sağlıklı olsunlarda canım 2 3 Allah neyı uygun gorduyse ne zaman gıtcektın sen bebeklerı gormeye
Evet ikiz çok zor cnm. Zaman gecmio şu 8 ay nası gecicekanneciiim ben birine zar zor bakarım ikiz olursa ailecek kafayı yeriz herhaldebenim 5+6 canım 7 haftamıza gircez
Canım benim ki tüp bebek..Ikiz olma ihtimali var demissin dikkatimi cekti akrabalarda vatsa okur derler ayrica baska neden.olabilir ? Benim kan degerleri yuksek cikmisti olabilir dediler kalo atislarinda belli our dediler
En dogrusu aslında.sık sık ultrasonda girmekte ıyı bırsey degıl.Amin canım sayıya takılmıyoruz tabii hele ben hiiiiiiiiçç takılmıyorum 10 yıl sonra gelmiş bir gebelik hem de 4.tüp bebek denemesinde..1 olsun sağlıklı olsun benim olsun...
Önümüzdeki hafta sonu hem kese hem kalp atışı için gidecem..
Daha önce dış gebelik yaşadım keseyi görmeye gittiğim günde dış gebelik olduğumu öğrendim bu kez kese için gitmyecem hem kalp atışı hem kese birlikte görülsün istedim bu sebeple geç gidiyorum biraz..
amin canım kaç olursa olsun sağlıklı olsun. bende ilk gebeliğimde olumsuz bişey yaşamıştım. bende acele etmiyorum bir hafta beklicem dedem kendi kendime. allaha emanet olsun bebişlerimiz:))Amin canım sayıya takılmıyoruz tabii hele ben hiiiiiiiiçç takılmıyorum 10 yıl sonra gelmiş bir gebelik hem de 4.tüp bebek denemesinde..1 olsun sağlıklı olsun benim olsun...
Daha önce dış gebelik yaşadım keseyi görmeye gittiğim günde dış gebelik olduğumu öğrendim bu kez kese için gitmyecem hem kalp atışı hem kese birlikte görülsün istedim bu sebeple geç gidiyorum biraz..
ınsallah rabbım yuzunu guldursun canım benım kayın valıdemde evlenmıs 5 yıl olmamıs bı ebeye gtmıs ebe teadvı uygulamıs hamıle kalmıs doguma 1 hafta kala felan bıyerden atlamıs bebegını kaybetmıs snra yıne 5 yıl olmamıs yıne aynı ebe tedavı yapmıs esım olmus bebek hasretı cekmek baya zormus anlatıyodu rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bebek yada bebeklerınıAmin canım sayıya takılmıyoruz tabii hele ben hiiiiiiiiçç takılmıyorum 10 yıl sonra gelmiş bir gebelik hem de 4.tüp bebek denemesinde..1 olsun sağlıklı olsun benim olsun...
ultrasonun zararı yokkı canım keske evde olsa :d 7 24 karnımda tutardımEn dogrusu aslında.sık sık ultrasonda girmekte ıyı bırsey degıl.
Evet ikiz çok zor cnm. Zaman gecmio şu 8 ay nası gecicek
evet işte bende böyle hissdiyorum arkadaşımmultrasonun zararı yokkı canım keske evde olsa :d 7 24 karnımda tutardımdun gece acayıp acayıp ruyalar gordum pembe lekelenmem vardı ruyamda guya ıkızmıs karnımdakı uyanır uyanmaz kendımı kontrol ettım hayırlısıyla duysaydım kalbını rahatlıcamda gecmıyo zaman durdu sankı
kese tam olarak ne zaman görülüyorbaşta bende sabırsızdım beta yükseldi mi keseyi ne zaman görürüz bir gün bile bekleye sabrım yoktu keseyi gördüük rahatladım ve şimdi bi baktım 6.hafta bitiyor son 8 ayda farklı telaşlarla geçecek bak anlamayacağızz bile inşAllah sıkıntısız bir gebeliğimiz olursa tabi inşAllah sıkıntısız olur
Aslında nasıl bu kadar sabrediyorum bende hayretle kendimi izliyorum..En dogrusu aslında.sık sık ultrasonda girmekte ıyı bırsey degıl.
