2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bu bildiğimiz ayrıntılı ultrason o zaman fetal eko da mı deniyor demek.. 20.haftada bakılıyor ona da. bu arada SAT'larımız da aynıymış kığıız

Canim hepside normal ama bende unutkanlik
cok var
Cok yemeye gelince
Kilolarini kontrol altinda tut canim doktoruna danis o sana yardimci olur mutlaka

Selam kızlar. Bugün kontrol vardı. Bebiş iyi dedi doktor çok şükür. 18 cm / 204 gr olmuş. Cinsiyete bidaha baktı kesin kız dedi. Ayrıntılı için sonomede yönlendirdi 15 gün sonra. Göbeğimin az olmasına da normal dedi sporcuların öyle olurmuş vs. Toplam 3 kilo aldım ona da iyi dedi. İşte böyle darısı başınıza.

Oha o ne ya canlı canlı kesiyorlar falan Dr Frenkeştayn mı bunlar :))

aynen tatlım adam bide demezmi bitince sana ağrı kesici iğne yapıcaz ama bitince dedi insanın inanası gelmiyor ama bu şekilde işlem yapılan bayanlar var maalesef ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bebeğimemi yanayım bana yaptıklarına mı hala bütük bir travmadır ya bide keseyi göremedi dr ay sen hamile değils,n falan dedi 5 haftalık ham,leydim başka dr gördü ama işte yani....

ay canım ya sende büyük travma atlatmışsın hatta seninki daha büyük bir travma neyse allah bebeklerimize sağlık versin o günler geçti gitti

arkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
gözün aydın kuzum, yanıltmadın bizi, kimse kötü düşünmemişti zaten, sen de rahatla artık bakalım bi dondurmayı hak ettin

valla benim senin gibi kontakt kurabildiğim bi doktorum yok ama ilgili sağolsun, her konuda aydınlatıp yardımcı oluyo. oluyo olmasına da frekans olayı bizde tutmadı sanki, sırf ondan bakınıyorum alttan alttan başka seçeneklere. sen neresindesin avrupanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…