benım randevu zamanımda tahmınen 6+3 gunluk felan olcak kalp atısını duymak ıstıyorum acaba ıdrara sıkısık gıtsem dahamı rahat olur yapı olarak gobeklıyım cunku
demeki benim sat ımla uyumlu değil gebelik haftam
evet o duyguyu hissettim kızımdan önce ilk gebelikte sorun olduğunda insanların çocuk yapmıyomusunuz çocuk çocuk soruları ve bissürü şey. rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin kimseyi de evlatla sınamasınBen yapı olarak güçlü olduğumdan bu süreci bir çok arkadaşımıza göre daha kolay atlattım..Forumda infetilite ve tüp bebek bölümlerinde insanlar neler yaşıyor ne paralar döküyor hem maddi hem manevi yıpranıyorlar..Doğal yolla gebe kalmak büyük nimet..Çevrenin baskısıda eklenince yıkıma sebep oluyor çocuksuzluk..
49 olduk 50 yi bekliyoruzkac kısı olduk gımaşşallah Allah bereket versın ıns 8 ay sonra hepımız sırayla dogum yaptık bebeklerımızde bızde ıyıyız dıye yazısırız
sat 01 mart dün gittim doktora gebelik hesaplayıcısı 5+3 gösteriyordu kese görülmedi beta hcg 1000 çıktı. doktor geç döllenme galiba 1 hafta sonra gel dedi. forumdan arkadaş hcg 1500 olmadan kese görülmez dedi 1 hafta beklicem ama işte bişey olur diye korkuyorumgörünmedi mi canım kaç haftalıksın? benim uyumlu dedi adetime göre o yüzden 4+5 teydim galiba görüldü kese
bı erıtemedımkı gobusugöbek varsa biraz geç olabiliyor canım çok atmaz ama tahminim üç beş gün atabilir normalden dediğin gibi idrara sıkışık gitsen birazdaha faydası olabilir bence de
evet o duyguyu hissettim kızımdan önce ilk gebelikte sorun olduğunda insanların çocuk yapmıyomusunuz çocuk çocuk soruları ve bissürü şey. rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin kimseyi de evlatla sınamasın
yol kesesi nedir?arkadaslarım keseyı gorenler yalnızca keseyı mı gordunuz yanında yolk kesesını de gordunuz mu acaba??
ben de medipol cevahir hnma gitmiştim ama leyla hnmı çok önerirlerdi. sinem hanım yeni başlamış sanırım. ama hastane olarak çok iyidir.Keseyi gördükten sonra Kan ve idrar tahlili yaptıran varmı?
Ben yaptırdım sonuçlarımda 1 kaç saat içerisinde belli oldu.Çarşamba tekrardan dr götüreceğim.
Bu arada hastane ve dr ismi sorulmuş.
Ben Medipol Koşuyolu Sinem Hanıma gidiyorum.
benimde iştahsızlığım başladı ama haftaya ciddi bulantılar başlar.gunaydın kızlar ben geldım kahvaltı yaptım guya yınede mıdem cok bulanıyo off offf
okurken bile afakanlar bastı. o nasıl anne!!! sabır ve sukunet diliyorum sana..Esim ben soyleyim diyor sen hic muhattap olma bilsinler diyor bakalim hayirlisi artik...
hayırlı olsun hoşgeldin:)selam kızlar öncelikle bebeği olanlara hayırlı olsun. benimde artık var .hepimizin gözü aydın bugün kalp etışını duydum çok şükür
acaba ağır bir iş mi yaptın, bir nedeni var mı acaba? çok geçmiş olsun..Merhaba kizlar;
Bu sabah benden hafif kahverengimsi akinti geldi.Doktora gittim.Kalp atislari var ama hafif.Bu haftaya göre normal dedi.Eger haftaya da böyle olursa o zmn sikinti olur dedi.Serum verdi bir de gunde iki defa progestan hap alacağım.Kani görünce dedim kesin gidiyor.Cunku ilk gebeligimde hic böyle birsey yasamamistim.Rabbim hayirlisindan ayirmasin..
aslında ben hiç bunları takip etmemiştim ilk gebeliğimdede. kızlar çok takılmayın böyle şeylere.. yani üzülmekten başka birşey kazanılmazYalnız benim anlamadığım hamilelik takvimi kesenin 1.5-2.5 mm olacağı yönünde ama pazartesi doktor baktı ve 8 mm dedi. Arada baya fark yok mu sizcede anormal olan birşey var sanki
hoşgeldinMerhaba kızlar burada yeniyim bende inş Aralık annesi oluyorum .daha bir saat önce öğrendim hadi hepimiz için hayırlı olsun
ınsallah canım hayırlı haberlerle gelırsın bızede haber verKızlar, merhaba.. çok giremiyorum. oğlum anaokuluna gidiyor ama ben de evde boş durmayıp çocuk gelişim kitapları okuyorum. oğlum 16:00 gibi gelince yemek, hazırla toparla vs derken gün bitmiş oluyor :)) ben daha hiç doktor kontrolune gitmedim. yarın ilk kontrole gideceğim. umarım kese ve kalp için uygun zamandır. zaten benim erken döllenmeydi.. bu nedenle kalp duyma şansım çok diye düşünüyorum.
benim de SAT 01 MART KİLOM 60
En iyisi canım sabırla beklemek en güzeli.rabbim nasıp ettıyse zaten olur.Aslında nasıl bu kadar sabrediyorum bende hayretle kendimi izliyorum..
Bunca yıl sonra gelen gebelikte bir an evvel öğrenmek istiyorsun her şeyi ama bir yandan da korku olunca geciktirmiş oldum..
06 aralık yazıyor gebelik hesaplayıcı dahayırlı uğurlu olsun muhtemel doğum tarihi ne zaman? canım
Evet canım bu kadar beklemişim bir kaç gün daha beklerim..En iyisi canım sabırla beklemek en güzeli.rabbim nasıp ettıyse zaten olur.
İyi akşamlar...ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar:)
yarın görüşmek üzere...
sat 01 mart dün gittim doktora gebelik hesaplayıcısı 5+3 gösteriyordu kese görülmedi beta hcg 1000 çıktı. doktor geç döllenme galiba 1 hafta sonra gel dedi. forumdan arkadaş hcg 1500 olmadan kese görülmez dedi 1 hafta beklicem ama işte bişey olur diye korkuyorum
bıan once buyuselerde tekmelerı hıssetsek hayali bile guzelbide sen ıkıtane olursa 7 24 tekmelencenEvet canım bu kadar beklemişim bir kaç gün daha beklerim..
Bchg ? Biraz acarmusin canim ... hayirli ugurlu olsun tekrar saglikla.kucagina almak nasip olsun insCanım benim ki tüp bebek..
2 embriyo transfer edildi bchg değerimde ikiz değerle uyumlu olduğundan ikiz ihtimali yüksek..
ınsallah canım hayırlı haberlerle gelırsın bızede haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?