2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sayfalar ne çok birikmiş kızlar:)
herkeze merhaba,
ben de bugün gittim doktora geç döllenme olmuş normalde 6+3 üm aslında ama keseyi bügün gördüm. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

baya yükselmiş ama 4-5 gün geçince sanırım bu sonucu aldn. ikiz faln mı ki acaba :)
aslında benım her ay ıkı gun sonrayaa atıyor.hıc bır belırtım yokken evde test yaptım persembe gunu anca pazar gıdebıldım kana ondada bu deger bılmemkı ıkızmı hıc aklıma gelmedı.ama tek bıle olsa doktor 5-6 haftalık dedı.sımdı 5-6 haftalık ıcın normal bır deger degılmıkı bende bılemedım bak sımdı ..

hadi ya şimdi zaman geçmiyor doğduktan sonrada ne ara bitti anlamadık mı diyecez inşallah bizde hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğururuz bebişlerimizi allah seninkine de ömürler versin canım

haıylı olsun darısı basıma..kalp atısıını duydunmuu

hadi ya şimdi zaman geçmiyor doğduktan sonrada ne ara bitti anlamadık mı diyecez inşallah bizde hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğururuz bebişlerimizi allah seninkine de ömürler versin canım
aynen canim.saol cook tesekkur ederim.hepimizin biciriklarina insallah hayurli imurler versin Allah

ben de dün kayıt yaptırmıştım tüm testler yapıldı . hcg cuma 35 ti pazartesi alınan kandan çıkan sonuç: 121 ebe yavaş artıyor dedi zaten pimpirikliyim içime kurt düşürdü..
hcg iki günde 2 ye katlanmalı die okumuştum bi yerde ebe ise her gecen gün 2 ye katlanmalı diyor. yarın yine kan alacak.. allahım nolurr hayırlısını eyle hepimize..

MERHABA CANLARRRR
yarn toplantım olduğu için randevuyu bugün saat 3 buçuğa aldık çok heycanlıyım kalp atışı için bikilım benim miniklyer ne alemde dua edin heycandan ölüyorum

Canımmm saglıcaklaa kucagına alman dileğiyle:)Normaldirr bu heyecan...Dönüştee hmen yaz merakda kalmalıyım

olumlu düşünelim olumlu olsun inş duycaksın pıtpıtları

ya bazilari cok patavatsixoluyor bakma sen onlara.sonucta yukselmesi onemli kuzucuk bozma moralini yarin.sonucu yaaz cnm

Ebe yanlış söylemiş değerin gayet iyi 2 günde ikiye katlanması veya yüzde 66 artmaso yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…