- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
Bayiltma uyusturma yok mu dediLerrben ilk düşük yaptığımda yakın diye ve saat çok geç diye devlet hastanesine gittim kalan parçayı kürtajla alıcaz dediler tamam ama bayıltma uyuşturma yok canlı canlı kesecez seni dediler ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bir fdaha gidermişin deseler allah düşürmesin ama eksik de etmesin belki benim yaşadığım tek bir örnektir ama kötü bir örnek malesef
Nasil yaa olur mu oyle sey,uyutmatan uyusturmadanben ilk düşük yaptığımda yakın diye ve saat çok geç diye devlet hastanesine gittim kalan parçayı kürtajla alıcaz dediler tamam ama bayıltma uyuşturma yok canlı canlı kesecez seni dediler ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bir fdaha gidermişin deseler allah düşürmesin ama eksik de etmesin belki benim yaşadığım tek bir örnektir ama kötü bir örnek malesef
doktordan geldik şimdi kızlar. 17+0 bebegim iyi şükür. ama cinsiyeti öğrenemedik. doktor göstermiyor poposunu dönüp kapatıyor dedi :=)
aynen cnm ya :) neyse 11 gün sonra 3 lü tarama sonucunu almaya gittiğimde gösterir inş :=)haydaaa sende mi... nazlı yavrucak seninki de, neyseki tek değilim Allahtan..
yok canım zaten yapsalar onu devletı secerım ben yıne bakalım o gunlere bı cıkalım hayırlısıyladevlet hast. epıdural ıle normal dogum yaptrmıyo mu canm?
Aynen benimde ole oluyor ortepediye gittim bizi yok dedi ama calisiyorum ben ayaktayim sürekli dedim rapor verecekler bana artk Dr.hic ole magnezyum vermedi abana neden acababenım kalça ve bacaklara kramp gırıyor hatta hıc ayaga kalkıp yuruyemıyorum bıle bunun ıcın magnezyum verdı ama ıse yaramadı
bende onu düşünmüştüm 1 ay için 1 yaş :))))))
muğla merkezde oturuyorumizmirdemiydin sen
bızım burdakı kadın dogum hastanesınde oda suslemeye karısılmıyo eşin içerı alınmasına gelınce ben pek taraftar deılım o sahne yasanırken babanın içeride olmasını kaybettıgım bebegımde cok ıstedım eşimin yanımda olmasını ama sonradan dusundugumde eşimin benı o sekılde gormemesı daha ıyı oldu gıbı devlette bazı ebeler cok kotu cok sertler bazılarıda cok ıyı ılk dogumumda sertlerden bırı denk gelmıstıdevlet hastanesının tek sevdıgım yonu normal doguma odaklı olması ama onemlı bısey olmadıkca doktor gelmıyor ebeye emanetsın.ayrıca dogum sonrası tek odaya nerdeyse alınmıoyrsun.2lı 3lu kadınlar oluoyr.doguma esınde gıremıyor.ve ayrıca odanı susleyemıyorsun
Gozun aydin tatlim,soylemistim sana hersey guzel olacakarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
arkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
oh gozun aydın canımarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Aynıyız cnm resmen enerjim tükendi hem çabuk yoruluyorum hem tahammül sınırım artık düşükBen hasta olarak görmüyorum kendimi ama eski enerjim yok malesef. Çabuk yoruluyorum.
merhaba kızlar,
sizlere bişi sormak istiyorum
ben bankacıyım doğumdan sonra çalışacak mısınız
ben çalışmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çok yorucu insanlarla uğraşmak çok zor bide hedefler üstüne üstlük bide çalışanların fesatlığı
Aynıyız cnm resmen enerjim tükendi hem çabuk yoruluyorum hem tahammül sınırım artık düşükKendime vakit ayırmak istiyorum bir süre yaa
Çok sevindim canim bundan sonrada sorunsuz gecer inşallah hamileliğin Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?