2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ah canim benim senin adina üzüldüm
İnşallah daha iyi bir doktor bulabilirsin
Ben hala bulamadim doktorların izinden donmelerini bekliyorum
Şok yaşadım resmen telefon gelince ağladım önce eşim abartma fln dedi ama sonuçta baştan beri her şeyimi bilen ve çok iyi anlaştığım çok iyi bir doktor üzülmemek elde değil bomboş şu an kime gideyim bilmiyorum inş sende bulursun cnm bnm Allah gönlümüze göre versin

Arkadaslar dr.dan çalışabilir raporu aldiktan sonra rapor alamazsiniz izin konusunu bilmiyorum

canım saat 2 de randevum. meraktan ölücem gerginlik stres herşey var. detaylı ve eko 18,22 haftalar arası diyor ama bakalım sonuç ne çıkacak
Sen biraz erken gidiyorsun ben 22. Haftaya aldım randevumu dr.um öyle Söyledi ins hayırlı haberlerle gelirsin

Yok canim haklisin cunku istedigin gibi bir doktor bulmak cok zor gercekten
Ama üzülme arastir mutlaka bulursun tekrar iyi bir doktor sıkma canıni
Benimde oglumda doktorum cok iyidi
Daha oglum yoktu basladim tedaviye ve doguma kadar ona devam ettim
Bu hamileligimde ise 3 doktor degisti

Aynen cnm birbirlerine destek olmaları açısından çok iyi hem kardeş hem arkadaş belki üçüncüyü düşünürsen kız nasip olur ya da gelinlerle giderirsin Allah hayırlısını nasip etsin
Büyük konuşmak istemiyorum ama üçüncü zor canım yaş otuz gelinlerimi severim ancak :)

Canım beni de oglu da ki doktorum çok iyiydi çok memnundum bu hamileligimde iki doktor a gittim memnun kalmadım eski doktoru mu netten aradin benim orta yeni açılan devlet hastahanesine geçmiş iki aydır yine ona gidiyorum okadar rahatladım ki

Kizlar ya bende 3-4 gündür değişik bi baş ağrısı var bide unutkanlik var gerci nette biraz araştırdım hamilelikte normalmis sizde yasiyormusunuz bu durumu.
Kizlar birde acayip istah açılması var bende esim bile bana hunharca yemek yiyorsun dedi valla böyle giderse cok kilo alırım ben zaten kiloluyum napcam böyle bilmiyorum

benim ablam kontrol altında durdu devlet hastanesin de 2 gün gelen geçen alttan muayene ediyorumuş (araştırma hastanesi ya ) imza verip kaçtı hemen oradan :))))))))

Ewet ya eğitim araştrma hast.de oyle bi sorun oluyo Ben de bi kere eğitim arastrma hast.de simir testi yaptrıyordum, bı docent erkek doktor 1 erkek 2 kız oğrenci geldi, onlara anlata anlata parmakladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…