnek malesefdevlet hast. epıdural ıle normal dogum yaptrmıyo mu canm?
Farketmez canim 20-22 deniliyor. aslinda buyuyunce daha iyi gorunur ama benim riskli bir durum soz konusu oldugu icin biran once gitmek istedim.ben doktorumla hesapladim bu tarihi kendim belirlemedim sen yinede doktoruna danis istersen
canım ben kullanıyorum ama tok karnına kullanıyorumKızlar bu iilacı kullanan varmı aranızda AC karnına iciyorum midemi bulandiriyo çok dizede aynı etkiler oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?