2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bayiltma uyusturma yok mu dediLerr Ben de ztb kadin dogumda kurtaj olmustum dis gebelikten doLayi bi uyurkenki haLimi hatirLiyorum gerisi yoktu bi de acik acik soyLemisLer o laflari duyunca insan hemen kacar tabii

Nasil yaa olur mu oyle sey,uyutmatan uyusturmadan.bizde esimin memleketindeydik suyum gelince oranin dogumevine gittik gecenin 4,5 u ve bayramdi.ben cok memnun kaldim.hastabakici kadinlar koluma girip yatirdilar cok korkuyorum dedim korkma hicbirsey hatirlamiyacaksin dediler teselli ettiler beni.doktor kizda benimle falan yasitti korkma uyumadan dokunmiycam sana dedi.uyaninca ne bisey hatirliyodum nede agrim sizim oldu.mumkun olsa kendi doktorumla ege unide yapmak isterim ama orda girmiyormus doguma.hic guvenmiyorum ozel hastanelere

benım kalça ve bacaklara kramp gırıyor hatta hıc ayaga kalkıp yuruyemıyorum bıle bunun ıcın magnezyum verdı ama ıse yaramadı
Aynen benimde ole oluyor ortepediye gittim bizi yok dedi ama calisiyorum ben ayaktayim sürekli dedim rapor verecekler bana artk Dr.hic ole magnezyum vermedi abana neden acaba

bızım burdakı kadın dogum hastanesınde oda suslemeye karısılmıyo eşin içerı alınmasına gelınce ben pek taraftar deılım o sahne yasanırken babanın içeride olmasını kaybettıgım bebegımde cok ıstedım eşimin yanımda olmasını ama sonradan dusundugumde eşimin benı o sekılde gormemesı daha ıyı oldu gıbı devlette bazı ebeler cok kotu cok sertler bazılarıda cok ıyı ılk dogumumda sertlerden bırı denk gelmıstı

Bende muhasebe müdürüyüm çalışmak istiyorum çocuğumun geleceği için zor olacak bir süre ama bir yaşa kadar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…