baya yükselmiş ama 4-5 gün geçince sanırım bu sonucu aldn. ikiz faln mı ki acaba :)valla ben en son adetım 8 mar..t 9 nısanda test aldım evde yaptım belırgın cıft cızgı cıktı.pazar gecesıde kan sonucunda beta 6367,0 cıktı
aslında benım her ay ıkı gun sonrayaa atıyor.hıc bır belırtım yokken evde test yaptım persembe gunu anca pazar gıdebıldım kana ondada bu deger bılmemkı ıkızmı hıc aklıma gelmedı.ama tek bıle olsa doktor 5-6 haftalık dedı.sımdı 5-6 haftalık ıcın normal bır deger degılmıkı bende bılemedım bak sımdı ..baya yükselmiş ama 4-5 gün geçince sanırım bu sonucu aldn. ikiz faln mı ki acaba :)
hadi ya şimdi zaman geçmiyor doğduktan sonrada ne ara bitti anlamadık mı diyecezkizlar araya parazit olcam galiba ama yazmak istedim, gecen sene bu zaamanlar sizlerin telaslarini yasadigima hala inanamiyorum 2014 aralik annesi olarak.Allah hepinize hayirli hamileleikler dogumlar bebisler versin insallah.tadini cikarmaya bakin her anin sonra ya ben hamilemiydim,ne ara dogdu etti diyosun hehee
haıylı olsun darısı basıma..kalp atısıını duydunmuusayfalar ne çok birikmiş kızlar:)
herkeze merhaba,
ben de bugün gittim doktora geç döllenme olmuş normalde 6+3 üm aslında ama keseyi bügün gördüm. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
aynen canim.saol cook tesekkur ederim.hepimizin biciriklarina insallah hayurli imurler versin Allahhadi ya şimdi zaman geçmiyor doğduktan sonrada ne ara bitti anlamadık mı diyecezinşallah bizde hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğururuz bebişlerimizi allah seninkine de ömürler versin canım
haıylı olsun darısı basıma..kalp atısıını duydunmuu
ben de dün kayıt yaptırmıştım tüm testler yapıldı . hcg cuma 35 ti pazartesi alınan kandan çıkan sonuç: 121 ebe yavaş artıyor dedi zaten pimpirikliyim içime kurt düşürdü..Kizlar bilmeyenlerbicin yazmak istedim cunku ben haketten bilmiyordum aile hekimine kayit yaptirmamistim bugin yaptirdim hamile oldugumu soyledim testlerin hepsini ucretsiz yapiyorlar kan verdim yarin alacagim sonucu .. sizede tavsiyem ozel hastanelerde birsuru para aliyoralr aile hekimine gidin muhakkak ... sadece 2 li 3 lu testleri yapmiyorlar ... beni 20 hafta tetanoza cagirdi ..
Gordum canim bende icim rahatladiBende cumayi sabırsızlıkla bekliyorum keseyi bi görsem içim rahatlicak
Kesesini gordum canim cok sag olHayırlı haberlerle gel canımmm.
hadı bakalım sonucu alır almaz yaz bızeeeMERHABA CANLARRRR
yarn toplantım olduğu için randevuyu bugün saat 3 buçuğa aldık çok heycanlıyım kalp atışı için bikilım benim miniklyer ne alemde dua edin heycandan ölüyorum
Canımmm saglıcaklaa kucagına alman dileğiyle:)Normaldirr bu heyecan...Dönüştee hmen yaz merakda kalmalıyım
olumlu düşünelim olumlu olsun inş duycaksın pıtpıtları
ya bazilari cok patavatsixoluyor bakma sen onlara.sonucta yukselmesi onemli kuzucuk bozma moralini yarin.sonucu yaaz cnmben de dün kayıt yaptırmıştım tüm testler yapıldı . hcg cuma 35 ti pazartesi alınan kandan çıkan sonuç: 121 ebe yavaş artıyor dedi zaten pimpirikliyim içime kurt düşürdü..
hcg iki günde 2 ye katlanmalı die okumuştum bi yerde ebe ise her gecen gün 2 ye katlanmalı diyor. yarın yine kan alacak.. allahım nolurr hayırlısını eyle hepimize..
teşekkür ederim buarada, amin canım inşallah hepimiz duyacağız:))haıylı olsun darısı basıma..kalp atısıını duydunmuu
Aynen canm :) cok tesekkurlerMutlu yıllar canım..Yeni yaşında anne olacaksın en güzel hediye
canım sat tarihin neydisayfalar ne çok birikmiş kızlar:)
herkeze merhaba,
ben de bugün gittim doktora geç döllenme olmuş normalde 6+3 üm aslında ama keseyi bügün gördüm. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Cok tesekkur ederim insallah :)tebrıklerrrrrr.nıce senelere beraber ınş.
En son gelen ip şeklindeki leke için doktor bişey dedi mi gözün aydın maşallahGordum canim bende icim rahatladi
Kesesini gordum canim cok sag ol
Ebe yanlış söylemiş değerin gayet iyi 2 günde ikiye katlanması veya yüzde 66 artmaso yeterliben de dün kayıt yaptırmıştım tüm testler yapıldı . hcg cuma 35 ti pazartesi alınan kandan çıkan sonuç: 121 ebe yavaş artıyor dedi zaten pimpirikliyim içime kurt düşürdü..
hcg iki günde 2 ye katlanmalı die okumuştum bi yerde ebe ise her gecen gün 2 ye katlanmalı diyor. yarın yine kan alacak.. allahım nolurr hayırlısını eyle hepimize..
evet canım ya netten cok kısının yazılarını okudum basına gelenler var cogunun gebelıgı sonlanmıs ınsallah haftaya gıttıgımde arayı kapatmıs oluruzneden canım hayırdır kese boyutuna mı taktın kafayı
En son gelen ip şeklindeki leke için doktor bişey dedi mi gözün aydın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?