- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
Bendede var canm aksamuzeri ölü gbi yatiyorum bas agrisi birde tansiyonum dusuyor mafoluorum.Unutkanlik evet normalmis bende bakmistim.Istahlarimiz bu haftada dahada acildi meyve ye canm ve ara ara atistir ben oyle yapiyorum.Kizlar ya bende 3-4 gündür değişik bi baş ağrısı var bide unutkanlik var gerci nette biraz araştırdım hamilelikte normalmis sizde yasiyormusunuz bu durumu.
Kizlar birde acayip istah açılması var bende esim bile bana hunharca yemek yiyorsun dedi valla böyle giderse cok kilo alırım ben zaten kiloluyum napcam böyle bilmiyorum
Ben de yarın gideceğim çok heyecanliyimyarını ıple çekıyorum bakalım bızım velet accakmı bacaklarını açmazsa karnıma hafıf tokat atcamkıpırdasın dıye hahahaha
Rica ederim ne demek..Uzak ama tatlım ben burda kötü bi tecrübe yasadım doktorumla oraya tavsiye üzerine gittik acil bi durumdu devam ederim diye gitmemiştim ama artık bırakmamSağol cnm ilgin için kız uzak değil mi kadıköy yaama içine sinmesi önemli tabi ki meltem hnma da bakayım tşkler
Sağol Cnm. Allahın gücüne gitmesin ama 3. Düşünmüyorum.rabbim olmayanlara versin bende bunlari sağlıkla büyütEyimgozun aydın canım Allah ogullarına saglık uzun omur versın belkı sende yıllar sonra benım gıbı bıtane daha yapım dersın o zaman kızı tutturursun
Ben hizmet hastanesine gidiyorum Bahçelievler de Hüseyin mutlu doktorum. Çok rahat ulaşabiliyorsun. Telefonumu acmasa 5 dk içinde dönüyor bana. Birde stressiz bi insan. Doktor arayışı olanlar deneyebilirBana bakırköy olur şişli tarafları fln yakın cnm bahçelievlere de bakıyorum. Devlete gitmek bzm kurumda işkence yok sevk alcam yok parayı ödeyip sonra geri dönmesini beklicem bir de hazır fırsatım var özelde doğum yaparım gönlümce süslerim odamı yanımdaki refakatçim bedava fln ne bilim kafamda deli sorular iyice araştırıyorum bulursam paylaşırm hemen folikim
Evet canim bildiğin Tepikti sabahtan yemek yedikten kipirdasio bidekarninda kabarti mi oldu canım?
aa neresine taşınıyosunuz, baktık da bize pahalı geldi fiyatlar orada. malum, marmaray...folik ben de kadıköyde calışıyorum kısmet galiba oraya tasınıcaz birkaç ay içinde denk geldi
Haklısın eşinin yanında olması önemli ben de hiç tek gitmedim
Aynen xnm ben tek kızım 3 erkek kardeşim var hepsi bekar onlar evlensin kızleri olursa severiz olmazsa torun sevicez artik ınsallah. ..3. ye insallah:) hoş benim 3. de erkek.torun sevcez biz kız torun
aynen öyle onlara yapılsa insan değilsinişz derler insafsız lar aklıma geldikçe çok kızıyorum yani oralara gitmek zorunda olanlara allah yardım etsin tahlil dışında hiç bir şey yapılmaz o da zorunlu olmadıkçaben de tip fakultede kurtaj oldum kese bozulmustu kalp atisi olmadi diye. asistan yeni dr alttarafi kurtaj oluyorsun diye beni azarladi ben de bagirdim adama. benim de bu anim var ozelde parani veriyorsun ama böyle bagiran olmuyor.
ay vcanım ya ben cumartesi ye kadar oğlum diye sevdim ama meğer kızmış belki senin de öyle olurvalla meraktan catlıcamıcıme hala erkek doguyo ama bakalım dun esımde severken agzından oglum kactı
Biz de bakıyoruz,orda kendi işimizi yapıcaz eşimle inş,altıyolda işyeri o civarda bakıyoruz bahariyenin altıyola yakın tarafları diye düşünüyoruz ama dediğim gibi çok uçuk..sen neresinde çalışıyorsun kadıköyün?aa neresine taşınıyosunuz, baktık da bize pahalı geldi fiyatlar orada. malum, marmaray...
Ben de rüyamda görmüştüm bikaç kez erkektî,sonra doktor kız dedi baska doktora gectik bsy diyemem gelecek ay dediay vcanım ya ben cumartesi ye kadar oğlum diye sevdim ama meğer kızmış belki senin de öyle olur
aa ne üzerine? özelse cvp vermeyebilirsin tabi. bnm işim de altıyolda boğadaBiz de bakıyoruz,orda kendi işimizi yapıcaz eşimle inş,altıyolda işyeri o civarda bakıyoruz bahariyenin altıyola yakın tarafları diye düşünüyoruz ama dediğim gibi çok uçuk..sen neresinde çalışıyorsun kadıköyün?
yok artık :) eğitim psikolojik danışmanlık üzerine,kız komsumuyuz yoksa :)aa ne üzerine? özelse cvp vermeyebilirsin tabi. bnm işim de altıyolda boğada
resmen her gün beraber 34AS'de yolculuk yapıyormuşuz da haberimiz yokmuşY
yok artık :) eğitim psikolojik danışmanlık üzerine,kız komsumuyuz yoksa :)
Marmarayla gidiyorum ben :)resmen her gün beraber 34AS'de yolculuk yapıyormuşuz da haberimiz yokmuş
ocak ayına kadar onu kullanıyordum, sonra değiştirdim. metrobüste kustuğum o ilk bulantımdan beri de ido kullanıyorum ben deMarmarayla gidiyorum ben :)
ocak ayına kadar onu kullanıyordum, sonra değiştirdim. metrobüste kustuğum o ilk bulantımdan beri de ido kullanıyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?