2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayır canım ben İstanbul Acıbadem Maslak ta tedavi gördüm..Başkentte 2 kez denedim olmadı..
5.gün 2 embriyo transfer edildi 9.gün değerim 188 di 11.gün değerimde 400..
canım hayırlısı olsun inşallah. benim tup bebek yada aşılama degil ama bende maslak acıbadem'e gidiyorum

Demin doktordan ciktim 7mm olmus.mercumegim doktorun makinasi disari ses vermiyormus kalp atis sesini duyamadim alttan bakalim tam gorelim dedi alttanda bakti atiyor masallah dedi ama icimde kaldi yahu cuma baska doktora gidecegim
ne sanssızlık olmus yaaa.neyse saglıklıymıs senınleymıs bak.artık nefeste alıyor senınle beraber darısı basıma bende cuma gununu beklıyorum ..cuma bu saatlerde ınş.bende rahatlamıs olucam

Canım ilgin için önce teşekkürler

20 Mart'ta doktordaydım en son o Ara bana bir takvim çıkardı ve 5 gün progestan verdi

Doktorumu arayıp soracağım hemen tarih geç olur mu diye

Son düzenleme:
Sizlerinde uyku duzeniniz bozuldu mu, gece
Düsugu önlemek için canm ismine bakmadım progestan kullniyrdm 3 e çıkardı onuda
bende de kanama oldu doktora dün basladim igne ve hapa ama sarhoş gibi yapti ilaç, sizde de oluyor mu, bide ben dün o telaşla ne zamana kadar icecegimi sormadim, ne zamana kadar iceceksiniz?

ne sanssızlık olmus yaaa.neyse saglıklıymıs senınleymıs bak.artık nefeste alıyor senınle beraber darısı basıma bende cuma gununu beklıyorum ..cuma bu saatlerde ınş.bende rahatlamıs olucam
Ay cnm benim cok sagol cok heyecanli bir duygu gercekten bende cuma baska doktora gidecem o sesi duymak icin :)

adetinin geçmesinden kaç gun sonra bu sonucu aldın.benim degerim 712 çıktı 11 nisanda.adeti 4 gun gecince bu deger çıktı.
valla ben en son adetım 8 mar..t 9 nısanda test aldım evde yaptım belırgın cıft cızgı cıktı.pazar gecesıde kan sonucunda beta 6367,0 cıktı

valla ben en son adetım 8 mar..t 9 nısanda test aldım evde yaptım belırgın cıft cızgı cıktı.pazar gecesıde kan sonucunda beta 6367,0 cıktı
hayırlısı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallah.benim neden degerim çok duşuk geliyor bana bende bir sorun mu var acaba

yiyip içtiklerimize nasıl dikkat edicez kızlar, hergün hurma faln iyimiş ceviz de yoğurt da

onun dışında bişi bilen var mı :)

Canm benim 25 nisanda kontrolüm devam ozaman kadar banq yapmıyor çok sukur

yiyip içtiklerimize nasıl dikkat edicez kızlar, hergün hurma faln iyimiş ceviz de yoğurt da

onun dışında bişi bilen var mı :)
kola sigara fazla sayıda kahve demli çay hazır meyve suları hazır çorbalar vs bunlar hep yasak.hatta salam sosis de yasak diye biliyorum.
ceviz badem fındık yemek gerek. haftada en az bir defa balık yenmeli, yogurt ve süt hergun tuketilmeli, ve peynir.

hayırlısı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallah.benim neden degerim çok duşuk geliyor bana bende bir sorun mu var acaba
bu betaya gore 5-6 haflaık dedı acıl doktoru ama gec dollenmede olabılıyor sonucta bunlar bızı yanıltır.ıyı yada kotu olarak degerlendırmeyelım.en dogrusunu doktor muayene edınce verecek sıkma canını hersey guzel olucak inş..

Bi daha kontrole gidene kadar kullanacaksin bence. Ya da telefon et icin rahatlasin

inşallah canım yaa gerçekten çok korkuyorum

bnm ilk muayeneme aile sağlığı merkezine gittim cnm. sağlık ocagı hemoglobin biyokimya kan grubu açlık kanşekeri beta hcg hepsine baktı. o sonuclarımla fatih cad üzerinde bilgi tıp var cnm gayet sakin bi tıp merkezi ve doktorunu çok begendim ilgilendi. benim ssk çalışan oldgmdan 20 tl ye muayne etti. oraya gidebilirsin cnm. gebelik boyunca takibe de oraya gidebilirsin. devlet hast zübeyde büyük doğum vs doğum hastanelerini düşünmüyorum ya ankara tıp ya da hacettepe diye karar verdim. hacettepe yeni gebelikleri alıyor sadece. yani 3. ayında faln başlasan kabul etmiyorlar. bnm de özelde bilgi tptaki bayan dr keseyi gördü 15 gün sonr kalp atışı için gel dedi. 24 nisanda fln giderim sanırım

bir de hacettepe hast telefonla randevu alınmıyor, oraya gidip kimliğinle sat tarihini söyleyip alıyorsun.

yok benim canımı acıtmazdı sadece görüntüde varlardı. ben kreme 3. ay başlamıştım ama sonrasında çok dğzensiz kullandım diyebilirim. lansinoh kullandım
bugün damarlar yok çok şükür.. ne korktum dün öyle daha şimdiden başlarsa diye..

kizlar araya parazit olcam galiba ama yazmak istedim, gecen sene bu zaamanlar sizlerin telaslarini yasadigima hala inanamiyorum 2014 aralik annesi olarak.Allah hepinize hayirli hamileleikler dogumlar bebisler versin insallah.tadini cikarmaya bakin her anin sonra ya ben hamilemiydim,ne ara dogdu etti diyosun hehee

Kizlar bilmeyenlerbicin yazmak istedim cunku ben haketten bilmiyordum aile hekimine kayit yaptirmamistim bugin yaptirdim hamile oldugumu soyledim testlerin hepsini ucretsiz yapiyorlar kan verdim yarin alacagim sonucu .. sizede tavsiyem ozel hastanelerde birsuru para aliyoralr aile hekimine gidin muhakkak ... sadece 2 li 3 lu testleri yapmiyorlar ... beni 20 hafta tetanoza cagirdi ..

ay cok guzel yaaa :) bebisini kokla op yerimize annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…