canım benim ayrıntılı ultrasonum 3 hafta sonraya gün verdiler bu 4 boyutlu ultrasondan baktı ve evet bize foto verdi cokk tatlı masaşllah tam bebege benzemiş iskeletor gibiydi simdi etli etli :):)BENİM DE NASİP OLURSA AYIN 21İNDE NET CİNSİYETİNİ DE GÖRÜRÜM AYRINTILI AYRINTILI FOTODAN SANADA VERDİLER Mİ PEKİ SAKLAYABİLECEK MİYİZ BİRDE CD OLUYOR MUŞ ÖYLE BİŞEY BİLİYORMUSUN HANGİ AYDA OLUYO?
Evet kızlar 12 .haftada kıza benziyor demişti doktorum. Bugün gittim benim de bir kızım olacaakmisss
Teşekkür ederim canim.amin insHayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin prenses.
sen onu bırak ben hep kucagımda goruyorum yenı dogmus kırmızı kırmıızı suartınııNormalde bebeğini hissedemeyip rüyasında bebeğini hisseden bir tek ben değilmişim.
canım malesef ben 6. haftada cok siddetli gecirdim bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım onun dısında bol bol ıhlamur iç demişti doktor birde adacayını içmeden sadece gargara yapmıstım o iyi geliyodu bogazıma hımm sonra okyanus suyu vermişti ama bende işe yaramadı pek sende yarar inş ben vics kullanmıstım terletiyo iyi geliyo koklamadıktan sonra sıkıntı olmaz demişti doktor . sırtıma sürüyodum allah sifa evrsin cok zor oluyokızlar meraba.çok fena nezle oldum.boğaz ağrısıyla başladı,nezleye döndü.haftasonu iki burnum birden tıkandı,hiç nefes alamadım,ölüyorum sandım.artık ağladım korkudan bebek de nefes alamıycak diye.doktora gittik,antibiyotik verdi,mecburen başladım.şimdi de öksürük başladı
bir prenses daha geliyo masallahhh:)Evet kızlar 12 .haftada kıza benziyor demişti doktorum. Bugün gittim benim de bir kızım olacaakmisss
olsun napalım varsın batsın her yer biz onlar için her şeyi yaparız yeterki ii olsunlarEvet canim biraz batiyor ama bir hafta suruyor sonra alisiyolar
İki yasinda falan baslaniyor egitime
ya benim eşim istemiyor bir tane yeter dedi bana kalsa üç beş tane yaparım yanisende yaparsin cok yas farki yok aramizda
Teşekkür ederim canim hepimiz saglikla kucağımiza aliriz insbir prenses daha geliyo masallahhh:)
canım malesef ben 6. haftada cok siddetli gecirdim bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım onun dısında bol bol ıhlamur iç demişti doktor birde adacayını içmeden sadece gargara yapmıstım o iyi geliyodu bogazıma hımm sonra okyanus suyu vermişti ama bende işe yaramadı pek sende yarar inş ben vics kullanmıstım terletiyo iyi geliyo koklamadıktan sonra sıkıntı olmaz demişti doktor . sırtıma sürüyodum allah sifa evrsin cok zor oluyo[/QUO
amin canım allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.ben de de okyanus suyu hiç ama hiç işe yaramadı.adaçayını nasıl gargara yaptın.kaynatıp soğttuktn sonra mı
fani senin bebişin cinsiyeti belli olmuş muyduHayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin prenses.
NERELILER CANIM?San
Ne guzel valla sansliymissin,kiskandim.bizimkilere kalsa
hergun gidilsin, gelinsin,kalinsin,beraber yenilip icilsin,misafirliklere beraber gidilsin.
Allahtan esim sıkildi bu durumdan tepki veriyor da kurtuldum
Bi yerden sonra kafa buluosun onceleri çok uzuluodum sonra baktım anlamıyor kiricam birşey desem kendi haline bıraktım en sonunda kendi pes etti
hadı hayrlı olsun canım :)Evet kızlar 12 .haftada kıza benziyor demişti doktorum. Bugün gittim benim de bir kızım olacaakmisss
ispartalilar,iyi insanlar aslinda ama hic bana gore degil bu kadar samimiyet.bende mecburen mesafeli duruyorum cok alistirmak istemiyorumNERELILER CANIM?
post: 41586812 .!.:ben de 6 kilo almşıım kabusum oldu artık kilolardoktor diyetisyene git demişti iki hafta önce gitmedim 29 temmuzda kontrol var kilolarımı görünce kızacak zaten kilo takıntılı bir doktor ooffff eşim tombişim diyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?