2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hissiyatlı kadınlar çok bakalım asıl cinsiyetler belli olsun hepsinin yüzüne yüzüne vurcam hani erkekti hani kızdı diye
buyuk konusmus olcam ama ben pek hıslerımde yanılmam oncelıkle saglıklı olsun ıns ama ınşallah yanılırım bu seferde oyumu deısırım

goguslerın kendısını süte hazırlıyo emzırmeye canım mınıgının maması hazırlanıo ordaa 8 ay sonra hepımız seyyar lokanta gıbı gezcez
benim büyüktü zaten şimdi sütyene sığmıyor bedeni büyütecem artık çoook büyüyorlar ve ağrıyor

buyuk konusmus olcam ama ben pek hıslerımde yanılmam oncelıkle saglıklı olsun ıns ama ınşallah yanılırım bu seferde oyumu deısırım
işte tam o esnada anket ayarlarını değiştirip oy değiştiremez hale getiririm kötü egunal

kizlar ya ben dayanamayib ultrasona gitmek istiyorum..acaba 5haftami doldurdukdan hemen sonra usg ye girsem kese ve ikiz veya tek oldugu anlasillirmiii ? byunu yazdiydim amaa ((((
ayrı keselerde olursa ıkız olup olmadıgı bellı olur canım ama tek kesede olan ıkızlerdense o zaman gorunmeye bılır cunku daha bebek ultrasonda tam gorunmez azcık dayan 6 haftayı gecerken gıt derım ben hem kalp atısınıda gormus olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…