Aynen bende gobusumu seviyorum hatta dahada buyusun istiyorumHahaaa aynen canim 4 aylik bebisim 6 aylık duruyor ama olsun su sn seviyorum gobusumu
bu bildiğimiz ayrıntılı ultrason o zamanay amanın basıldık vallahi
evet canım sat a göre 11+0 sat tarihi 14 mart
evet alttan ölçtü ama hiç acımadı sadece biraz utandım o kadar
canım kalp ritmi bilmiyorum sadece bütün organları falan yüzü ağzını falan ayrıntılı inceliyeceğiz dedi ben öyle anladım tabi bunları yarım yamalak duymuş da olma şansım çok yüksek çok mutluydum çünkü ağzım açık dinledim dr napamanalık heyecanı
Canim hepside normal ama bende unutkanlikKizlar ya bende 3-4 gündür değişik bi baş ağrısı var bide unutkanlik var gerci nette biraz araştırdım hamilelikte normalmis sizde yasiyormusunuz bu durumu.
Kizlar birde acayip istah açılması var bende esim bile bana hunharca yemek yiyorsun dedi valla böyle giderse cok kilo alırım ben zaten kiloluyum napcam böyle bilmiyorum
Oha o ne ya canlı canlı kesiyorlar falan Dr Frenkeştayn mı bunlar :))ben ilk düşük yaptığımda yakın diye ve saat çok geç diye devlet hastanesine gittim kalan parçayı kürtajla alıcaz dediler tamam ama bayıltma uyuşturma yok canlı canlı kesecez seni dediler ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bir fdaha gidermişin deseler allah düşürmesin ama eksik de etmesin belki benim yaşadığım tek bir örnektir ama kötü bir örnek malesef
Allah bagislasin canim cok tatli maşallah
evet tatlım bende isimleri anlamıyorumbu bildiğimiz ayrıntılı ultrason o zamanfetal eko da mı deniyor demek.. 20.haftada bakılıyor ona da. bu arada SAT'larımız da aynıymış kığıız
valla meraktan catlıcamCanım seninkini bende cok merak ediyorum önce erkek sonra kız göründü bakalım hangisiymis
aynen öyleler daha bile azOha o ne ya canlı canlı kesiyorlar falan Dr Frenkeştayn mı bunlar :))
aynen tatlım adam bide demezmi bitince sana ağrı kesici iğne yapıcaz ama bitince dedi insanın inanası gelmiyor ama bu şekilde işlem yapılan bayanlar var maalesef ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bebeğimemi yanayım bana yaptıklarına mı hala bütük bir travmadır ya bide keseyi göremedi dr ay sen hamile değils,n falan dedi 5 haftalık ham,leydim başka dr gördü ama işte yani....Nasil yaa olur mu oyle sey,uyutmatan uyusturmadan.bizde esimin memleketindeydik suyum gelince oranin dogumevine gittik gecenin 4,5 u ve bayramdi.ben cok memnun kaldim.hastabakici kadinlar koluma girip yatirdilar cok korkuyorum dedim korkma hicbirsey hatirlamiyacaksin dediler teselli ettiler beni.doktor kizda benimle falan yasitti korkma uyumadan dokunmiycam sana dedi.uyaninca ne bisey hatirliyodum nede agrim sizim oldu.mumkun olsa kendi doktorumla ege unide yapmak isterim ama orda girmiyormus doguma.hic guvenmiyorum ozel hastanelere
aynen öyle malasef bunları yaşadımBayiltma uyusturma yok mu dediLerrBen de ztb kadin dogumda kurtaj olmustum dis gebelikten doLayi bi uyurkenki haLimi hatirLiyorum gerisi yoktu bi de acik acik soyLemisLer o laflari duyunca insan hemen kacar tabii
Sağol canım allah razı olsun amin insalah rabbim hepimizin evlatlarına güzel ömürler Nasip etsinAllah bagislasin canim cok tatli maşallah
Allah evlatlarimiza uzun saglikli mutlu ömür nasip etsin insallah
ay canım ya sende büyük travma atlatmışsın hatta seninki daha büyük bir travma neyse allah bebeklerimize sağlık versin o günler geçti gittiNasil yaa olur mu oyle sey,uyutmatan uyusturmadan.bizde esimin memleketindeydik suyum gelince oranin dogumevine gittik gecenin 4,5 u ve bayramdi.ben cok memnun kaldim.hastabakici kadinlar koluma girip yatirdilar cok korkuyorum dedim korkma hicbirsey hatirlamiyacaksin dediler teselli ettiler beni.doktor kizda benimle falan yasitti korkma uyumadan dokunmiycam sana dedi.uyaninca ne bisey hatirliyodum nede agrim sizim oldu.mumkun olsa kendi doktorumla ege unide yapmak isterim ama orda girmiyormus doguma.hic guvenmiyorum ozel hastanelere
gözün aydın kuzum, yanıltmadın bizi, kimse kötü düşünmemişti zaten, sen de rahatla artık bakalım bi dondurmayı hak ettinarkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
valla benim senin gibi kontakt kurabildiğim bi doktorum yok ama ilgili sağolsun, her konuda aydınlatıp yardımcı oluyo. oluyo olmasına da frekans olayı bizde tutmadı sanki, sırf ondan bakınıyorum alttan alttan başka seçeneklere. sen neresindesin avrupanın?Şok yaşadım resmen telefon gelince ağladım önce eşim abartma fln dedi ama sonuçta baştan beri her şeyimi bilen ve çok iyi anlaştığım çok iyi bir doktorüzülmemek elde değil bomboş şu an kime gideyim bilmiyorum inş sende bulursun cnm bnm Allah gönlümüze göre versin
biz ölelim o zaman 34'te ilk bebemizi yapıyoruz.Büyük konuşmak istemiyorum ama üçüncü zor canım yaş otuz gelinlerimi severim ancak :)
e yuh artıkEwet ya eğitim araştrma hast.de oyle bi sorun oluyo Ben de bi kere eğitim arastrma hast.de simir testi yaptrıyordum, bı docent erkek doktor 1 erkek 2 kız oğrenci geldi, onlara anlata anlata parmakladı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?