Maşallah canım bende klomen kullanırken hep ikiz istemiştim olmadı çok şükür genede tekCanim gecen hafta pazartesi gunu ogrendim iki kese vardi kalp atisini bekleyelim dedi doktor ins duyduk
Canım pastörize edilen sütlerden köylerden toplanıyor ve soğuk tanklarda bekletiliyor eğer taze sut alma şansınız varsa daha sağlıklı bence ben sağılır sağılmaz alıyorum hem daha lezzetli geliyor yoğurdu falanCanim cig sut icme. Pastorize edilmis olanlardan al mutlaka.. Cig sutteki bakteriler zarrli ne kadar kaynatsanda gebelik hassas bi donem malum.. Ben sise sut iciyorum kutudakilerden daha iyi en azindan..
Masallahh allah saglikla kucaginada almayi nasip etsin canimCanim gecen hafta pazartesi gunu ogrendim iki kese vardi kalp atisini bekleyelim dedi doktor ins duyduk
Bende senin gibiyim ama tutuyorum kendimi canım çok isterse bir bardak iciyorum ıhlamur kuşburnu kaynattim canım birşeyler içmek istediğinde Ihlamurlar gecistiriyorumKızlar ben neskafe bağımlısıyım napcam bilmiyorum gördükçe canım istiyor
Hamile oldugmu ögrenince 3 e düşürdüm günde ama oda çok nasıl bırakcam bunu
Ben de kahve çok seviyorum günde 4-5 fincandan az içmiyordum ama mecburen kafeinsiz kahveye döndüm. tchibo'nun kafeinsiz kahveleri var nescafe gibi tadı da çok güzel tavsiye ederim. 2 fincan nescafeye izin veriliyor ama yine de ilk 3 ay düşük ihtimalinin en yüksek olduğu dönem olduğu için hiç riske atmamak lazım. kafein çok zararlı bebeğin gelişimi açısından. yeşil çay bile içmemek gerekiyor aslında.Kızlar ben neskafe bağımlısıyım napcam bilmiyorum gördükçe canım istiyor
Hamile oldugmu ögrenince 3 e düşürdüm günde ama oda çok nasıl bırakcam bunu
Seninki mecburiyetten olmuş birazBizim birak aileleri, okulda ogretmenler ogrenciler.esimin okulu. Akrabalarin dıdısı herkes ogrendi. Cunkuraporluyum okula gitmiyorum.ve rapordadana kadar yaziyor.düsük tehdidi diye
Ben köy sütünü çok severim canım şimdi bile kaynatıyorumBen sütü ilçede bulunan sütçü teyzedwn alıyorum benim şansım eşim veteriner ve o teyzenin ineklerinede eşim bakıyor yogurdumuda kendim yapıyorum sütle pek aram yok ama bu ara icsem iyi olacak
Ben de filtre kahveye bayılırım ama öğrendiğimden beri iki kere içtim canım hiç istemiyor, normalde her gün mutlaka içerdimBen de kahve çok seviyorum günde 4-5 fincandan az içmiyordum ama mecburen kafeinsiz kahveye döndüm. tchibo'nun kafeinsiz kahveleri var nescafe gibi tadı da çok güzel tavsiye ederim. 2 fincan nescafeye izin veriliyor ama yine de ilk 3 ay düşük ihtimalinin en yüksek olduğu dönem olduğu için hiç riske atmamak lazım. kafein çok zararlı bebeğin gelişimi açısından. yeşil çay bile içmemek gerekiyor aslında.
korkma canım ben de 5+6da 6.2 mm idimKizlar birşey sorcam BN 6haftalik hamileyim kese boyu 7.86 cikti çok mu küçük boyle olup ta yükselen var mi çok korkuyorum:-(
Allah allah zaten hormonlardan tuyler cogaliyo sanki bi de onlari beslemeyelim demibence en guzelini yapiyorsun imkan olsa bende cok isterim
bu aralar bende arastirmaya basladim. Catlamamak icin diyorsun sanirim. Badem yagi kil kokunu besliyormus gobek cevresinde killanma yapiyormus kakao yagi ve kozmetik urunler varmis hamilelikte kullanilan bende onlari arastiriyorum
En güzeli ve yararlisi bebek yağı canim catlaklara cok iyi geliyor.Allah allah zaten hormonlardan tuyler cogaliyo sanki bi de onlari beslemeyelim demi
Cnme neresi burası istanbulda mıiyice kaynattıktan sonra bir sorun olmuyor besin değerleri kaynayınca ölüyor ama sonuçta ben zaten kalsiyum için içiyorum vitamin için değil canım aldığım yer de güvenilir bir yer büyük bir şirket, pastorize sütlerden daha faydalı çiğ sütler iyi bir yerden almak şartıyla tabi doktorlar sokak satıcılarından önermiyor süte nişasta vs koyup hasta hayvanlardan aldıkları için ama benim aldığım yer her hafta veteriner kontrolüne tabi tutuyor hayvanları. günlük süt olarak satılanların bile içinde koruyucu var. ben hemen alıp kaynatıp iki gün içinde tüketiyorum sonra yeniden alıyorum taze taze sağıldığı gün evime giriyor
Sen bilirsin cnm icin rahatsa ne guzel. Fakat pastorize edilirken soklamada yapilir o tanklarda cok kisa sure icinde bakteriler oldurulur.. Daha oncede yazdim sizin gibi guvenebildigim sutcum yok mecbur siseye devam durumundayim ben.. Gunde bi su bardagi kadr tuketiyorum. Siz ne kadar iciyorsunuz seker kullaniyor musunuz.Canım pastörize edilen sütlerden köylerden toplanıyor ve soğuk tanklarda bekletiliyor eğer taze sut alma şansınız varsa daha sağlıklı bence ben sağılır sağılmaz alıyorum hem daha lezzetli geliyor yoğurdu falan
Aaa ikiz mi acaba kiKızlar bugün doktora gittim şükür keseyi de kalp atışını da duydum fakat Doktor ultrasonla bakarken kese ve kalp atışının yanında bir yumurtan daha görünüyor dedi. anlamadım o anki heyecanla bir şey düşünemedim vede soramadım sonradan aklıma geldi nasıl olur bu? yada böyle birşey olan varmı yada buna benzer duyumunuz varmı?
hiç duymadım böyle birşey keşke sorsaydınKızlar bugün doktora gittim şükür keseyi de kalp atışını da duydum fakat Doktor ultrasonla bakarken kese ve kalp atışının yanında bir yumurtan daha görünüyor dedi. anlamadım o anki heyecanla bir şey düşünemedim vede soramadım sonradan aklıma geldi nasıl olur bu? yada böyle birşey olan varmı yada buna benzer duyumunuz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?