2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
3. ye insallah:) hoş benim 3. de erkek. torun sevcez biz kız torun

ben ogretmenim olabildigince uzatacagim izni

Bana bakırköy olur şişli tarafları fln yakın cnm bahçelievlere de bakıyorum. Devlete gitmek bzm kurumda işkence yok sevk alcam yok parayı ödeyip sonra geri dönmesini beklicem bir de hazır fırsatım var özelde doğum yaparım gönlümce süslerim odamı yanımdaki refakatçim bedava fln ne bilim kafamda deli sorular iyice araştırıyorum bulursam paylaşırm hemen folikim

Ben şimdilik Ethica'ya gidiyorum. Bahçelievler Medicana'da Düzgün beyi fazlaca methediyorlar kulüpte, haberin olsun.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Kısmetse aralık sonunda bir oğlumuz olacak 7 yaşında bir oğlum daha var :) bundan sonra ben de sizlerle paylaşımda bulunmak isterim görüşmek üzeree
hoş geldin. benim de 11 ve 2.5 yasinda ogullarim var 3. oglum olcak.

D Dekalpy folik kızlar doktor arıyorsunuz galiba hizmet hastanesi meltem hanımı çok övüyorlar,ben bakırköyde oturuyorum ama kadıköyde murat muhcuya gidiyorum hamileliğimin basından beri 3.doktorum ama çok sindi içime,hem perinatolog hem çok ilgili
Beylikdüzünde de otursam ona giderim :)

bence dr ne sor canim hastanenden memnunsan imksnlar iyiyse sana baska dr tavsiye edebilir oradan. devletteki yeri yakinsa yine devam edebilirsin.
Yarın son bi gidicem iZin aldım hemen ztn sağol cnm sorcam dr a. Çok da üzmemeye çalışıyorum Allahın gücüne gitmesin Allah başka dert vermesin hiçbirinize. Sadece frekans tutunca bi kötü oldum kime gidicem şimdi diye.her şey nasip ya kendimi teselli ediyorum yarın bebişimi görcem

Ben şimdilik Ethica'ya gidiyorum. Bahçelievler Medicana'da Düzgün beyi fazlaca methediyorlar kulüpte, haberin olsun.

Sağol cnm ekledim listeme. Ethica da kime gidiyosun güzel bir hast.ne mi memnun musun??Anlaşmalı kurumda var ama ethica hc gitmedim medicana beylikdüzünde çok memnundum mesela ama artık uzak kalıyo bahçelievlere bi bakayım

İnş cnm bulsak bir an önceanlaşma yapcam ocak ayına kadar kımıldamak yok heee dicem

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun bebisler de dr bulunur.

Sağol cnm ilgin için kız uzak değil mi kadıköy ya ama içine sinmesi önemli tabi ki meltem hnma da bakayım tşkler

ciddi olamazsın yaa hayır ben kadıköyde çalıştığım için bakırköyden oraya her gün gidip geliyorum zaten ama o zaman kontrollerime eşim gelemez ki bi de yakın olması bu şehirde büyük nimet hakikaten sağol tavsiyen için. hizmettekini de duymuştum evet o da garip bi yerde ortada ..

kuzum ne güzel yaa bebişi görcen yarınnn selam söyle folik teyzesinden
Açıkçası küçük bir hastane, işlemler seri ve temiz. ama elbette ben şu ana kadar doktorumun odası, laboratuvar ve acil dışında bi bölümünü görmedim. onlardan da temizlik ve işlem konusunda memnunum. ama doktorumla bi türlü o bağı kuramadım nedense. Diğer doktoru, Paşa Oskay'ı çokk daha fazla tavsiye ettiklerini sonradan öğrendim, değiştiremedim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…