Hahaha 3.pipili haüçüncü de pipili gelsin de o zmn görcem ben seni
hahhah bak o açıdan düşünmemiştim hiçHahaha 3.pipili ha
Erkek donu gormek istemiyorum artik yaa
canım kaygilisin biliyorum guzel olcak insallah. allahin izniyle...slm yarın detaylı ultrasonum var. çok korkuyorum. inşallah herşey güzel çıkar. dualarınızı bekliyorum.
3. ye insallah:) hoş benim 3. de erkek.Kızlar bugün doktora gittim ikinci oğlum geliyor kesinleşti. Artık kız torun yada kız yeğen seveceğim.haftaya 4 lu test yapacak doktor .istermisin dedi bende kabuk ettim. Oğlum gayet sağlıklı kıpır kıpır oynuyordu. Sağlık la alalım inş. Kucağımiza.
mecburen zamaninda yazılıyorselam aralık anneleri, kimlik meselesını ne yapacaksınız
sonucta aralıkta dogacagı için 1 yasında olacak bebişler
maşallah her şey yolunda demek. hayırlı olsun kızın brn hiç kız haberi almadım nasıl bir duygudur ki:))
ben ogretmenim olabildigince uzatacagim iznimerhaba kızlar,
sizlere bişi sormak istiyorum
ben bankacıyım doğumdan sonra çalışacak mısınız
ben çalışmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çok yorucu insanlarla uğraşmak çok zor bide hedefler üstüne üstlük bide çalışanların fesatlığı
Bana bakırköy olur şişli tarafları fln yakın cnm bahçelievlere de bakıyorum. Devlete gitmek bzm kurumda işkence yok sevk alcam yok parayı ödeyip sonra geri dönmesini beklicem bir de hazır fırsatım var özelde doğum yaparım gönlümce süslerim odamı yanımdaki refakatçim bedava fln ne bilim kafamda deli sorular iyice araştırıyorum bulursam paylaşırm hemen folikimvalla benim senin gibi kontakt kurabildiğim bi doktorum yok ama ilgili sağolsun, her konuda aydınlatıp yardımcı oluyo. oluyo olmasına da frekans olayı bizde tutmadı sanki, sırf ondan bakınıyorum alttan alttan başka seçeneklere. sen neresindesin avrupanın?
Ben şimdilik Ethica'ya gidiyorum. Bahçelievler Medicana'da Düzgün beyi fazlaca methediyorlar kulüpte, haberin olsun.Bana bakırköy olur şişli tarafları fln yakın cnm bahçelievlere de bakıyorum. Devlete gitmek bzm kurumda işkence yok sevk alcam yok parayı ödeyip sonra geri dönmesini beklicem bir de hazır fırsatım var özelde doğum yaparım gönlümce süslerim odamı yanımdaki refakatçim bedava fln ne bilim kafamda deli sorular iyice araştırıyorum bulursam paylaşırm hemen folikim
Anladim o acidan düşünmediğini oyüzden güldüm zaten e ne diyelim dogruya dogruhahhah bak o açıdan düşünmemiştim hiço kısmı var bi de işin demi
hoş geldin. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogullarim var 3. oglum olcak.Merhaba arkadaşlararanıza yeni katıldım. Kısmetse aralık sonunda bir oğlumuz olacak 7 yaşında bir oğlum daha var :) bundan sonra ben de sizlerle paylaşımda bulunmak isterim görüşmek üzeree
karninda kabarti mi oldu canım?Merhaba kızlar bugün çok mutluyumbebisim in tepkilerini disardan gördüm bu kadar güzel bi duygu yokmuş çok saskinim mutluyum
Yarın son bi gidicem iZin aldım hemen ztn sağol cnm sorcam dr a. Çok da üzmemeye çalışıyorum Allahın gücüne gitmesin Allah başka dert vermesin hiçbirinize. Sadece frekans tutunca bi kötü oldum kime gidicem şimdi diye.her şey nasip ya kendimi teselli ediyorum yarın bebişimi görcembence dr ne sor canim hastanenden memnunsan imksnlar iyiyse sana baska dr tavsiye edebilir oradan. devletteki yeri yakinsa yine devam edebilirsin.
Ben şimdilik Ethica'ya gidiyorum. Bahçelievler Medicana'da Düzgün beyi fazlaca methediyorlar kulüpte, haberin olsun.
İnş cnm bulsak bir an önceYok canim haklisin cunku istedigin gibi bir doktor bulmak cok zor gercekten
Ama üzülme arastir mutlaka bulursun tekrar iyi bir doktor sıkma canıni
Benimde oglumda doktorum cok iyidi
Daha oglum yoktu basladim tedaviye ve doguma kadar ona devam ettim
Bu hamileligimde ise 3 doktor degisti
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun bebisler de dr bulunur.Yarın son bi gidicem iZin aldım hemen ztn sağol cnm sorcam dr a. Çok da üzmemeye çalışıyorum Allahın gücüne gitmesin Allah başka dert vermesin hiçbirinize. Sadece frekans tutunca bi kötü oldum kime gidicem şimdi diye.her şey nasip ya kendimi teselli ediyorum yarın bebişimi görcem
Sağol cnm ekledim listeme. Ethica da kime gidiyosun güzel bir hast.ne mi memnun musun??Anlaşmalı kurumda var ama ethica hc gitmedim medicana beylikdüzünde çok memnundum mesela ama artık uzak kalıyo bahçelievlere bi bakayım
Sağol cnm ilgin için kız uzak değil mi kadıköy ya
Ben ev hanımı yim çalışıyordum evlendim bıraktım ısıben ogretmenim olabildigince uzatacagim izni
ciddi olamazsın yaa
kuzum ne güzel yaa bebişi görcen yarınnnYarın son bi gidicem iZin aldım hemen ztn sağol cnm sorcam dr a. Çok da üzmemeye çalışıyorum Allahın gücüne gitmesin Allah başka dert vermesin hiçbirinize. Sadece frekans tutunca bi kötü oldum kime gidicem şimdi diye.her şey nasip ya kendimi teselli ediyorum yarın bebişimi görcem
Sağol cnm ekledim listeme. Ethica da kime gidiyosun güzel bir hast.ne mi memnun musun??Anlaşmalı kurumda var ama ethica hc gitmedim medicana beylikdüzünde çok memnundum mesela ama artık uzak kalıyo bahçelievlere bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?