2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Bende aynını sana sorcam ben artık erteleyemiyorum kalp ve kese aynı anda olsun diye gitmedim yarın gidicem. Kalp olsun olmasın artık dayanamıyorum. Sana haber veririm.

Bende aynını sana sorcam ben artık erteleyemiyorum kalp ve kese aynı anda olsun diye gitmedim yarın gidicem. Kalp olsun olmasın artık dayanamıyorum. Sana haber veririm.
Benden öncesin daha önce göreceksin haliyle ve kendimde aynı masaya heyecanla yatacağımdan seni de merakla takip ediyor olacağım..İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Ama ben kalp atışının oluştuğunu düşünüyorum.kasklarımda hareketlenme var.hafıfde bulantı.kalp atışından sonra başlıyormuş bulantı.
canım kalp atışından sonra mı başlıyormuş bulantı bilmiyordum ..öyleyse benim mercimeğimin kalbi hafta sonundan itibaren atmaya başladı inş :))hiç bulantım yoktu şimdi ara ara bulantım oluyor yarın da kalp atışı için randevum var inş duyarım minnakımın kalbini

Evet canım Kasım anneleri sayfasındada okumuştum.doktorda oyle söyledi.kalp atışı başladığında bulantı başlıyormuş.ama bunyesı kuvvetlı olNlarda bulantı olmayadabiliyormuş..inş görürsün kalp atışlarını.ama yenı başladıysa duyamayadabilirsin :) sat kaç?

canım benim sat 21 şubat ama geç döllenme olmuş sanırım dedi doktor çünkü 21 marrtta değerim 49 idi ben de bilemedim ben kaç aylığım :)) ama ultrasona göre 7+3 o kadar değil aslında kafam çok karışık ..kaç aylığım canım sence :))21 martta değerim 49 idi

inş...benım hala bulantım yokk ılk defa duyuyorum benımde ılk randevum cumaya ınş.kesemızı gorur kalp atıslarımız duyarız..

4 5 gun gec dollenmedır canım 6+5 fılan olabilirsin.doktora gıdınce duyarsın mutlaka kalp atışını inş

Kızlar sabah kanama oldu hemen Dr aradım gel dedi ıgne yaptı çok şükür iyimiş bebeğim lavabo dışında kalkma sakin dedi

Demin doktordan ciktim 7mm olmus.mercumegim doktorun makinasi disari ses vermiyormus kalp atis sesini duyamadim alttan bakalim tam gorelim dedi alttanda bakti atiyor masallah dedi ama icimde kaldi yahu cuma baska doktora gidecegim

adetinin geçmesinden kaç gun sonra bu sonucu aldın.benim degerim 712 çıktı 11 nisanda.adeti 4 gun gecince bu deger çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…