Evet bende de tup. Hesapladigimda bir iki gun eksitip 5+5 filan dusunmustum 5+3 demisti doktor. Yani kafama gore takildigim baska cikti :)Gebeliğim tüp bebek tedavisi ile oldu.Gebelik haftamı doğal gebeliklerin hesaplandığı gibi son adet tarihine göre hesaplamıştım ..Meğer öyle değilmiş hemşiremi aradım embriyo transferinden 17 gün öncesi adet günüm kabul ediliyormuş bu da 4 gün geriye gitmem demek oluyor.Yani bugün 5+6 sanıyordum kendimi meğerse 5+2 imişim
Bizim birak aileleri, okulda ogretmenler ogrenciler.esimin okulu. Akrabalarin dıdısı herkes ogrendi. Cunkuraporluyum okula gitmiyorum.ve rapordadana kadar yaziyor.düsük tehdidi diyebiz dayanamadık ailelere söyledik bebeği :) siz söylediniz mi ?
Canim uzulme azcik geliyormus. Benim 5 +4 gecesi cook Kanamam oldu kip kirmizi ama Rabbime sukur bise olmadiSelam kızlar..
Ben cumartesi günü meleğimin kesesini görmüştüm.
Tam 5+0 da 3 mm..
Tutunduğu yer rahim kalınlığı hepsi çok güzel dedi doktor.
Ama dünden beri çok açık kahve sütlü kahve gibi lekelenmem var damla damla..
Doktorum bebeğin canlanma kanaması olabilir dedi.
Kasıklarımda hiç ağrım yok.
Bi arkadaşımda adet döngün gelmişse vücut kendini adet oluyo sanabilir dedi.
Ayrıca bi dip not doktorum kalp atışıyla mide bulantısı başlar dedi. Kalp atışı tetikliyormuş bulantıyı..
MaşallahKizlar aglamaktan yazamiyorum miniklerim iyi kalpleri atiyor
Ikiside esit boydalar iki tane gup gup gup
Benim de 22 sindebakalım ne dicek 22si sabah 11de sanırım benim randevum :) çok heyecanlıyım yine
MERHABA CANLARRRR
yarn toplantım olduğu için randevuyu bugün saat 3 buçuğa aldık çok heycanlıyım kalp atışı için bikilım benim miniklyer ne alemde dua edin heycandan ölüyorum
ahu hayırlı olsun senin bebek baya önde sanırım. kaç kaftadasın?S a canlar ben geldim fındığımı gördüm Rabb'ime binlerce Şükürler olsun.darısı görmeyen herkeze inş.6,6 mm kalp atışını duyduk kan dolaşımını gördüm Buda resmimiz.
Canim hic sorma bende cok saskinim ama cok da mutluyum ikisinin de kalbi atiyordu cok sukur 4.5 mm ler her ikisi de cok sukurayyyy ne mutluluk verici ikiz annesi olmak ne güzeldir tahmin edebiliyorum. alllah kavuştursun miniklerinee..bugün 3 yaşlarında ikiz gördüm 1 erkek 1 kız. anneleri alışveriş yaparken nasıl kuzu kuzu bekliyorlardı resmen gıpta ettim. ne şanslı kadın dedim
gozun aydınnnn.canımm nezman ogrendın ıkızlerın olucagınıCanim hic sorma bende cok saskinim ama cok da mutluyum ikisinin de kalbi atiyordu cok sukur 4.5 mm ler her ikisi de cok sukur
Canim gecen hafta pazartesi gunu ogrendim iki kese vardi kalp atisini bekleyelim dedi doktor ins duydukgozun aydınnnn.canımm nezman ogrendın ıkızlerın olucagını
bence en guzelini yapiyorsun imkan olsa bende cok isterimyoğurt mayalamayı henüz denemedim ama yumurta eşimin karakolda baktığı tavuklardan tamamen organiksütü de çiğ alıyorum güvendiğim bir yerden.
bu aralar bende arastirmaya basladim. Catlamamak icin diyorsun sanirim. Badem yagi kil kokunu besliyormus gobek cevresinde killanma yapiyormus kakao yagi ve kozmetik urunler varmis hamilelikte kullanilan bende onlari arastiriyorumKizlar bisey sorcam.. badem yagi surmeye basladiniz mi??
saglık ocakları da bkar ucretsz cnm, durumunu belirt doktoraarkadaslar benım normalde kansızlıga baglı demır eksıklıgı ve b12 eksıklıgı var en son subatta bır ay ılac kullanmıstım sonrada almamısım zaten martta gebelık olusmus muhtemelen.doktora cuma gıdıcem ayrıca sutle balla pekmezle falan hıc aram yok.bebegıme eksısı ne nolur hamıleyken ılac kullanmak nekadar dogru zaten doktora danısmadan bısey ıcmem.ılk muayeneye gıdınce doktor hemen bu degerlere bakıyormu ay ben cok soru sordum galıbaaa.
Ne guzel bi mutluluk masallah... darisi bize insallahKizlar aglamaktan yazamiyorum miniklerim iyi kalpleri atiyor
Ikiside esit boydalar iki tane gup gup gup
aaa yanıı hemen kese adetınden anlasılıyor oylemıı ıyıymısssCanim gecen hafta pazartesi gunu ogrendim iki kese vardi kalp atisini bekleyelim dedi doktor ins duyduk
Canım ben vejeteryanım b12 ve kan hep düşük dr b12 tableti ve folik asit verdi sende dr söylersen mutlaka verir ayrıca kalsiyum tablet magnezyumada başladımarkadaslar benım normalde kansızlıga baglı demır eksıklıgı ve b12 eksıklıgı var en son subatta bır ay ılac kullanmıstım sonrada almamısım zaten martta gebelık olusmus muhtemelen.doktora cuma gıdıcem ayrıca sutle balla pekmezle falan hıc aram yok.bebegıme eksısı ne nolur hamıleyken ılac kullanmak nekadar dogru zaten doktora danısmadan bısey ıcmem.ılk muayeneye gıdınce doktor hemen bu degerlere bakıyormu ay ben cok soru sordum galıbaaa.
Ben sütü ilçede bulunan sütçü teyzedwn alıyorum benim şansım eşim veteriner ve o teyzenin ineklerinede eşim bakıyor yogurdumuda kendim yapıyorum sütle pek aram yok ama bu ara icsem iyi olacakyoğurt mayalamayı henüz denemedim ama yumurta eşimin karakolda baktığı tavuklardan tamamen organiksütü de çiğ alıyorum güvendiğim bir yerden.
cuma ınş.. bı gelse gıdınce doktora anlatcam herseyıCanım ben vejeteryanım b12 ve kan hep düşük dr b12 tableti ve folik asit verdi sende dr söylersen mutlaka verir ayrıca kalsiyum tablet magnezyumada başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?