Canim cig sut icme. Pastorize edilmis olanlardan al mutlaka.. Cig sutteki bakteriler zarrli ne kadar kaynatsanda gebelik hassas bi donem malum.. Ben sise sut iciyorum kutudakilerden daha iyi en azindan..yoğurt mayalamayı henüz denemedim ama yumurta eşimin karakolda baktığı tavuklardan tamamen organiksütü de çiğ alıyorum güvendiğim bir yerden.
iyice kaynattıktan sonra bir sorun olmuyor besin değerleri kaynayınca ölüyor ama sonuçta ben zaten kalsiyum için içiyorum vitamin için değil canım aldığım yer de güvenilir bir yer büyük bir şirket, pastorize sütlerden daha faydalı çiğ sütler iyi bir yerden almak şartıyla tabi doktorlar sokak satıcılarından önermiyor süte nişasta vs koyup hasta hayvanlardan aldıkları için ama benim aldığım yer her hafta veteriner kontrolüne tabi tutuyor hayvanları. günlük süt olarak satılanların bile içinde koruyucu var. ben hemen alıp kaynatıp iki gün içinde tüketiyorum sonra yeniden alıyorum taze taze sağıldığı gün evime giriyorCanim cig sut icme. Pastorize edilmis olanlardan al mutlaka.. Cig sutteki bakteriler zarrli ne kadar kaynatsanda gebelik hassas bi donem malum.. Ben sise sut iciyorum kutudakilerden daha iyi en azindan..
Tüp bebekte amaç çok sayıda yumurta elde etmek olduğundan iğne tedavisi yapılıyor.Yumurtalıklar ilaçlarla uyarılıyor.Pko lu kadınlarda normalden fazla yumurta gelişme ihtimali vardır az doz iğne ile bile çok sayıda yumurta büyümeye başlar ve e2 denen östrojen değeri artar sınır 5000 dir..Çok dikkatli ve kontrollü tedavi şart pko lularda bunu başamadıklarında yumurtalıkların boyutu normalden 3 kat büyür ve karın içine sıvı birikimi başlar.Bu sıvı akciğerlere kadar ulaşırsa vücuttan iğneyle su çekilir ben 15 litre su çekilen birini biliyorum forumda..Mide bulantısı,ani kilo artışı,kusma,nefes almakta güçlük vs..gibi çok ciddi sonuçlara yol açan bir durum..Hayati risk doğabilir bu sebeple ağır durumda olanlar hastaneye yatırılır.Özetlersek yumurtalıkların aşırı uyarılması ile büyümesi ve sıvı birikimi..
Demin doktordan ciktim 7mm olmus.mercumegim doktorun makinasi disari ses vermiyormus kalp atis sesini duyamadimalttan bakalim tam gorelim dedi alttanda bakti atiyor masallah dedi ama icimde kaldi yahu cuma baska doktora gidecegim
arkadaslar benım normalde kansızlıga baglı demır eksıklıgı ve b12 eksıklıgı var en son subatta bır ay ılac kullanmıstım sonrada almamısım zaten martta gebelık olusmus muhtemelen.doktora cuma gıdıcem ayrıca sutle balla pekmezle falan hıc aram yok.bebegıme eksısı ne nolur hamıleyken ılac kullanmak nekadar dogru zaten doktora danısmadan bısey ıcmem.ılk muayeneye gıdınce doktor hemen bu degerlere bakıyormu ay ben cok soru sordum galıbaaa.anladım canım çok cok geçmiş olsun
7 mm canımsenin kaçtı kesen canım ilk gittiğinde?
7 mm canım
Allah im bu bulantılar beni mahvediyor ya son 5 gündür. Gözümü acmamla başlıyor yemek yiyince biraz geçiyo ama yemek yememe fırsat verse keske
bana baya küçük geldi halbuki ben belki kalbini bile duyarız diye düşünüyodum moralim bozuldu
Kizlar aglamaktan yazamiyorum miniklerim iyi kalpleri atiyorhadı bakalım sonucu alır almaz yaz bızeee
geç döllenme dedi bana 1 hafta geriye attı beni yoksa ben geçen cuma bile belki bebeğimi görürüm diye bi umutla gittim ama nerdeeeee keseyi zor gördük :)) inş yetişir bebişim de 22 sinde gittiğimizde hem kendini görürüz hem kalbini duyarız
maşallah canım allah onları kucağına almayı da nasp etsinKizlar aglamaktan yazamiyorum miniklerim iyi kalpleri atiyor
Ikiside esit boydalar iki tane gup gup gup
benimde 10 da. bende çok heyecanlıyım bi de yaklaştıkça artıyor benim heyecanım çabucak geçsin bu günlerbakalım ne dicek 22si sabah 11de sanırım benim randevum :) çok heyecanlıyım yine
Cnm yoğurdu sütçü sütünden yapsak da mı kötü olurCanim cig sut icme. Pastorize edilmis olanlardan al mutlaka.. Cig sutteki bakteriler zarrli ne kadar kaynatsanda gebelik hassas bi donem malum.. Ben sise sut iciyorum kutudakilerden daha iyi en azindan..
arkadaslar benım normalde kansızlıga baglı demır eksıklıgı ve b12 eksıklıgı var en son subatta bır ay ılac kullanmıstım sonrada almamısım zaten martta gebelık olusmus muhtemelen.doktora cuma gıdıcem ayrıca sutle balla pekmezle falan hıc aram yok.bebegıme eksısı ne nolur hamıleyken ılac kullanmak nekadar dogru zaten doktora danısmadan bısey ıcmem.ılk muayeneye gıdınce doktor hemen bu degerlere bakıyormu ay ben cok soru sordum galıbaaa.
O kadar bilgim yok acikcasi.. Benim guvendigim sutcumde yok.. Sutu gunluk siselerden tuketiyorum. Yogurt fazla kullanmiyorum simdilikCnm yoğurdu sütçü sütünden yapsak da mı kötü olur
Maşallah maşallah. ..Kizlar aglamaktan yazamiyorum miniklerim iyi kalpleri atiyor
Ikiside esit boydalar iki tane gup gup gup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?