2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
oyle olsa ohhooo aynen vıdeodakı gıbı oluyo ben oglumun ayagını yakalamıstım karnımda bıde sureklı kıtlama sesı gelıyodu merak edıyodum dogunca anladık ayak bılegıymıs kıtlayan

bunu ilk kez duyuyorum canım tabloyu anlayabilen ekler aslında sadece ara sayfalarda listeyi takip etmeleri lazım yoksa karışır
kazenı bulmak lazım onun ıcın arada obur sayfalara gıdıp yenı hamılelerı cagırıyorum aslında cok fazla aralık annesı varda sanırım bu konuyu bılmıyolar baska sayfalardalar

kızlar hıc bebeklerınızın cınsıyetını hıssedebılıyomusunuz ıcınıze doguyomu cnsıyetı bana sankı erkekmıs gıbı gelıyo bu

kazenı bulmak lazım onun ıcın arada obur sayfalara gıdıp yenı hamılelerı cagırıyorum aslında cok fazla aralık annesı varda sanırım bu konuyu bılmıyolar baska sayfalardalar
canım hangi konu o Kazen e gerek yok ben halledebilirim belki liste işini..Mayıs 2015 gebelerine ait listemi öyleydi.

canım hangi konu o Kazen e gerek yok ben halledebilirim belki liste işini..Mayıs 2015 gebelerine ait listemi öyleydi.
mayıs annelerınde bebeklerın cınsıyetını ogrenenler tıklıyolardı oylama gıbı atıyorum % 24 kız %40 erkek % 2 cogul gebelık gıbı hanı burdakı lıstemız varya gebelık tarıhı tahmını dogum kılo v.s onunda oyle lıstelenmesı mumkunmu yenı gelen ordan tıklayıp lısteye kendını otomatık eklıycek sekılde

Bu anlattığın şekilde olması şu an ki sistemle mümkün değil canım ama bir araştırayım bunu belki ben kaçırmışımdır bilmiyorumdur..Konu sahibinin ilk mesajındaki listede sadece konu sahibi ve bölüm editörü değişiklik yapabiliyor.Diğer üyeler yapamıyor diye biliyorum..

Bir gun once temizlik yaptim ama agir bişey kaldirmadim..Sanirim ondan..Belimde de bir agri var ama bakalim nasil sonuçlanacak...

valla listemiz düzgün ilerlesin diye bildiğin sayfaları takip ediyorum elimden geleni yapıyorum daha iyi bir yolu varsa bana da uyar yoksa ben memnunum gelip isteyeni ekliyorum ama bazı yeni annişler hemen listemizi farketmiolar ondan listemiz anniş sayımıza göre az bence

kız obur sayfalara gıdıyorum cagırıyorum ılk bastakı halımızı hatırlıyomusun kımse yok dıoduk sımdı maşşallahımız var dahada artcak aralık ayı bızım olcak sen yorulmuyosan lıste senın elınde guzel

bu oylamayı sonradan deıstırebılıyoz dımı ıcımden gecenı oylamak ıstıyorum cunku ogrenınce deıstırırım
valla bende anketi hazırlayınca oylamak istedim ne yalan diyim
oylamayı değiştirip ya da oy kullanmaktan vazgeçebiliyorsunuz o şekilde ayarladım..
hevesimizi alsak mı ne oylayıp

valla bende anketi hazırlayınca oylamak istedim ne yalan diyim
oylamayı değiştirip ya da oy kullanmaktan vazgeçebiliyorsunuz o şekilde ayarladım..
hevesimizi alsak mı ne oylayıp
hhaha ben erkegı oyladım bıle dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…