2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
benım randevu zamanımda tahmınen 6+3 gunluk felan olcak kalp atısını duymak ıstıyorum acaba ıdrara sıkısık gıtsem dahamı rahat olur yapı olarak gobeklıyım cunku

göbek varsa biraz geç olabiliyor canım çok atmaz ama tahminim üç beş gün atabilir normalden dediğin gibi idrara sıkışık gitsen birazdaha faydası olabilir bence de

Kızlar, merhaba.. çok giremiyorum. oğlum anaokuluna gidiyor ama ben de evde boş durmayıp çocuk gelişim kitapları okuyorum. oğlum 16:00 gibi gelince yemek, hazırla toparla vs derken gün bitmiş oluyor :)) ben daha hiç doktor kontrolune gitmedim. yarın ilk kontrole gideceğim. umarım kese ve kalp için uygun zamandır. zaten benim erken döllenmeydi.. bu nedenle kalp duyma şansım çok diye düşünüyorum.

evet o duyguyu hissettim kızımdan önce ilk gebelikte sorun olduğunda insanların çocuk yapmıyomusunuz çocuk çocuk soruları ve bissürü şey. rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin kimseyi de evlatla sınamasın

görünmedi mi canım kaç haftalıksın? benim uyumlu dedi adetime göre o yüzden 4+5 teydim galiba görüldü kese
sat 01 mart dün gittim doktora gebelik hesaplayıcısı 5+3 gösteriyordu kese görülmedi beta hcg 1000 çıktı. doktor geç döllenme galiba 1 hafta sonra gel dedi. forumdan arkadaş hcg 1500 olmadan kese görülmez dedi 1 hafta beklicem ama işte bişey olur diye korkuyorum

göbek varsa biraz geç olabiliyor canım çok atmaz ama tahminim üç beş gün atabilir normalden dediğin gibi idrara sıkışık gitsen birazdaha faydası olabilir bence de
bı erıtemedımkı gobusu kızımdan kalma gobuste var sabah erken gıtcem zaten uyanınca hıc wc gıtmeden dırek gıdım ben ıns gorurum

Amin canım..
İsteyen her kadın istediği zaman gebe kalır inşallah..
Bu durumdan bile kendine mutluluk çıkarabilen fesat çok insan var..

arkadaslarım keseyı gorenler yalnızca keseyı mı gordunuz yanında yolk kesesını de gordunuz mu acaba??
yol kesesi nedir?
ben de medipol cevahir hnma gitmiştim ama leyla hnmı çok önerirlerdi. sinem hanım yeni başlamış sanırım. ama hastane olarak çok iyidir.
gunaydın kızlar ben geldım kahvaltı yaptım guya yınede mıdem cok bulanıyo off offf
benimde iştahsızlığım başladı ama haftaya ciddi bulantılar başlar.
Esim ben soyleyim diyor sen hic muhattap olma bilsinler diyor bakalim hayirlisi artik...
okurken bile afakanlar bastı. o nasıl anne!!! sabır ve sukunet diliyorum sana..
selam kızlar öncelikle bebeği olanlara hayırlı olsun. benimde artık var .hepimizin gözü aydın bugün kalp etışını duydum çok şükür
hayırlı olsun hoşgeldin:)
acaba ağır bir iş mi yaptın, bir nedeni var mı acaba? çok geçmiş olsun..
Yalnız benim anlamadığım hamilelik takvimi kesenin 1.5-2.5 mm olacağı yönünde ama pazartesi doktor baktı ve 8 mm dedi. Arada baya fark yok mu sizcede anormal olan birşey var sanki
aslında ben hiç bunları takip etmemiştim ilk gebeliğimdede. kızlar çok takılmayın böyle şeylere.. yani üzülmekten başka birşey kazanılmaz
Merhaba kızlar burada yeniyim bende inş Aralık annesi oluyorum .daha bir saat önce öğrendim hadi hepimiz için hayırlı olsun
hoşgeldin

ınsallah canım hayırlı haberlerle gelırsın bızede haber ver

Aslında nasıl bu kadar sabrediyorum bende hayretle kendimi izliyorum..
Bunca yıl sonra gelen gebelikte bir an evvel öğrenmek istiyorsun her şeyi ama bir yandan da korku olunca geciktirmiş oldum..
En iyisi canım sabırla beklemek en güzeli.rabbim nasıp ettıyse zaten olur.

evet tatlım değerin düşükmüş haftana göre geç döllenme olmuş senin bencede benim 4+5 te 10.000 i geçmişti dediğim gibi haftam uyumlu senin bebiş yavaş yavaş yerleşiyor göbüşüne korkulacak hiiç birşey yok hcgde aynen 1500 ü geçmesi lazım rahat görülmesi için korkma canım neden korkuyorsun betan yükselmiş işte üzme kendini durduk yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…