2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
folik ben de kadıköyde calışıyorum kısmet galiba oraya tasınıcaz birkaç ay içinde denk geldi
Haklısın eşinin yanında olması önemli ben de hiç tek gitmedim

Bendede var canm aksamuzeri ölü gbi yatiyorum bas agrisi birde tansiyonum dusuyor mafoluorum.Unutkanlik evet normalmis bende bakmistim.Istahlarimiz bu haftada dahada acildi meyve ye canm ve ara ara atistir ben oyle yapiyorum.

Sağol cnm ilgin için kız uzak değil mi kadıköy ya ama içine sinmesi önemli tabi ki meltem hnma da bakayım tşkler
Rica ederim ne demek..Uzak ama tatlım ben burda kötü bi tecrübe yasadım doktorumla oraya tavsiye üzerine gittik acil bi durumdu devam ederim diye gitmemiştim ama artık bırakmam

gozun aydın canım Allah ogullarına saglık uzun omur versın belkı sende yıllar sonra benım gıbı bıtane daha yapım dersın o zaman kızı tutturursun
Sağol Cnm. Allahın gücüne gitmesin ama 3. Düşünmüyorum.rabbim olmayanlara versin bende bunlari sağlıkla büyütEyim

Ben hizmet hastanesine gidiyorum Bahçelievler de Hüseyin mutlu doktorum. Çok rahat ulaşabiliyorsun. Telefonumu acmasa 5 dk içinde dönüyor bana. Birde stressiz bi insan. Doktor arayışı olanlar deneyebilir

folik ben de kadıköyde calışıyorum kısmet galiba oraya tasınıcaz birkaç ay içinde denk geldi
Haklısın eşinin yanında olması önemli ben de hiç tek gitmedim
aa neresine taşınıyosunuz, baktık da bize pahalı geldi fiyatlar orada. malum, marmaray...

ben de tip fakultede kurtaj oldum kese bozulmustu kalp atisi olmadi diye. asistan yeni dr alttarafi kurtaj oluyorsun diye beni azarladi ben de bagirdim adama. benim de bu anim var ozelde parani veriyorsun ama böyle bagiran olmuyor.
aynen öyle onlara yapılsa insan değilsinişz derler insafsız lar aklıma geldikçe çok kızıyorum yani oralara gitmek zorunda olanlara allah yardım etsin tahlil dışında hiç bir şey yapılmaz o da zorunlu olmadıkça

aa neresine taşınıyosunuz, baktık da bize pahalı geldi fiyatlar orada. malum, marmaray...
Biz de bakıyoruz,orda kendi işimizi yapıcaz eşimle inş,altıyolda işyeri o civarda bakıyoruz bahariyenin altıyola yakın tarafları diye düşünüyoruz ama dediğim gibi çok uçuk..sen neresinde çalışıyorsun kadıköyün?

aa ne üzerine? özelse cvp vermeyebilirsin tabi. bnm işim de altıyolda boğada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…