heycan korku zaman gecmiyorhadi gozun aydin cnm
insallah kuzum
insallahhhCanımmm heyecanla kavusman dileğiylee:)Hayırlısıyla inş. güzel haberleri bekliyoruz
canım öncelikle çok geçmiş olsun.en iyi kararı yine sen verirsin ama benim bildigim kadarıyla öncesinde duşuk geçiren kişileri risk grubunda görup ona gore tedavi ve ilaç veriyorlar.mesela bazı kişilere progestoron verilmiş ben doktoruma bana niye vermedin diye sordum senin duşuk riskin yok dedi.bence üstüne düşme ama tedbiride elden bırakma derim. inşallah bu defa hayırlısıyla evladına kavuşursun.yok cnm antibiyotik başlıcaktm öncesinde ne olur ne olmaz diye kan tahlili yaptırdım, baktım 12 çıktı perşembe günü, ilaca başlamadm tabi :) keseyi faln görmedim kan testiyle duruyorum dediğin gibi mi yapsam yaa bilemedim çok üstüne de düşmek istemiyorm çünkü bi düşük yaptım ve neredeyse haftada 1 gidiyor yada kan tahlili yaptırıyordumson tahlilimde hcg nin düştüğünü gördüm sonra şiddetli kanama ve bebeğim beni terk etti
bu sefer çok üstüne düşmezsem iyi olur sanıyorum
gerçekten aynıyız.midem bulanmıyor başım dönmuyor aş ermiyorum.yani kısaca hamile olmadan once nasılsam şuan öyleyim ve gerçekten korkmaya başladım.yoksa ben hamile degil miyim diye cumartesi gece 11 de hastaneye gidip test yaptırdım.deger 712 çıktı ama yinede bişeyim yok benim yaaa.aynen benımde agrılarım cok hafıfledı.hıc bır sıkayetım yok.mıdem bulanmıyor faalan boylede olunca ınsan tedırgın oluyor sen bı gıt ınş.hayırlı haberler alırsın benım randevum cumaaya
Canm ohss ne?
Degerlerin kaç çıktıçıktıgunaydın canım benimde bat 13 mart.4 defa kan tahlili yaptırdım birkaç gun arayla. yarında keseyi görmek için doktora gidicem.umarım kalp atışınıda duyarız ama duymazsak 1 hafta sonra falan duyulur diye duşunuyorum o yuzden tekrar giderim muhtemelen.sen keseyi gördun mu yoksa 2 Mayısta keseyi görmek için mi gidiceksin? Bence geç 2 Mayıs.eger keseyi görmediysen başka bir doktora en azından keseyi görmek için git için rahatlasın. tabii sen bilirsin.
ben zaten kesyı gormeden kalp atısını duymadan anlamıcam hamıle oldugumu ıdrar testı pozıtıf pazar gecesı kan tahlılı yaptırdım beta 6367,0 cıktı ama yınede tatmın olamıyorum..benım ılk randevum cuma bakalım.. ya senıngerçekten aynıyız.midem bulanmıyor başım dönmuyor aş ermiyorum.yani kısaca hamile olmadan once nasılsam şuan öyleyim ve gerçekten korkmaya başladım.yoksa ben hamile degil miyim diye cumartesi gece 11 de hastaneye gidip test yaptırdım.deger 712 çıktı ama yinede bişeyim yok benim yaaa.
Aaaa 12 aralik yapmissin tarihiiii
Benim ilaclari duzenli kullanmada problemim var. Saatleri tutturamiyorumhiç umutsuz olma canım ilaçlarının düzenli kullan ve sürekli istirahat et bol bol sıvı tüketmeye çalışın Allahın izniyle hiç bir şey olmayacak
H
Hayır canım ben İstanbul Acıbadem Maslak ta tedavi gördüm..Başkentte 2 kez denedim olmadı..E egunal sende baskentte tedavi görüyordun degilmi sonucun pozitif cikmis cok sevindim:) ilk kan degerin kac çıktı 2 tane embrio koydi bana tek mi çiftmi acaba deyip duruom hayırlısı olsunda insallah :) ben 11. Gun yaptirdim 101 cikmisti 2 gun sonra yaptırdım 190 olmustu artmadi bianda sonra rayina girdi şükür :)
slm bende aynı hastanede 5. gün transferi oldum 15 mart transfer tarihim belki birbirimizi görmüşüzdürHayır canım ben İstanbul Acıbadem Maslak ta tedavi gördüm..Başkentte 2 kez denedim olmadı..
5.gün 2 embriyo transfer edildi 9.gün değerim 188 di 11.gün değerimde 400..
Senin transfer tarihin kaçHayır canım ben İstanbul Acıbadem Maslak ta tedavi gördüm..Başkentte 2 kez denedim olmadı..
5.gün 2 embriyo transfer edildi 9.gün değerim 188 di 11.gün değerimde 400..
slm bende aynı hastanede 5. gün transferi oldum 15 mart transfer tarihim belki birbirimizi görmüşüzdür
Mmnur sen ne zaman giseceksin kese için ben haftaya inşallahCanm hem kalp hem kese gormuş olursun.daha ıyı bnce.
evet bende haftamı hesaplıyayım son adete göre değil mi 4 gün ileri mi alıcaz. Verdikleri ilaçları kullanıyon mu progestan, cirnone jel ve estrofem ben bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?