2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydinnnnn yarin saat 3 de randevum var kalp atisi icin:)) daha keseyi bile gormedim ben doktorum 12 gun sonra gel demisti 6+5olduk biz :) bana yarin olmazz olmazzz

E egunal sende baskentte tedavi görüyordun degilmi sonucun pozitif cikmis cok sevindim:) ilk kan degerin kac çıktı 2 tane embrio koydi bana tek mi çiftmi acaba deyip duruom hayırlısı olsunda insallah :) ben 11. Gun yaptirdim 101 cikmisti 2 gun sonra yaptırdım 190 olmustu artmadi bianda sonra rayina girdi şükür :)

canım öncelikle çok geçmiş olsun.en iyi kararı yine sen verirsin ama benim bildigim kadarıyla öncesinde duşuk geçiren kişileri risk grubunda görup ona gore tedavi ve ilaç veriyorlar.mesela bazı kişilere progestoron verilmiş ben doktoruma bana niye vermedin diye sordum senin duşuk riskin yok dedi.bence üstüne düşme ama tedbiride elden bırakma derim. inşallah bu defa hayırlısıyla evladına kavuşursun.

gerçekten aynıyız.midem bulanmıyor başım dönmuyor aş ermiyorum.yani kısaca hamile olmadan once nasılsam şuan öyleyim ve gerçekten korkmaya başladım.yoksa ben hamile degil miyim diye cumartesi gece 11 de hastaneye gidip test yaptırdım.deger 712 çıktı ama yinede bişeyim yok benim yaaa.

Tüp bebekte amaç çok sayıda yumurta elde etmek olduğundan iğne tedavisi yapılıyor.Yumurtalıklar ilaçlarla uyarılıyor.Pko lu kadınlarda normalden fazla yumurta gelişme ihtimali vardır az doz iğne ile bile çok sayıda yumurta büyümeye başlar ve e2 denen östrojen değeri artar sınır 5000 dir..Çok dikkatli ve kontrollü tedavi şart pko lularda bunu başamadıklarında yumurtalıkların boyutu normalden 3 kat büyür ve karın içine sıvı birikimi başlar.Bu sıvı akciğerlere kadar ulaşırsa vücuttan iğneyle su çekilir ben 15 litre su çekilen birini biliyorum forumda..Mide bulantısı,ani kilo artışı,kusma,nefes almakta güçlük vs..gibi çok ciddi sonuçlara yol açan bir durum..Hayati risk doğabilir bu sebeple ağır durumda olanlar hastaneye yatırılır.Özetlersek yumurtalıkların aşırı uyarılması ile büyümesi ve sıvı birikimi..

Degerlerin kaç çıktıçıktı

ben zaten kesyı gormeden kalp atısını duymadan anlamıcam hamıle oldugumu ıdrar testı pozıtıf pazar gecesı kan tahlılı yaptırdım beta 6367,0 cıktı ama yınede tatmın olamıyorum..benım ılk randevum cuma bakalım.. ya senın

Aaaa 12 aralik yapmissin tarihiiii

Canımcım tüp hemşiremi aradım ona sordum gebelik haftamı doğal gebelikler gibi son adet tarihine göre mi hesaplayacam yoksa başka hesaplama şeklimi var dedim..Doğal gebelik gibi hesaplamayacakmışım..Yeni hesabımıza göre 4 gün geriye aldım..

Hayır canım ben İstanbul Acıbadem Maslak ta tedavi gördüm..Başkentte 2 kez denedim olmadı..
5.gün 2 embriyo transfer edildi 9.gün değerim 188 di 11.gün değerimde 400..

Hayır canım ben İstanbul Acıbadem Maslak ta tedavi gördüm..Başkentte 2 kez denedim olmadı..
5.gün 2 embriyo transfer edildi 9.gün değerim 188 di 11.gün değerimde 400..
slm bende aynı hastanede 5. gün transferi oldum 15 mart transfer tarihim belki birbirimizi görmüşüzdür

evet bende haftamı hesaplıyayım son adete göre değil mi 4 gün ileri mi alıcaz. Verdikleri ilaçları kullanıyon mu progestan, cirnone jel ve estrofem ben bıraktım

evet bende haftamı hesaplıyayım son adete göre değil mi 4 gün ileri mi alıcaz. Verdikleri ilaçları kullanıyon mu progestan, cirnone jel ve estrofem ben bıraktım

Blast embriyo transferi olduysan yani 5.gün transferi ise transfer tarihinden 17 gün geriye gidiyorsun o gün adet tarihin oluyor...Verilen ilaçları şimdilik kullanıyorum kese ve kalp atışı için gitmedim henüz ilk muayeneden sonra netleşir ilaç durumum..Sen ilk muayeneye gittin mi? Gittiysen kaç kese göründü ve kaç hafalıkken? Ben meraktan çatlamak üzereyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…