Şok yaşadım resmen telefon gelince ağladım önce eşim abartma fln dedi ama sonuçta baştan beri her şeyimi bilen ve çok iyi anlaştığım çok iyi bir doktorAh canim benim senin adina üzüldüm
İnşallah daha iyi bir doktor bulabilirsin
Ben hala bulamadim doktorların izinden donmelerini bekliyorum
Arkadaslar dr.dan çalışabilir raporu aldiktan sonra rapor alamazsiniz izin konusunu bilmiyorumKadın doğum olmadığı sürece bir sıkıntı olmuyor sanırım ama yine de kesin bilenler vardır belki.
Ben o beş haftanın iki haftasında yıllık izin kullanmayı düşünüyorum. Sıkıntı olmuyorsa bir haftada rapor alırım belki. Şimdi bile işe gelmek istemiyorum çünkü.
dogumdan bir sure sonra yine baslicak iskence enazindan tadini cikarayim degil mielifeva, post: 41579335, 144"]hhahaha aynı ben
Ben gece içiyorum dr.um uyarmisti cunku bulanti yapar diye ama gece icince sıkıntı olmuyorKızlar bu iilacı kullanan varmı aranızda AC karnına iciyorum midemi bulandiriyo çok dizede aynı etkiler oldumu
Sen biraz erken gidiyorsun ben 22. Haftaya aldım randevumu dr.um öyle Söyledi ins hayırlı haberlerle gelirsincanım saat 2 de randevum. meraktan ölücem gerginlik stres herşey var. detaylı ve eko 18,22 haftalar arası diyor ama bakalım sonuç ne çıkacak
Bak yaramaza bu ne naz böyledoktordan geldik şimdi kızlar. 17+0 bebegim iyi şükür. ama cinsiyeti öğrenemedik. doktor göstermiyor poposunu dönüp kapatıyor dedi :=)
Canim cok sevindim gözünüz aydınarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Çok sevindim, çok şükür. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...arkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
Yok canim haklisin cunku istedigin gibi bir doktor bulmak cok zor gercektenDekalpy .!.:Şok yaşadım resmen telefon gelince ağladım önce eşim abartma fln dedi ama sonuçta baştan beri her şBend bilen ve çok iyi anlaştığım çok iyi bir doktorüzülmemek elde değil bomboş şu an kime gideyim bilmiyorum inş sende bulursun cnm bnm Allah gönlümüze göre versin
Canım seninkini bende cok merak ediyorum önce erkek sonra kız göründü bakalım hangisiymisyarını ıple çekıyorum bakalım bızım velet accakmı bacaklarını açmazsa karnıma hafıf tokat atcamkıpırdasın dıye hahahaha
Büyük konuşmak istemiyorum ama üçüncü zor canım yaş otuz gelinlerimi severim ancak :)Aynen cnm birbirlerine destek olmaları açısından çok iyi hem kardeş hem arkadaşbelki üçüncüyü düşünürsen kız nasip olur ya da gelinlerle giderirsin Allah hayırlısını nasip etsin
Hahaaa aynen canim 4 aylik bebisim 6 aylık duruyor ama olsun su sn seviyorum gobusumuGöbeğin avantaj olduğu tek dönem hamilelik dönemiymiş kızlariçime çekip gezdiğim göbeğimle şimdi gere gere geziyorum
Canım beni de oglu da ki doktorum çok iyiydi çok memnundum bu hamileligimde iki doktor a gittim memnun kalmadım eski doktoru mu netten aradin benim orta yeni açılan devlet hastahanesine geçmiş iki aydır yine ona gidiyorum okadar rahatladım kiKızlar doktorum devlete geçiyomuş akademisyenlik için yarın son günü ve ben de izin alıp randevu aldım( Hem bebişimi hemen görcem mutluyum hem doktorumla artk devam edemicez çok üZgünüm. Bana ist. Avrupa yakasında doktor tavsiye edin (( artk sürekli araştırma halinde olcam sfırdan başlamak gibi oldu doktorumla frekansımız çok iyiydi o kdr önmli ki iletişim İnş gönlüme göre birini bulurum
İlk göz ağrım teyzeleri
benim ablam kontrol altında durdu devlet hastanesin de 2 gün gelen geçen alttan muayene ediyorumuş (araştırma hastanesi ya ) imza verip kaçtı hemen oradan :))))))))
Sakın ol canm İnş hiçbişey cıkmıycak, guzel sonuclarla doneceksin.canım saat 2 de randevum. meraktan ölücem gerginlik stres herşey var. detaylı ve eko 18,22 haftalar arası diyor ama bakalım sonuç ne çıkacak
senin kızını da yirim seni de yirim haaArkadasim biz sennle anlaşmiştik zaten Sen bizim arkamzdan @leylam355 ile mi anlaştin bakim :) bak boyle siz sürekli karar değiştirirsenz vermem kızımı size :)
Ayy cok şükür allah bi daha sıkıntı yasatmasin insarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?