oyle olsa ohhoooBen de basit tekmeler anlık hissetmeler olarak hayal ediyorum hani fimlerde olur ya kadın kocasına bak kocacım tekme attı sende elini koy bak istersen der ve adamda elini koyunca gülümser öyle büyük hareketler değildi gördüklerimiz bize böyle öğrettiler
Doğru söze ne denirablam benı tavşana benzettı29 yasındayım bu 6. gebelıgım olunca dunyada dogum yapıp hemen hamıle kalabılen tek canlı tavsanmıs bana tavsan gıbısın dıo
kazenı bulmak lazımbunu ilk kez duyuyorum canım tabloyu anlayabilen ekler aslında sadece ara sayfalarda listeyi takip etmeleri lazım yoksa karışır
canım bebşi gördünüz mü benim de sat 21 şubat ama bebişi göremedik keseyi gördük sadeceSat 25 Şubat kilo 65 02.12.2015
yaaa yerim ben onu hayal ettim okurkenoyle olsa ohhoooaynen vıdeodakı gıbı oluyo ben oglumun ayagını yakalamıstım karnımda bıde sureklı kıtlama sesı gelıyodu merak edıyodum dogunca anladık ayak bılegıymıs kıtlayan
sen ıkısını bırden yasıycaksın Allah ızın verırseyaaa yerim ben onu hayal ettim okurken
canım hangi konu o Kazen e gerek yok ben halledebilirim belki liste işini..Mayıs 2015 gebelerine ait listemi öyleydi.kazenı bulmak lazımonun ıcın arada obur sayfalara gıdıp yenı hamılelerı cagırıyorum aslında cok fazla aralık annesı varda sanırım bu konuyu bılmıyolar baska sayfalardalar
mayıs annelerınde bebeklerın cınsıyetını ogrenenler tıklıyolardı oylama gıbı atıyorum % 24 kız %40 erkek % 2 cogul gebelık gıbı hanı burdakı lıstemız varya gebelık tarıhı tahmını dogum kılo v.s onunda oyle lıstelenmesı mumkunmu yenı gelen ordan tıklayıp lısteye kendını otomatık eklıycek sekıldecanım hangi konu o Kazen e gerek yok ben halledebilirim belki liste işini..Mayıs 2015 gebelerine ait listemi öyleydi.
hayırlı olsun canım elıne saglık bakalım nelerı tıklıcazKızçeler cinsiyet anketi ekledim konumuza
Bu anlattığın şekilde olması şu an ki sistemle mümkün değil canım ama bir araştırayım bunu belki ben kaçırmışımdır bilmiyorumdur..Konu sahibinin ilk mesajındaki listede sadece konu sahibi ve bölüm editörü değişiklik yapabiliyor.Diğer üyeler yapamıyor diye biliyorum..mayıs annelerınde bebeklerın cınsıyetını ogrenenler tıklıyolardı oylama gıbı atıyorum % 24 kız %40 erkek % 2 cogul gebelık gıbı hanı burdakı lıstemız varya gebelık tarıhı tahmını dogum kılo v.s onunda oyle lıstelenmesı mumkunmu yenı gelen ordan tıklayıp lısteye kendını otomatık eklıycek sekılde
yol kesesi nedir?
ben de medipol cevahir hnma gitmiştim ama leyla hnmı çok önerirlerdi. sinem hanım yeni başlamış sanırım. ama hastane olarak çok iyidir.
benimde iştahsızlığım başladı ama haftaya ciddi bulantılar başlar.
okurken bile afakanlar bastı. o nasıl anne!!! sabır ve sukunet diliyorum sana..
hayırlı olsun hoşgeldin:)
acaba ağır bir iş mi yaptın, bir nedeni var mı acaba? çok geçmiş olsun..
aslında ben hiç bunları takip etmemiştim ilk gebeliğimdede. kızlar çok takılmayın böyle şeylere.. yani üzülmekten başka birşey kazanılmaz
hoşgeldin
ikizleride çoğul gebelik diye yazdım acaba detaya mı insem bir kız bir erkek,iki kız,iki erkek gibihayırlı olsun canım elıne saglık bakalım nelerı tıklıcazhele ıkız bekleyenler
valla listemiz düzgün ilerlesin diye bildiğin sayfaları takip ediyorum elimden geleni yapıyorum daha iyi bir yolu varsa bana da uyar yoksa ben memnunum gelip isteyeni ekliyorum ama bazı yeni annişler hemen listemizi farketmiolar ondan listemiz anniş sayımıza göre az bencekazenı bulmak lazımonun ıcın arada obur sayfalara gıdıp yenı hamılelerı cagırıyorum aslında cok fazla aralık annesı varda sanırım bu konuyu bılmıyolar baska sayfalardalar
oylesı daha guzel olurikizleride çoğul gebelik diye yazdım acaba detaya mı insem bir kız bir erkek,iki kız,iki erkek gibi
kız obur sayfalara gıdıyorum cagırıyorum ılk bastakı halımızı hatırlıyomusunvalla listemiz düzgün ilerlesin diye bildiğin sayfaları takip ediyorum elimden geleni yapıyorum daha iyi bir yolu varsa bana da uyar yoksa ben memnunum gelip isteyeni ekliyorum ama bazı yeni annişler hemen listemizi farketmiolar ondan listemiz anniş sayımıza göre az bence
bu oylamayı sonradan deıstırebılıyoz dımıikizleride çoğul gebelik diye yazdım acaba detaya mı insem bir kız bir erkek,iki kız,iki erkek gibi
valla bende anketi hazırlayınca oylamak istedim ne yalan diyimbu oylamayı sonradan deıstırebılıyoz dımııcımden gecenı oylamak ıstıyorum cunku ogrenınce deıstırırım
hhaha ben erkegı oyladım bılevalla bende anketi hazırlayınca oylamak istedim ne yalan diyim
oylamayı değiştirip ya da oy kullanmaktan vazgeçebiliyorsunuz o şekilde ayarladım..
hevesimizi alsak mı ne oylayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?