2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bugun belime resmen bicak saplanmasi gibi agri giriyor kasiklarda vardi ama belim bugun baya zorladi beni sizinde oylemi ?

ben 8 mart ta doktora gittim karından ultrosonda göremedi. beta hcg yaptık 1000 çıkmış geç döllendi olmuş galiba haftaya gel dedi doktor. biraz korkuyorum aslında

cevap yazdığın için teşekkür ederim. bi kızım var ama sanki ilk kez hamile kalmışım gibi:))
Allah bağışlasın..
Daha önce gebe kalmış olsan da bildiklerinin çoğu uçup gidebilir..
İlk gebeliğinde ne zaman kese görülmüştü hangi hafta da ne yaşamıştın hatırlamayabilir insan..

Allah bağışlasın..
İlk gebeliğinde ne zaman kese görülmüştü hangi hafta da ne yaşamıştın hatırlamayabilir insan..
ozellıkle aradan zaman gecınce oluyo o unutuyo ınsan normal dogumun acısını bıle unutuyosun

Allah bağışlasın..
aynen öyle gerçekten:)) rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. iyiki siteyi kurmuşsun çok güzel burası

B'nde söylemek için kalp atışını beklıyorummm canım.en dogrusu o zaten

aynen öyle gerçekten:)) rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. iyiki siteyi kurmuşsun çok güzel burası

Canım site benim değil site sahibi bir erkek nicki KAZEN..
Ben onun görevlendirdiği editörlerden biriyim..
Kadın,Anne ve çocuk sağlığı bölümünün editörüyüm..

Ben 1 tane doğuramamışım kızlar 2.leri doğuracak
Bende bir kerede 2 tane doğurur yetişirim size
İkiz olma ihtimali var çünkü
Ikiz olma ihtimali var demissin dikkatimi cekti akrabalarda vatsa okur derler ayrica baska neden.olabilir ? Benim kan degerleri yuksek cikmisti olabilir dediler kalo atislarinda belli our dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…