aminnnÇok sevindim canim bundan sonrada sorunsuz gecer inşallah hamileliğin Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Tekrar geçmiş olsun canim
Canım çook sevindim, sağlıkla al kucağına inş.arkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Allah ın izniyle herşey çok güzel çıkacak Haberlerini bekliyoruzslm yarın detaylı ultrasonum var. çok korkuyorum. inşallah herşey güzel çıkar. dualarınızı bekliyorum.
saol canım inşallahAllah ın izniyle herşey çok güzel çıkacak Haberlerini bekliyoruz
Braz daha dayanıp alacağım , hatta ağustosta iznimi kullancaktım izmire gtcez diye ona da rapor alıp iZinleri ücretli iZne ekleyeceğimBen aksilik olmazsa haftaya rapor almayı düşünüyorum. Senin de fırsatın varsa sende al dinlen canım biraz.
canım çok sevindim iyi haberini bekliyordum sağlıcakla kucağına al bebişiniarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Çok şükür cnm sağsalim kucağımıza alalım inşallaharkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
ohhh ne mutlu sana Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah çok sevindim canımarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Braz daha dayanıp alacağım , hatta ağustosta iznimi kullancaktım izmire gtcez diye ona da rapor alıp iZinleri ücretli iZne ekleyeceğim
slm yarın detaylı ultrasonum var. çok korkuyorum. inşallah herşey güzel çıkar. dualarınızı bekliyorum.
Maşaallah kuzuya. Canım çok çok çok geçmiş olsun. Çok şükürarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
1 Temmuz'da belli olacakmış sonuc bugün aradım Dr uTamam canım haber vericem anladığım kadarıyla amniyosentez de zaman alıyor ama Öncül anlamda 3 gün sonra bi sonuç çıkar dedi doktorum o iyi olursa sonuç genelde iyi oluyormuş o yüzden onu bekliyorum bende Allahım sabır versin bizlere beklemek bile zor
Hadi gözün aydin canim:)arkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Valla bazen üzülüyorum kızım yok diye bazen de diyorum ne güzel destek olurlar birbirlerine bide gelin heyecanı var tabi:)Oyy maşallah cnmmayy nasıl tatlı heyecanlar kız çok valla şanslısın
Aynen cnm birbirlerine destek olmaları açısından çok iyi hem kardeş hem arkadaşBuda benim ilk göz ağrım teyzeleri yusuf beram
Valla bazen üzülüyorum kızım yok diye bazen de diyorum ne güzel destek olurlar birbirlerine bide gelin heyecanı var tabi:)
Ah canim benim senin adina üzüldüm="Dekalpy, posta79249, member:doktorum devlete geçiyomuş akademisyenlik için yarın son günü ve ben de izin alıp randevu aldım( Hem bebişimi hemen görcem mutluyum hem doktorumla artk devam edemicez çok üZgünüm. Bana ist. Avrupa yakasında doktor tavsiye edin (( artk sürekli araştırma halinde olcam sfırdan başlamak gibi oldu doktorumla frekansımız çok iyiydi o kdr önmli ki iletişim İnş gönlüme göre birini bulurum
hhahaha aynı benGöbeğin avantaj olduğu tek dönem hamilelik dönemiymiş kızlariçime çekip gezdiğim göbeğimle şimdi gere gere geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?