- 8 Eylül 2008
- 78
- 48
- 88
İnş. canım hepimiz sağlıcakla alırız kucağımıza.4+1 de kesenı gormek sansına denk gelmıs hayırlısıyla 9 ayı gecırırsın ınş.ben bakalım ılk aaadım bu sabah test yaparak oldu aksam acıle gıdıp kan testı yaptıracagım sonrada artık ıyı bır doktor bulmam lazımm
Toplu bir cevap yaziyim istedim
Kizlar benim kayinvaldem ogluna asik oglum oglum diye olen bi insan.. 1, 5yilda bana yaptigi oyunlarin haddi hesabi yok daha 1 aylik gelinken bende kalmaya basladi ben ise gidince esimin yaninda yatagimizda yatmalar neler neler... akla hayale sigmacak oyunlar yaslida degil cok genc 45 yasinda... esim icin hep susuyordum ben uzerime duseni yaptim en son kimyasal gebelik yasadigimda annanesini getirip 15 gun bana birakti. Artik esimide biktirdi. Benim giydigim kiyafetler gecelikler ic camasirlari ne alirsam bir hafta sonra aynisini aliyor benle yaris icinde surekli esime olmayan seyleri soyleyip aramizi bozmaya calisiyor. Ama cok sukurki esimle aramizdaki bag cok guclu. Birgun bile dediklerine inanmadi hep benim tarafimda oldu. Kiskanclik gozlerini kor etmis durumda bu yuzdende cocuk istemiyor. Hala ayirma cabasinda sen zayifsin cocugun olmaz sen soylesin sen boylesin. Artik rabbime havale ettim. Ben sabirla beni kabul edecegi gunu bekliyorum. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin o yuzden kafam karmakarisik bisey yapar diye cok korkuyorum
Takvimdeki mm bebeğin boyu doktorun söylediği 8mm bebeğin içinde bulunduğu kesenin boyu tatlımYalnız benim anlamadığım hamilelik takvimi kesenin 1.5-2.5 mm olacağı yönünde ama pazartesi doktor baktı ve 8 mm dedi. Arada baya fark yok mu sizcede anormal olan birşey var sanki
listemiz 48 oldu hanımlar var mı yeni annişler ekleyelim listemize
Maşallah daha da çoğalalım inşallahlistemiz 48 oldu hanımlar var mı yeni annişler ekleyelim listemize
bende varımm :)
Hmm anladim cnm ben de hamburgdayim.. zaten burda einfach so bi kan vermeye de gidilmiyo trde ne guzel hemen saglik ocagina git tahlil yaptir.. Taaa gecen hafta pazartesiden beri randevum gelenenkadar catladim :)almanya dayim köln taraflarinda
hosgeldın ben de bugun katıldım .sabah ıdrar pozıtıf cıkınca ogrendım ya sen..Merhaba kızlar burada yeniyim bende inş Aralık annesi oluyorum .daha bir saat önce öğrendim hadi hepimiz için hayırlı olsun
Beni de yazar misin :)listemiz 48 oldu hanımlar var mı yeni annişler ekleyelim listemize
Rabbim hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah ::)Merhaba kızlar burada yeniyim bende inş Aralık annesi oluyorum .daha bir saat önce öğrendim hadi hepimiz için hayırlı olsun
bu testle kan testıne gerek yok nerden baksan 5 haftalıksın canım sen cok koyu cıkmıstesekkur edeerım gergınlıgımden cokta sevınemedım daha esıme bıle soylemedım..bazen her olasılıgı bılmekte ıyı olmuyor..kan testıde yaptırmadım daha
Takvimdeki mm bebeğin boyu doktorun söylediği 8mm bebeğin içinde bulunduğu kesenin boyu tatlım
Ne güzel canm aynı gün öğrenmişiz,ben test yapmak istemedim kan testi yaptırdım biraz önce aradım daha yeni bir haftalık hamilesiniz dedi hala soktayimm ama .aon adet 11marttı benim .senin kaçıydı Cnm??hosgeldın ben de bugun katıldım .sabah ıdrar pozıtıf cıkınca ogrendım ya sen..
8 mart bır haftalıkmıı ıyı cıkmıs valla daha cok erken senın..be daha kan yaptırmadımNe güzel canm aynı gün öğrenmişiz,ben test yapmak istemedim kan testi yaptırdım biraz önce aradım daha yeni bir haftalık hamilesiniz dedi hala soktayimm ama .aon adet 11marttı benim .senin kaçıydı Cnm??
Rica ederim canım..Çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattınız bir kaç gündür bunu düşünüyordum
Canım hayırlı olsun Saglıcakla kucagına al inş.Merhaba kızlar burada yeniyim bende inş Aralık annesi oluyorum .daha bir saat önce öğrendim hadi hepimiz için hayırlı olsun
merhaba herkese:)bende varımm :)
Canım hayırlı olsun inş. Saglıcakla kucagına alırsın inş...Tebriklerrrrrmerhaba herkese:)
ben de allahın izniyle aralık annesiyim.:)
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize. benide listeye eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?