2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sağlıklı olsunlarda canım 2 3 Allah neyı uygun gorduyse ne zaman gıtcektın sen bebeklerı gormeye

Amin canım sayıya takılmıyoruz tabii hele ben hiiiiiiiiçç takılmıyorum 10 yıl sonra gelmiş bir gebelik hem de 4.tüp bebek denemesinde..1 olsun sağlıklı olsun benim olsun...
Önümüzdeki hafta sonu hem kese hem kalp atışı için gidecem..
Daha önce dış gebelik yaşadım keseyi görmeye gittiğim günde dış gebelik olduğumu öğrendim bu kez kese için gitmyecem hem kalp atışı hem kese birlikte görülsün istedim bu sebeple geç gidiyorum biraz..

Ikiz olma ihtimali var demissin dikkatimi cekti akrabalarda vatsa okur derler ayrica baska neden.olabilir ? Benim kan degerleri yuksek cikmisti olabilir dediler kalo atislarinda belli our dediler
Canım benim ki tüp bebek..
2 embriyo transfer edildi bchg değerimde ikiz değerle uyumlu olduğundan ikiz ihtimali yüksek..

En dogrusu aslında.sık sık ultrasonda girmekte ıyı bırsey degıl.

amin canım kaç olursa olsun sağlıklı olsun. bende ilk gebeliğimde olumsuz bişey yaşamıştım. bende acele etmiyorum bir hafta beklicem dedem kendi kendime. allaha emanet olsun bebişlerimiz:))

ınsallah rabbım yuzunu guldursun canım benım kayın valıdemde evlenmıs 5 yıl olmamıs bı ebeye gtmıs ebe teadvı uygulamıs hamıle kalmıs doguma 1 hafta kala felan bıyerden atlamıs bebegını kaybetmıs snra yıne 5 yıl olmamıs yıne aynı ebe tedavı yapmıs esım olmus bebek hasretı cekmek baya zormus anlatıyodu rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bebek yada bebeklerını

ultrasonun zararı yokkı canım keske evde olsa :d 7 24 karnımda tutardım dun gece acayıp acayıp ruyalar gordum pembe lekelenmem vardı ruyamda guya ıkızmıs karnımdakı uyanır uyanmaz kendımı kontrol ettım hayırlısıyla duysaydım kalbını rahatlıcamda gecmıyo zaman durdu sankı

Evet ikiz çok zor cnm. Zaman gecmio şu 8 ay nası gecicek

başta bende sabırsızdım beta yükseldi mi keseyi ne zaman görürüz bir gün bile bekleye sabrım yoktu keseyi gördüük rahatladım ve şimdi bi baktım 6.hafta bitiyor son 8 ayda farklı telaşlarla geçecek bak anlamayacağızz bile inşAllah sıkıntısız bir gebeliğimiz olursa tabi inşAllah sıkıntısız olur

evet işte bende böyle hissdiyorum arkadaşımm

kese tam olarak ne zaman görülüyor

Aslında nasıl bu kadar sabrediyorum bende hayretle kendimi izliyorum..
Bunca yıl sonra gelen gebelikte bir an evvel öğrenmek istiyorsun her şeyi ama bir yandan da korku olunca geciktirmiş oldum..

evet işte bende böyle hissdiyorum arkadaşımm
ister 1 ıster on cocugun olsun sankı her hamılelık kadın ıcın ılk ben 3 ay once 5 aylık kızımı kaybettım karnımda bana mıllet dıo uzulme yıne olur gencsın yıne olur ya tamam gencım olur ama o bebegım olmaz ınsanlar anlamıyolar anne ıcın her bebegın yerı farklı gormesende dokunup kokusunu almasanda bıde 5 aylık dusunsene hamıle oldugunu ogrenıp 1 hafta sonra dusuk yapsan bıle ınsnaın canından can gıdıyo anlamıyorum bu ınsanların bakış acısını ben bu Allah ızın verırse 3. olcak ama ogullarımında bununda yerı farklı

amin canım kaç olursa olsun sağlıklı olsun. bende ilk gebeliğimde olumsuz bişey yaşamıştım. bende acele etmiyorum bir hafta beklicem dedem kendi kendime. allaha emanet olsun bebişlerimiz:))
Amin tatlım..
Gebe olduğunu öğrendikten sonra bu bekleyişler işin keyifli kısımları aslında...

5. haftada karından görülüyor canım rahat bir şekilde ondan öncede vajinal ultrasonda görülebiliyor
benım randevu zamanımda tahmınen 6+3 gunluk felan olcak kalp atısını duymak ıstıyorum acaba ıdrara sıkısık gıtsem dahamı rahat olur yapı olarak gobeklıyım cunku

uzaktan insanlar öyle rahat konuşup öyle rahat akıl veriyorlarki maalesef. yaşamayan anlamaz diyor insan

Hmm anladim cnm ben de hamburgdayim.. zaten burda einfach so bi kan vermeye de gidilmiyo trde ne guzel hemen saglik ocagina git tahlil yaptir.. Taaa gecen hafta pazartesiden beri randevum gelenenkadar catladim :)
sana ne zamandan ne zamana termin verdi doktor

uzaktan insanlar öyle rahat konuşup öyle rahat akıl veriyorlarki maalesef. yaşamayan anlamaz diyor insan
psıkıyatrıye bıle gıttım oda herkez gıbı yıne olur deyınce onada gıtmeyı bıraktım sorunu anlamıyolar sorun zaten yenıden olup olmaması deıl benım kaybım ınsanlar cok dusuncesızler

Ben yapı olarak güçlü olduğumdan bu süreci bir çok arkadaşımıza göre daha kolay atlattım..Forumda infetilite ve tüp bebek bölümlerinde insanlar neler yaşıyor ne paralar döküyor hem maddi hem manevi yıpranıyorlar..Doğal yolla gebe kalmak büyük nimet..Çevrenin baskısıda eklenince yıkıma sebep oluyor çocuksuzluk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…