prolaktin (süt)hormonun yükseliyoro değil de hiç ağrımayan memişlerm ağrımaya başladı sızlıyor resmen
goguslerın kendısını süte hazırlıyo emzırmeye canım mınıgının maması hazırlanıo ordaa8 ay sonra hepımız seyyar lokanta gıbı gezcez
oy kullananlar olmuş ileri görüşlü aralık anneleriKızçeler cinsiyet anketi ekledim konumuza
aynen ama olmuyo tıklıyom tıklıyomD
ya ben bıse sorcam benım gogsumden sut gelıo 3 ay once kaybettıgım kızımdan kalma acaba enfeksıyon felan yaparmıkı o bu bebegı emzırırken zarar vermez ınsprolaktin (süt)hormonun yükseliyor
prolaktin (süt)hormonun yükseliyor
hissiyatlı kadınlar çok bakalım asıl cinsiyetler belli olsun hepsinin yüzüne yüzüne vurcam hani erkekti hani kızdı diyeoy kullananlar olmuş ileri görüşlü aralık anneleri
kızımda kızımın olcagı ıcıme dogmustu bundada erkek hıssedıyorum ondan oyladımoy kullananlar olmuş ileri görüşlü aralık anneleri
sürekli olmaz sanırım inşallah zorlamaz seni canım.bugün tavan filan yaptı heralde bildiğin sızlıyor
buyuk konusmus olcam ama ben pek hıslerımde yanılmamhissiyatlı kadınlar çok bakalım asıl cinsiyetler belli olsun hepsinin yüzüne yüzüne vurcam hani erkekti hani kızdı diye
benim büyüktü zaten şimdi sütyene sığmıyor bedeni büyütecem artık çoook büyüyorlar ve ağrıyorgoguslerın kendısını süte hazırlıyo emzırmeye canım mınıgının maması hazırlanıo ordaa8 ay sonra hepımız seyyar lokanta gıbı gezcez
benım 95 beden canım normalde dogum yapınca 110 beden oluyo o kadarcıkçok büyüyo mu ya memşler benm zaten büyük nabıcam ben ya
sürekli olmaz sanırım inşallah zorlamaz seni canım.
sen buyumeyı dogumdan sonra gorcenbenim büyüktü zaten şimdi sütyene sığmıyor bedeni büyütecem artık çoook büyüyorlar ve ağrıyor
kizlar ya ben dayanamayib ultrasona gitmek istiyorum..acaba 5haftami doldurdukdan hemen sonra usg ye girsem kese ve ikiz veya tek oldugu anlasillirmiii ? byunu yazdiydim amaa ((((ne sordun kız kacırdık :S oylama muhabbetıne
işte tam o esnada anket ayarlarını değiştirip oy değiştiremez hale getiririm kötü egunalbuyuk konusmus olcam ama ben pek hıslerımde yanılmamoncelıkle saglıklı olsun ıns ama ınşallah yanılırım bu seferde oyumu deısırım
kese görülür canım kalp atışı için bir şey diyemem..kizlar ya ben dayanamayib ultrasona gitmek istiyorum..acaba 5haftami doldurdukdan hemen sonra usg ye girsem kese ve ikiz veya tek oldugu anlasillirmiii ? byunu yazdiydim amaa ((((
ayrı keselerde olursa ıkız olup olmadıgı bellı olur canım ama tek kesede olan ıkızlerdense o zaman gorunmeye bılır cunku daha bebek ultrasonda tam gorunmez azcık dayan 6 haftayı gecerken gıt derım ben hem kalp atısınıda gormus olursunkizlar ya ben dayanamayib ultrasona gitmek istiyorum..acaba 5haftami doldurdukdan hemen sonra usg ye girsem kese ve ikiz veya tek oldugu anlasillirmiii ? byunu yazdiydim amaa ((((
işte tam o esnada anket ayarlarını değiştirip oy değiştiremez hale getiririm kötü egunal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?