2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yüksek faktör koruyuculu krem kullanmak. İyi araştır, kozmetik değil medikal iyi bir marka al, güneş lekesi yapmaya çok müsaitiz artık. Ve altında ıslak mayoyla kalma değiştir. iyi tatiller.

maşallah her şey yolunda demek. hayırlı olsun kızın brn hiç kız haberi almadım nasıl bir duygudur ki:))

folikt: 41580380 .!.:
ay iş güç işte anca uğradım göz atıyodum. kığıız kaçırdım mı seni gittin mi? ben iyiyim sen nörüyon bakem
Yok burdayim bacim nolsun ayni cocuklarla ugrasiyorum biri karinda biri dısarda e bide buyuk cocuk var oda esim

bence dr ne sor canim hastanenden memnunsan imksnlar iyiyse sana baska dr tavsiye edebilir oradan. devletteki yeri yakinsa yine devam edebilirsin.

ben ozelde normal doğum yaptim 25 haftalik esim yanimda girdi. cok destek oldu bans zaten ilk ve son normal dogumum oldu.

benim doğum tarihimde 31 aralık bebeğimde muhtemelen 20aralık falan olacak
ama ben benimki gibi 1 ocak 2016 yazdıracağım :)
kağıt istiyorlar canim hastane vermez ne zaman dogduysa o tarih verir hem fenilketonüri testi saglik ocaginda yapilacak sanirim nüfus kagidi istoyorlar o test için

ben de tip fakultede kurtaj oldum kese bozulmustu kalp atisi olmadi diye. asistan yeni dr alttarafi kurtaj oluyorsun diye beni azarladi ben de bagirdim adama. benim de bu anim var ozelde parani veriyorsun ama böyle bagiran olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…