Bende 25ı gıbbı gitmeyi dusunuyorm kalp atışınızda duymak içinMmnur sen ne zaman giseceksin kese için ben haftaya inşallah
Blast embriyo transferi olduysan yani 5.gün transferi ise transfer tarihinden 17 gün geriye gidiyorsun o gün adet tarihin oluyor...Verilen ilaçları şimdilik kullanıyorum kese ve kalp atışı için gitmedim henüz ilk muayeneden sonra netleşir ilaç durumum..Sen ilk muayeneye gittin mi? Gittiysen kaç kese göründü ve kaç hafalıkken? Ben meraktan çatlamak üzereyim artık
Ama ben kalp atışının oluştuğunu düşünüyorum.kasklarımda hareketlenme var.hafıfde bulantı.kalp atışından sonra başlıyormuş bulantı.Ben de 23 ünde inşallah
Ben de 23 ünde inşallah gidicem henüz hiç gitmedimBende 25ı gıbbı gitmeyi dusunuyorm kalp atışınızda duymak için
Benden öncesin daha önce göreceksin haliyle ve kendimde aynı masaya heyecanla yatacağımdan seni de merakla takip ediyor olacağım..İnşallah güzel haberlerle gelirsinBende aynını sana sorcam ben artık erteleyemiyorum kalp ve kese aynı anda olsun diye gitmedim yarın gidicem. Kalp olsun olmasın artık dayanamıyorum. Sana haber veririm.
Günaydın hanımlar.. Bugün benim doğum günümmmm
Mercimeğimle ilk doğum günümüz :)
canım kalp atışından sonra mı başlıyormuş bulantı bilmiyordum ..öyleyse benim mercimeğimin kalbi hafta sonundan itibaren atmaya başladı inş :))hiç bulantım yoktu şimdi ara ara bulantım oluyor yarın da kalp atışı için randevum var inş duyarım minnakımın kalbiniAma ben kalp atışının oluştuğunu düşünüyorum.kasklarımda hareketlenme var.hafıfde bulantı.kalp atışından sonra başlıyormuş bulantı.
Evet canım Kasım anneleri sayfasındada okumuştum.doktorda oyle söyledi.kalp atışı başladığında bulantı başlıyormuş.ama bunyesı kuvvetlı olNlarda bulantı olmayadabiliyormuş..inş görürsün kalp atışlarını.ama yenı başladıysa duyamayadabilirsin :) sat kaç?canım kalp atışından sonra mı başlıyormuş bulantı bilmiyordum ..öyleyse benim mercimeğimin kalbi hafta sonundan itibaren atmaya başladı inş :))hiç bulantım yoktu şimdi ara ara bulantım oluyor yarın da kalp atışı için randevum var inş duyarım minnakımın kalbini
canım benim sat 21 şubat ama geç döllenme olmuş sanırım dedi doktor çünkü 21 marrtta değerim 49 idi ben de bilemedim ben kaç aylığım :)) ama ultrasona göre 7+3 o kadar değil aslında kafam çok karışık ..kaç aylığım canım sence :))21 martta değerim 49 idiEvet canım Kasım anneleri sayfasındada okumuştum.doktorda oyle söyledi.kalp atışı başladığında bulantı başlıyormuş.ama bunyesı kuvvetlı olNlarda bulantı olmayadabiliyormuş..inş görürsün kalp atışlarını.ama yenı başladıysa duyamayadabilirsin :) sat kaç?
tebrıklerrrrrr.nıce senelere beraber ınş.Günaydın hanımlar.. Bugün benim doğum günümmmm
Mercimeğimle ilk doğum günümüz :)
inş...benım hala bulantım yokk ılk defa duyuyorum benımde ılk randevum cumaya ınş.kesemızı gorur kalp atıslarımız duyarız..canım kalp atışından sonra mı başlıyormuş bulantı bilmiyordum ..öyleyse benim mercimeğimin kalbi hafta sonundan itibaren atmaya başladı inş :))hiç bulantım yoktu şimdi ara ara bulantım oluyor yarın da kalp atışı için randevum var inş duyarım minnakımın kalbini
4 5 gun gec dollenmedır canım 6+5 fılan olabilirsin.doktora gıdınce duyarsın mutlaka kalp atışını inşcanım benim sat 21 şubat ama geç döllenme olmuş sanırım dedi doktor çünkü 21 marrtta değerim 49 idi ben de bilemedim ben kaç aylığım :)) ama ultrasona göre 7+3 o kadar değil aslında kafam çok karışık ..kaç aylığım canım sence :))21 martta değerim 49 idi
adetinin geçmesinden kaç gun sonra bu sonucu aldın.benim degerim 712 çıktı 11 nisanda.adeti 4 gun gecince bu deger çıktı.ben zaten kesyı gormeden kalp atısını duymadan anlamıcam hamıle oldugumu ıdrar testı pozıtıf pazar gecesı kan tahlılı yaptırdım beta 6367,0 cıktı ama yınede tatmın olamıyorum..benım ılk randevum cuma bakalım.. ya senın
Ne ignesi yapti. Bana sadece progestan verdi.ki benim gunde3 4seferkanamam oluyorKızlar sabah kanama oldu hemen Dr aradım gel dedi ıgne yaptı çok şükür iyimiş bebeğim lavabo dışında kalkma sakin dedi
canım çatlatma ignesi oldum.ignenin ;Degerlerin kaç çıktıçıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?