canım benim hiç öyle sert lik olmadıMerhaba guzel anneler bnm bi sorum olacak, geneelde cvp vermeyip sadece kendi aeanizda konusuyorsunuz ama lutfen biriniz cevap yazsin, cumku hafta olarak ondesiniz bnden. Bugun karnimin alt tarafi yani bebeklrm kaskati kesilmis ve top gibi cikmislar. Cok sertlesmis. Arada olurdu ama gecerdi. Bugun sert ve cikik bi porrtakal gibi. Neden olmus olabilir lutfen cvp. Bide bu haftalarda bas agriniz oldumu gun boyu??
benimkide genelde ayni yerde duruyor. orasi sisik ve sert oluyor.ben hic telas yapmadim.onemli bisey oldugunu sanmiyorum.bebeklerin durus pozisyonuyla alakalidir.Merhaba guzel anneler bnm bi sorum olacak, geneelde cvp vermeyip sadece kendi aeanizda konusuyorsunuz ama lutfen biriniz cevap yazsin, cumku hafta olarak ondesiniz bnden. Bugun karnimin alt tarafi yani bebeklrm kaskati kesilmis ve top gibi cikmislar. Cok sertlesmis. Arada olurdu ama gecerdi. Bugun sert ve cikik bi porrtakal gibi. Neden olmus olabilir lutfen cvp. Bide bu haftalarda bas agriniz oldumu gun boyu??
hadı ya. Bzım bı ust komsumuz vardı, onlar da ıspartalıydı Şimdi babaları akskerıyeden emeklı olunca tekrar ıspartya donduler. Onlar malesef oyleydı Ispartadan bı akraba gelırdı 3 ay yatılı. Kızlar aglaya aglaya gttıler ıspartaya Şimdi akrabalar bzm evden cıkmaz dıe, hala gorusuruz, cıdden oyleymıs Cok ıclı dıslılar malesef :)ispartalilar,iyi insanlar aslinda ama hic bana gore degil bu kadar samimiyet.bende mecburen mesafeli duruyorum cok alistirmak istemiyorum
benimkide genelde ayni yerde duruyor. orasi sisik ve sert oluyor.ben hic telas yapmadim.onemli bisey oldugunu sanmiyorum.bebeklerin durus pozisyonuyla alakalidir.
Cevaplariniz cok tesekkurler, bnmkiler ikiz bugun neden boyle sertlesmis bilemedim, dokunca ikisini elimin altinda hissediyorum, insallh iyilerdir, duzelmezse doktrumu arayip soracagim. Rabbim bebeklerinozo kucaginiza sagsalim almayi nasip etsin inscanım benim hiç öyle sert lik olmadı
burada başım çok ağrıyor diyenler vardı bu normal bence ama sen sertliği dr. una sor istersen
fani senin bebişin cinsiyeti belli olmuş muydu
Merhaba guzel anneler bnm bi sorum olacak, geneelde cvp vermeyip sadece kendi aeanizda konusuyorsunuz ama lutfen biriniz cevap yazsin, cumku hafta olarak ondesiniz bnden. Bugun karnimin alt tarafi yani bebeklrm kaskati kesilmis ve top gibi cikmislar. Cok sertlesmis. Arada olurdu ama gecerdi. Bugun sert ve cikik bi porrtakal gibi. Neden olmus olabilir lutfen cvp. Bide bu haftalarda bas agriniz oldumu gun boyu??
oyle valla canım rabbıme sukurler olsun hepımızın gonlundekını versın ınsallah
Çok sevindim cnm,insanın gönlündekine kavuşması ne güzel.
[Qeltemcivil, post: 41587188, member: 670745"]baya almıssın canım ya, doktorun senı dıyetsyene yollar ve yuruyus verr buyuk ıhtımal.
bana cekerse zaten evdekıler ayvayı yedıo kadar abinin içinde o da atarlı olur kalkın kendiniz hazırlayın diye cırlar hiç bişeycik olmaz :))
valla ben koymak ıstemıyorum ama esım diretıyo bakalımtabi siz bilirsiniz canım amao bebişiniz zaten inş sizi cennete karsılıcak var zaten aynı isimde bi bebişiniz ama en iyisini siz bilirsiniz tabi
[TE="ozizo, post: 41587580, member: 682851"]canım tatlıyı kes tamamen. ekmek sadece 2 dilim kepekli ye. pilav makarna, yağlı yemek, börek, yağlı unlu çorbalar... bunların tamamını kes. paketli hiçbir abur cubur yeme. aman çok dikkat. son aylar çok zorlanırsın. bir de süt verirken acayip kilo alıyor insan asıl iştah o zaman açılıyor. kilo üzerine bebek kucağında, diz ve bel çok zorlanıyor. aman diyim. ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım. o bile dizlerimi mahfetti. bebeğin için acıktın mı ceviz ye badem ye meyve ye ama abur cubur asla yeme...
amin canım cumlemız ınsallah evet cok guzel gectı cok sukur kesınleştı kız oldugu sonradan yıne suprız yapmazsaelifeva gecmisi çok takip edemedim randevun güzel geçmiş anladigim kadarıyla cinsiyet kesin kizmi
Allah sağ salim kucagina almayida nasip etsin inş
cınsıyet bellı degıldı henuz dı mı tatlım?Benim randevum 11 temmuzda canım. Gün sayıyorum desem yeridir.
amin canım hepımızınkı ınsallah bende cok sevındım agzım kulaklarımda doktordan geldıgımden berı
AY CANIM YA ŞİMDİDEN SEVMEYE BAŞLIYO İNSAN GERÇEKTEN ÇOK MUCİZEVİ BİR DUYGU.canım benim ayrıntılı ultrasonum 3 hafta sonraya gün verdiler bu 4 boyutlu ultrasondan baktı ve evet bize foto verdi cokk tatlı masaşllah tam bebege benzemiş iskeletor gibiydi simdi etli etli :):)
ay hadi ya kaçırmışım D Dekalpy cım hadi cevap yaz öğrendinmi cinsiyeti nasılmış bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?