cnm çikolata yemedin mi?doktordan geldik şimdi kızlar. 17+0 bebegim iyi şükür. ama cinsiyeti öğrenemedik. doktor göstermiyor poposunu dönüp kapatıyor dedi :=)
Yok canım ya insan kaldiramiyo bi yerden sonra ikinci de olsun da hayırlısı ile ben birinci cocugu da çok sıkıntı çektim bana ondan zor geliyobiz ölelim o zaman 34'te ilk bebemizi yapıyoruz.
mayo ile ıslak durmamakSelam... cimsiyet öğrenen ve testleri iyi çıkan tum anneleri kutlarim gonulden... darısı başımızaben bir şey danisacagim. Haftaya tatile gidecegim. Deniz tatili icin bol su icmek ve ogle saati gunese cikmamak disinda bir uyari var midir?
ay iş güç işte anca uğradım göz atıyodum. kığıız kaçırdım mı seni gittin mi? ben iyiyim sen nörüyon bakem
aa, ne sıkıntı çektin hayırdır?Yok canım ya insan kaldiramiyo bi yerden sonra ikinci de olsun da hayırlısı ile ben birinci cocugu da çok sıkıntı çektim bana ondan zor geliyo
Yüksek faktör koruyuculu krem kullanmak. İyi araştır, kozmetik değil medikal iyi bir marka al, güneş lekesi yapmaya çok müsaitiz artık. Ve altında ıslak mayoyla kalma değiştir. iyi tatiller.Selam... cimsiyet öğrenen ve testleri iyi çıkan tum anneleri kutlarim gonulden... darısı başımızaben bir şey danisacagim. Haftaya tatile gidecegim. Deniz tatili icin bol su icmek ve ogle saati gunese cikmamak disinda bir uyari var midir?
maşallah her şey yolunda demek. hayırlı olsun kızın brn hiç kız haberi almadım nasıl bir duygudur ki:))Selam kızlar. Bugün kontrol vardı. Bebiş iyi dedi doktor çok şükür. 18 cm / 204 gr olmuş. Cinsiyete bidaha baktı kesin kız dedi. Ayrıntılı için sonomede yönlendirdi 15 gün sonra. Göbeğimin az olmasına da normal dedi sporcuların öyle olurmuş vs. Toplam 3 kilo aldım ona da iyi dedi. İşte böyle darısı başınıza.
Yok burdayim bacim nolsun ayni cocuklarla ugrasiyorum biri karinda biri dısarda e bide buyuk cocuk var oda esimfolikt: 41580380 .!.:ay iş güç işte anca uğradım göz atıyodum. kığıız kaçırdım mı seni gittin mi? ben iyiyim sen nörüyon bakem
Canım oğlum yandı on dört aylıkken sonra hep bi mizmizlik naz devam ediyo hala o yüzden gözüm korkuyu artikaa, ne sıkıntı çektin hayırdır?
Durumlar aynı desene.Canım :)Yok burdayim bacim nolsun ayni cocuklarla ugrasiyorum biri karinda biri dısarda e bide buyuk cocuk var oda esim
ayy benim de oyle erken cikti aksam yedi aylik sanki ben de seviyorum icimde kalmisti oncekinde hep yattim icimde kaldiydi gobus cikinca gezinmek disaridaHahaaa aynen canim 4 aylik bebisim 6 aylık duruyor ama olsun su sn seviyorum gobusumu
Evet sanirim öyle canimDurumlar aynı desene.Canım :)
HAYIRLISI inşallah canım üç erkek isim zor senin ki kini de öğrenelim ona artikEvet sanirim öyle canim
Senden farkim cinsiyeti ögrenmedim ben hala ikinci pipili gelirse ayni
bence dr ne sor canim hastanenden memnunsan imksnlar iyiyse sana baska dr tavsiye edebilir oradan. devletteki yeri yakinsa yine devam edebilirsin.Kızlar doktorum devlete geçiyomuş akademisyenlik için yarın son günü ve ben de izin alıp randevu aldım( Hem bebişimi hemen görcem mutluyum hem doktorumla artk devam edemicez çok üZgünüm. Bana ist. Avrupa yakasında doktor tavsiye edin (( artk sürekli araştırma halinde olcam sfırdan başlamak gibi oldu doktorumla frekansımız çok iyiydi o kdr önmli ki iletişim İnş gönlüme göre birini bulurum
gözün aydın canim cok sevindim.arkadaşlar sonuçlarımız çıktı Allah a çok şükür tertemiz çıktı hepimiz bebişlerimize sapasaglam kavuşuruz inş
ben ozelde normal doğum yaptim 25 haftalik esim yanimda girdi. cok destek oldu bans zaten ilk ve son normal dogumum oldu.bızım burdakı kadın dogum hastanesınde oda suslemeye karısılmıyo eşin içerı alınmasına gelınce ben pek taraftar deılım o sahne yasanırken babanın içeride olmasını kaybettıgım bebegımde cok ıstedım eşimin yanımda olmasını ama sonradan dusundugumde eşimin benı o sekılde gormemesı daha ıyı oldu gıbı devlette bazı ebeler cok kotu cok sertler bazılarıda cok ıyı ılk dogumumda sertlerden bırı denk gelmıstı
üçüncü de pipili gelsin de o zmn görcem ben seniYok burdayim bacim nolsun ayni cocuklarla ugrasiyorum biri karinda biri dısarda e bide buyuk cocuk var oda esim
bu kız herhalde medigine goredoktordan geldik şimdi kızlar. 17+0 bebegim iyi şükür. ama cinsiyeti öğrenemedik. doktor göstermiyor poposunu dönüp kapatıyor dedi :=)
kağıt istiyorlar canim hastane vermez ne zaman dogduysa o tarih verir hem fenilketonüri testi saglik ocaginda yapilacak sanirim nüfus kagidi istoyorlar o test içinbenim doğum tarihimde 31 aralık bebeğimde muhtemelen 20aralık falan olacak
ama ben benimki gibi 1 ocak 2016 yazdıracağım :)
ben de tip fakultede kurtaj oldum kese bozulmustu kalp atisi olmadi diye. asistan yeni dr alttarafi kurtaj oluyorsun diye beni azarladi ben de bagirdim adama. benim de bu anim var ozelde parani veriyorsun ama böyle bagiran olmuyor.ben ilk düşük yaptığımda yakın diye ve saat çok geç diye devlet hastanesine gittim kalan parçayı kürtajla alıcaz dediler tamam ama bayıltma uyuşturma yok canlı canlı kesecez seni dediler ben nasıl kaçacağımı şaşırdım bir fdaha gidermişin deseler allah düşürmesin ama eksik de etmesin belki benim yaşadığım tek bir örnektir ama kötü bir örnek malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?