ya bir ben mi bu kadar rahatım kan testiyle duruyorum :))2 gün beklemeye sabrın var mı deseneaslında dr bana ondan da öncesine gel dedi 20 nisanda gel dedi ben 22de gidicem ama 20 nisanda da o boyutta olmuyo
Evet hergün 1 mm buyuyo senin geçen cuma 6.2 ydi benim cumartesi 7.2 ydi demekki aynı boyları bakalım birbirimizi haberdar edelimm
ya bir ben mi bu kadar rahatım kan testiyle duruyorum :))
Aklıma kurt düşürüyorsunuz 1,5 hafta sonra gitmeyi planlıyordum bende :)
benim bebek geç döllenmiş anladığım kadarıyla bakalım ilerde o farkı kapatır dilerim
lavabodan çıkamıyorum zaten sanki millet bana bakıyomuş bu kadının habire burda ne işi var diyomuş gibi geliyoKapatır cnm merak etme yedikleri ne dikkat et bol bol suyunu iç
başka bebeğin var mı genelde çocuğu olan anneler rahat ilk bebeği olanlar da paranoid
Sürekli idrara cikiyo sun dmi bende öyleyim yemin ederim ve cok rahatsız oluyorum artikk:)))lavabodan çıkamıyorum zaten sanki millet bana bakıyomuş bu kadının habire burda ne işi var diyomuş gibi geliyo
esım ve benden baska kımse bılmıyor.ısını garantıye almasını seven bırıyım kımseyı umutlandırmak ıstemedım.kesıyı gormedne kalpatısını duymadan hatta 2ayı doldurmadan soylemek hıc ıstemıyorum ayrıca nazarda degerse allah korusun..biz dayanamadık ailelere söyledik bebeği :) siz söylediniz mi ?
aynen ben de sadece birinci derecelere söyledim kalbini duyduktan sonra da herkese ilan düşünüyorumyok ilk bebek :)
ben anne,baba,kardes ve en yakın ark söyledim sadece 2-3 hafta sonra ilan ederim :))
Sürekli idrara cikiyo sun dmi bende öyleyim yemin ederim ve cok rahatsız oluyorum artikk:)))
esım ve benden baska kımse bılmıyor.ısını garantıye almasını seven bırıyım kımseyı umutlandırmak ıstemedım.kesıyı gormedne kalpatısını duymadan hatta 2ayı doldurmadan soylemek hıc ıstemıyorum ayrıca nazarda degerse allah korusun..
aynen ben de sadece birinci derecelere söyledim kalbini duyduktan sonra da herkese ilan düşünüyorum
gece en az iki kere kalkıyorum sağlıklı uyku muydu kalmadı valla
ben nazara inanıyorum ama bilimsel bir açıklaması var nazar değeceğinden korkan kişi nazarı çekiyor(tabi nörolojik ve bilimsel bir açıklması var)..Bende öyle idim bunu öğrendikten sonra teğet geçiyor bana :)ben nazara filan inanmıyorum da kalbi atmadan söylemeyelim dedik sadece anne baba filan biliyor gerçi bişey olacaksa sonra da olabilir ama en azından kalbi atsın
Bende bi ben kan testiyle duruyorum sanmistim meger yalniz degilmisim. İlk bebegim ilk gebeligim.. Ailelerede daha soylemedik bikac yakin arkada bilio sadece. Kimseye solemedende duramio ki insan bas bas bagirasi gelio BEBEGİM OLCAK diye.. Saglik ocagindaki daha gitme hicbisi gorunmez dedi.. Beklioz hcg nin yukselmesiniya bir ben mi bu kadar rahatım kan testiyle duruyorum :))
Aklıma kurt düşürüyorsunuz 1,5 hafta sonra gitmeyi planlıyordum bende :)
cnm kayıt için hcg test sonucu mu istiyorlarKizlar bilmeyenlerbicin yazmak istedim cunku ben haketten bilmiyordum aile hekimine kayit yaptirmamistim bugin yaptirdim hamile oldugumu soyledim testlerin hepsini ucretsiz yapiyorlar kan verdim yarin alacagim sonucu .. sizede tavsiyem ozel hastanelerde birsuru para aliyoralr aile hekimine gidin muhakkak ... sadece 2 li 3 lu testleri yapmiyorlar ... beni 20 hafta tetanoza cagirdi ..
ben hamilelik öncesi başlamıştım dikkat etmeye bu kadar çabuk olmasını ona da bağlıyorum..
Bu arada kızlar yaşlar kaç? çalışıyor musunuz?
yoğurdunuzu kendiniz mayalayın faln diyolar, sütü yumurtayı da organk tüketin faln bunlara uyuyomsnzben cevizi sevmiyorum hiç, meyve ve süt bağımlısıyım onlarla takılıyorum :) yemeklerde de mutlaka ayran/yoğurt tüketiyorum
yoğurdunuzu kendiniz mayalayın faln diyolar, sütü yumurtayı da organk tüketin faln bunlara uyuyomsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?