- 9 Nisan 2015
- 81
- 31
- 288
- 44
çok teşekkür ederim amin canım inşallah hepimiz:))Canım hayırlı olsun inş. Saglıcakla kucagına alırsın inş...Tebriklerrrrr
49 olduk listede ama bence daha fazlayız listeye eklenmeyenler var gibikac kısı olduk gımaşşallah Allah bereket versın ıns 8 ay sonra hepımız sırayla dogum yaptık bebeklerımızde bızde ıyıyız dıye yazısırız
Merhabamerhaba herkese:)
ben de allahın izniyle aralık annesiyim.:)
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize. benide listeye eklerseniz sevinirim
hcg 1500 ü geçmeden kese görülmüyor..ben 8 mart ta doktora gittim karından ultrosonda göremedi. beta hcg yaptık 1000 çıkmış geç döllendi olmuş galiba haftaya gel dedi doktor. biraz korkuyorum aslında
cevap yazdığın için teşekkür ederim. bi kızım var ama sanki ilk kez hamile kalmışım gibi:))hcg 1500 ü geçmeden kese görülmüyor..
son adet tarihine göre geç döllenme olmuş evet..
Allah bağışlasın..cevap yazdığın için teşekkür ederim. bi kızım var ama sanki ilk kez hamile kalmışım gibi:))
ozellıkle aradan zaman gecınce oluyo o unutuyo ınsan normal dogumun acısını bıle unutuyosunAllah bağışlasın..
Daha önce gebe kalmış olsan da bildiklerinin çoğu uçup gidebilir..
İlk gebeliğinde ne zaman kese görülmüştü hangi hafta da ne yaşamıştın hatırlamayabilir insan..
aynen öyle gerçekten:)) rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. iyiki siteyi kurmuşsun çok güzel burasıAllah bağışlasın..
Daha önce gebe kalmış olsan da bildiklerinin çoğu uçup gidebilir..
İlk gebeliğinde ne zaman kese görülmüştü hangi hafta da ne yaşamıştın hatırlamayabilir insan..
ozellıkle aradan zaman gecınce oluyo o unutuyo ınsan normal dogumun acısını bıle unutuyosun
benımkı 3 kız sen bana yetısBen 1 tane doğuramamışım kızlar 2.leri doğuracak
Bende bir kerede 2 tane doğurur yetişirim size
İkiz olma ihtimali var çünkü
B'nde söylemek için kalp atışını beklıyorummm canım.en dogrusu o zatenGunaydinn anneler ; oooo bugun herkes erkenci bi benim heralde gec kalkan. Surekli uykum var ve yorgunum. Kizlar minicik sey nasilda yoruyor.
Kizlar ailelerinize soyledinizmi bebisi? Ben kalp atisini duyalim diyorum esim soyleyelim bisey olmaz diyor ama bilemedim
aynen öyle gerçekten:)) rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. iyiki siteyi kurmuşsun çok güzel burası
ozellıkle aradan zaman gecınce oluyo o unutuyo ınsan normal dogumun acısını bıle unutuyosun[/QU
aslında en güzeli bi defada iki bebek:))Ben 1 tane doğuramamışım kızlar 2.leri doğuracak
hadi hayırlısı inşallah
Bunalıma girdim şimdibenımkı 3 kız sen bana yetıs
Ara ara bende de oluyordu bel ağrısı ama geçti şimdi daha çok kasık ağrısı şeklinde aralıklarla devam ediyor..Bugun belime resmen bicak saplanmasi gibi agri giriyor kasiklarda vardi ama belim bugun baya zorladi beni sizinde oylemi ?
sağlıklı olsunlarda canım 2 3 Allah neyı uygun gorduyse ne zaman gıtcektın sen bebeklerı gormeyeBunalıma girdim şimdi
Bir kerede 3 tane çıkarmam zor anca 2 tane yapabilirim..
Neyse artık bu gerçeği kabulleneyim
Ikiz olma ihtimali var demissin dikkatimi cekti akrabalarda vatsa okur derler ayrica baska neden.olabilir ? Benim kan degerleri yuksek cikmisti olabilir dediler kalo atislarinda belli our dedilerBen 1 tane doğuramamışım kızlar 2.leri doğuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?