2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet bende de tup. Hesapladigimda bir iki gun eksitip 5+5 filan dusunmustum 5+3 demisti doktor. Yani kafama gore takildigim baska cikti :)

Canim uzulme azcik geliyormus. Benim 5 +4 gecesi cook Kanamam oldu kip kirmizi ama Rabbime sukur bise olmadi
Insallah tutunur bebeklermiz. Doktor bana dikkat et dinlen dedi

kızlar selam, umarım hepiniz iyisinizdir.

benim gibi iştahı kapalı olan var mı?

MERHABA CANLARRRR
yarn toplantım olduğu için randevuyu bugün saat 3 buçuğa aldık çok heycanlıyım kalp atışı için bikilım benim miniklyer ne alemde dua edin heycandan ölüyorum

ayyyy ne mutluluk verici ikiz annesi olmak ne güzeldir tahmin edebiliyorum. alllah kavuştursun miniklerinee..bugün 3 yaşlarında ikiz gördüm 1 erkek 1 kız. anneleri alışveriş yaparken nasıl kuzu kuzu bekliyorlardı resmen gıpta ettim. ne şanslı kadın dedim

arkadaslar benım normalde kansızlıga baglı demır eksıklıgı ve b12 eksıklıgı var en son subatta bır ay ılac kullanmıstım sonrada almamısım zaten martta gebelık olusmus muhtemelen.doktora cuma gıdıcem ayrıca sutle balla pekmezle falan hıc aram yok.bebegıme eksısı ne nolur hamıleyken ılac kullanmak nekadar dogru zaten doktora danısmadan bısey ıcmem.ılk muayeneye gıdınce doktor hemen bu degerlere bakıyormu ay ben cok soru sordum galıbaaa.

S a canlar ben geldim fındığımı gördüm Rabb'ime binlerce Şükürler olsun.darısı görmeyen herkeze inş.6,6 mm kalp atışını duyduk kan dolaşımını gördüm Buda resmimiz.
ahu hayırlı olsun senin bebek baya önde sanırım. kaç kaftadasın?

Canim hic sorma bende cok saskinim ama cok da mutluyum ikisinin de kalbi atiyordu cok sukur 4.5 mm ler her ikisi de cok sukur

yoğurt mayalamayı henüz denemedim ama yumurta eşimin karakolda baktığı tavuklardan tamamen organik sütü de çiğ alıyorum güvendiğim bir yerden.
bence en guzelini yapiyorsun imkan olsa bende cok isterim
Kizlar bisey sorcam.. badem yagi surmeye basladiniz mi??
bu aralar bende arastirmaya basladim. Catlamamak icin diyorsun sanirim. Badem yagi kil kokunu besliyormus gobek cevresinde killanma yapiyormus kakao yagi ve kozmetik urunler varmis hamilelikte kullanilan bende onlari arastiriyorum

saglık ocakları da bkar ucretsz cnm, durumunu belirt doktora

Canım ben vejeteryanım b12 ve kan hep düşük dr b12 tableti ve folik asit verdi sende dr söylersen mutlaka verir ayrıca kalsiyum tablet magnezyumada başladım

yoğurt mayalamayı henüz denemedim ama yumurta eşimin karakolda baktığı tavuklardan tamamen organik sütü de çiğ alıyorum güvendiğim bir yerden.
Ben sütü ilçede bulunan sütçü teyzedwn alıyorum benim şansım eşim veteriner ve o teyzenin ineklerinede eşim bakıyor yogurdumuda kendim yapıyorum sütle pek aram yok ama bu ara icsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…