2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım benim ayrıntılı ultrasonum 3 hafta sonraya gün verdiler bu 4 boyutlu ultrasondan baktı ve evet bize foto verdi cokk tatlı masaşllah tam bebege benzemiş iskeletor gibiydi simdi etli etli :):)

canım malesef ben 6. haftada cok siddetli gecirdim bende antibiyotik kullanmak zorunda kaldım onun dısında bol bol ıhlamur iç demişti doktor birde adacayını içmeden sadece gargara yapmıstım o iyi geliyodu bogazıma hımm sonra okyanus suyu vermişti ama bende işe yaramadı pek sende yarar inş ben vics kullanmıstım terletiyo iyi geliyo koklamadıktan sonra sıkıntı olmaz demişti doktor . sırtıma sürüyodum allah sifa evrsin cok zor oluyo

Benim esimde alay ediyor tabi ona kilolarına barışının oğlusum gelecek Dahada alalaçam diyorum ama 9 kilouyu da düşününce moral bozuluyo daha yolun yarısı

Merhaba guzel anneler bnm bi sorum olacak, geneelde cvp vermeyip sadece kendi aeanizda konusuyorsunuz ama lutfen biriniz cevap yazsin, cumku hafta olarak ondesiniz bnden. Bugun karnimin alt tarafi yani bebeklrm kaskati kesilmis ve top gibi cikmislar. Cok sertlesmis. Arada olurdu ama gecerdi. Bugun sert ve cikik bi porrtakal gibi. Neden olmus olabilir lutfen cvp. Bide bu haftalarda bas agriniz oldumu gun boyu??

[Qeltemcivil, post: 41587188, member: 670745"]baya almıssın canım ya, doktorun senı dıyetsyene yollar ve yuruyus verr buyuk ıhtımal.[/QUOTE]

Yolladi aslında ama eşim sen veremezsin böyle yersen boşuna gideceksin diyor oncedennde gitmiştir listenin takip et dedi öyle kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…