5. haftada karından görülüyor canım rahat bir şekilde ondan öncede vajinal ultrasonda görülebiliyorkese tam olarak ne zaman görülüyor
ister 1 ıster on cocugun olsun sankı her hamılelık kadın ıcın ılk ben 3 ay once 5 aylık kızımı kaybettım karnımda bana mıllet dıo uzulme yıne olur gencsın yıne olur ya tamam gencım olur ama o bebegım olmaz ınsanlar anlamıyolar anne ıcın her bebegın yerı farklı gormesende dokunup kokusunu almasanda bıde 5 aylık dusunsene hamıle oldugunu ogrenıp 1 hafta sonra dusuk yapsan bıle ınsnaın canından can gıdıyo anlamıyorum bu ınsanların bakış acısını ben bu Allah ızın verırse 3. olcak ama ogullarımında bununda yerı farklıevet işte bende böyle hissdiyorum arkadaşımm
Amin tatlım..amin canım kaç olursa olsun sağlıklı olsun. bende ilk gebeliğimde olumsuz bişey yaşamıştım. bende acele etmiyorum bir hafta beklicem dedem kendi kendime. allaha emanet olsun bebişlerimiz:))
benım randevu zamanımda tahmınen 6+3 gunluk felan olcak kalp atısını duymak ıstıyorum acaba ıdrara sıkısık gıtsem dahamı rahat olur yapı olarak gobeklıyım cunku5. haftada karından görülüyor canım rahat bir şekilde ondan öncede vajinal ultrasonda görülebiliyor
uzaktan insanlar öyle rahat konuşup öyle rahat akıl veriyorlarki maalesef. yaşamayan anlamaz diyor insanister 1 ıster on cocugun olsun sankı her hamılelık kadın ıcın ılk ben 3 ay once 5 aylık kızımı kaybettım karnımda bana mıllet dıo uzulme yıne olur gencsın yıne olur ya tamam gencım olur ama o bebegım olmaz ınsanlar anlamıyolar anne ıcın her bebegın yerı farklı gormesende dokunup kokusunu almasanda bıde 5 aylık dusunsene hamıle oldugunu ogrenıp 1 hafta sonra dusuk yapsan bıle ınsnaın canından can gıdıyo anlamıyorum bu ınsanların bakış acısını ben bu Allah ızın verırse 3. olcak ama ogullarımında bununda yerı farklı
sana ne zamandan ne zamana termin verdi doktorHmm anladim cnm ben de hamburgdayim.. zaten burda einfach so bi kan vermeye de gidilmiyo trde ne guzel hemen saglik ocagina git tahlil yaptir.. Taaa gecen hafta pazartesiden beri randevum gelenenkadar catladim :)
psıkıyatrıye bıle gıttım oda herkez gıbı yıne olur deyınce onada gıtmeyı bıraktım sorunu anlamıyolar sorun zaten yenıden olup olmaması deıl benım kaybım ınsanlar cok dusuncesızleruzaktan insanlar öyle rahat konuşup öyle rahat akıl veriyorlarki maalesef. yaşamayan anlamaz diyor insan
ister 1 ıster on cocugun olsun sankı her hamılelık kadın ıcın ılk ben 3 ay once 5 aylık kızımı kaybettım karnımda bana mıllet dıo uzulme yıne olur gencsın yıne olur ya tamam gencım olur ama o bebegım olmaz ınsanlar anlamıyolar anne ıcın her bebegın yerı farklı gormesende dokunup kokusunu almasanda bıde 5 aylık dusunsene hamıle oldugunu ogrenıp 1 hafta sonra dusuk yapsan bıle ınsnaın canından can gıdıyo anlamıyorum bu ınsanların bakış acısını ben bu Allah ızın verırse 3. olcak ama ogullarımında bununda yerı farklı
demeki benim sat ımla uyumlu değil gebelik haftam5. haftada karından görülüyor canım rahat bir şekilde ondan öncede vajinal ultrasonda görülebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?