2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnş. canım hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza.

Paylaştığın için teşekkürler canım..
Cidden ne diyeceğimi şaşırdım özellikle senin iç çamaşırlarından kendisininde alması şaka gibi
45 yaşında olması büyük etken genç kayınvalide zordur ama bu hanım coşmuş..
Allah sana sabır versin okurken bile gerildim yaşasam neler hissedirdim bilemiyorum

Yalnız benim anlamadığım hamilelik takvimi kesenin 1.5-2.5 mm olacağı yönünde ama pazartesi doktor baktı ve 8 mm dedi. Arada baya fark yok mu sizcede anormal olan birşey var sanki
Takvimdeki mm bebeğin boyu doktorun söylediği 8mm bebeğin içinde bulunduğu kesenin boyu tatlım

tesekkur edeerım gergınlıgımden cokta sevınemedım daha esıme bıle soylemedım..bazen her olasılıgı bılmekte ıyı olmuyor..kan testıde yaptırmadım daha
bu testle kan testıne gerek yok nerden baksan 5 haftalıksın canım sen cok koyu cıkmıs

hosgeldın ben de bugun katıldım .sabah ıdrar pozıtıf cıkınca ogrendım ya sen..
Ne güzel canm aynı gün öğrenmişiz,ben test yapmak istemedim kan testi yaptırdım biraz önce aradım daha yeni bir haftalık hamilesiniz dedi hala soktayimm ama .aon adet 11marttı benim .senin kaçıydı Cnm??

Ne güzel canm aynı gün öğrenmişiz,ben test yapmak istemedim kan testi yaptırdım biraz önce aradım daha yeni bir haftalık hamilesiniz dedi hala soktayimm ama .aon adet 11marttı benim .senin kaçıydı Cnm??
8 mart bır haftalıkmıı ıyı cıkmıs valla daha cok erken senın..be daha kan yaptırmadım

kac kısı olduk gı maşşallah Allah bereket versın ıns 8 ay sonra hepımız sırayla dogum yaptık bebeklerımızde bızde ıyıyız dıye yazısırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…