kız obur sayfalara gıdıyorum cagırıyorum ılk bastakı halımızı hatırlıyomusunkımse yok dıoduk sımdı maşşallahımız var dahada artcak aralık ayı bızım olcak sen yorulmuyosan lıste senın elınde guzel
ben sayfalardan topluyorumsağol canım benim için sorun yok zaten konuyu her türlü takip ettiğim için hallediyorum bir şekilde gelen yeni gebişlere de söyleyelim de bilgilerini bana söylesinler listemiz cocaman olsun
o zaman ankete bakanların ve bu muhabbetten haberleri olmayanların sorularına hazırlıklı ol..hhaha ben erkegı oyladım bıledayanamadım
ne sordun kız kacırdık :S oylama muhabbetınebana hic cevap vermediniz kizlar (((((
valla bende anketi hazırlayınca oylamak istedim ne yalan diyim
oylamayı değiştirip ya da oy kullanmaktan vazgeçebiliyorsunuz o şekilde ayarladım..
hevesimizi alsak mı ne oylayıp
içime dogdu derımo zaman ankete bakanların ve bu muhabbetten haberleri olmayanların sorularına hazırlıklı ol..
siz nasıl erken öğrendiniz?
zor bir karar tabiiben de oylıcaktım ama düşündün neye atacağima karar veremedim
nasılsa deıstırebılcez ıcıne dogan varsa oylaben de oylıcaktım ama düşündün neye atacağima karar veremedim
anketin başlığını bebeklerinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz diye değiştirsemmi acabaiçime dogdu derım
hahahahaanketin başlığını bebeklerinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz diye değiştirsemmi acaba
senın bı kız bı erkek olcak bencekimler hangi cinsiyete oy kullanmış görebiliyorsunuz kızlar..
erkek önde şimdilik
o değil de hiç ağrımayan memişlerm ağrımaya başladı sızlıyor resmennasılsa deıstırebılcez ıcıne dogan varsa oyla
evet gördüm ben de siyah papatya da erkek demiş hissiyatlı kadın hemen oylamış kendine güveniyor demekhahahahaolabılır aslında D sıyah papatyada erkek hıssedıyo erkek ön planda sımdılık bakalım sonu ne olcak
oyle ama genıs olana gore hareketlerı kısıtlı oluyo benımkı boyleydıcok ozledım o gunlerı
imdaaatoyle ama genıs olana gore hareketlerı kısıtlı oluyo benımkı boyleydıcok ozledım o gunlerı
goguslerın kendısını süte hazırlıyo emzırmeye canım mınıgının maması hazırlanıo ordaao değil de hiç ağrımayan memişlerm ağrımaya başladı sızlıyor resmen
senın bı kız bı erkek olcak bence
aynen ama olmuyo tıklıyom tıklıyomSen benim yerime de hissediyorsun elinde olsa benim yerime de kullanırsın dimi oyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?