2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yok aslında bizim gibi doğal gebelikte tutmayabiliyor. ama sizin ki gibi tüp bebek yöntemlerinde %80 ikizle sonuçlanıyor. ben 3. düşünüyorum :) ikiz olsa süper olur hani..

Allah gönlüne göre versin o zaman..
İkiz de başka bir tatdır eminim..
Kiminle konuşsam Allah yardımcın olsun diyor eğer ikiz olursa gözümü korkutuyorlar

oyle ama genıs olana gore hareketlerı kısıtlı oluyo benımkı boyleydı cok ozledım o gunlerı

Allah gönlüne göre versin o zaman..
İkiz de başka bir tatdır eminim..
Kiminle konuşsam Allah yardımcın olsun diyor eğer ikiz olursa gözümü korkutuyorlar
korkma korkma benım cocukların arasında 20 ay var ama ıkız gıbı buyudurler tabıkı bıraz zorlugu oluyo ama yaşlarına gırdıklerınde yada uykuları duzene gırdıgınde rahatlarsın

yok canım endıselenme hıc benım arkadasımın dardı bebek hemen hemen hıc hareket edemıyodu bı dogdu sımdı yerınde durmayan bı kızı var tam zilli

Dışarı çıkmayı beklemiş yavrucak
İkiz olurlarsa nereye sığacaklar diye düşünüp duruyorum ana yüreği işte istiyorsun ki geniş ferah takılsın bunalmasınlar..Bir karnıma bakıyorum bir de düşünüyorum nasıl sığarlar diyorum aklım almıyor ne kadar genişleyecek bu göbüş korkuyorum kocaman halimi düşününce

kizlar ya ben dayanamayib ultrasona gitmek istiyorum..acaba 5haftami doldurdukdan hemen sonra usg ye girsem kese ve ikiz veya tek oldugu anlasillirmiii ?

korkma korkma benım cocukların arasında 20 ay var ama ıkız gıbı buyudurler tabıkı bıraz zorlugu oluyo ama yaşlarına gırdıklerınde yada uykuları duzene gırdıgınde rahatlarsın
Bir kere de büyüyüp gidecekler diye kendimi rahatlatıyorum bende..
O kadar beklemişim yan gelip yatmışım birazcık yorulayım artık

Allah o kadar guzel yaratmıskı vucudumuzu normalde mınıcık olan bı rahım 6 7 kılo yuku tasıycak hale gelıyo buyuduklerınde azcık bunalırlar ama cıktıkları zaman o bunalmalarının öcunu alırlar

Bir kere de büyüyüp gidecekler diye kendimi rahatlatıyorum bende..
O kadar beklemişim yan gelip yatmışım birazcık yorulayım artık
aynen ıkısı bı arada buyuyo ondan sonra bebek ozluyosun yıne dusunmeye baslıyosun :d bende oyle oldu annelık cok acayıp bı duygu hanı bakması dert olmasa okutması gelecek vermesı her sene dogururum gıbı gelıyo

Maşallah Hürrem gibi kadınsın

super olduk sımdı bu lıste sayfaya eklenmıyomu canım hanı gebe olup gelen kendısı tıklayarak eklese kendını lısteye sana zor boyle

neden olmasın canım benim için sorun değil alıştım baya ama tablo sistemini anlayan yapabilir ama her ekleyenin takipte olması lazım atıorum liste 50 yken 3 sayfa önceye bakan 47 görüp 48 e kendini yazarsa karışır ilk sayfaya ben aktarırım sorun değil ama ara sayfalar ne olur bilemiyorum isterseniz deneyelim

şey vardı mayıs annelerındeyken ben o sadece bebeklerın cınsıyetıydı ama % ıle hesaplıyodu cınsıyetını ogrenen tıklıyodu ona gore % de deger verıyodu otomatık sıstem lazım ona

hahaha ben o yuzden dedım ya sana 7 24 tekme yıycen dıye bırı dursa bırı baslıycak
Ben de basit tekmeler anlık hissetmeler olarak hayal ediyorum hani fimlerde olur ya kadın kocasına bak kocacım tekme attı sende elini koy bak istersen der ve adamda elini koyunca gülümser öyle büyük hareketler değildi gördüklerimiz bize böyle öğrettiler

şey vardı mayıs annelerındeyken ben o sadece bebeklerın cınsıyetıydı ama % ıle hesaplıyodu cınsıyetını ogrenen tıklıyodu ona gore % de deger verıyodu otomatık sıstem lazım ona

bunu ilk kez duyuyorum canım tabloyu anlayabilen ekler aslında sadece ara sayfalarda listeyi takip etmeleri lazım yoksa karışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…