2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
2 gün beklemeye sabrın var mı desene aslında dr bana ondan da öncesine gel dedi 20 nisanda gel dedi ben 22de gidicem ama 20 nisanda da o boyutta olmuyo
ya bir ben mi bu kadar rahatım kan testiyle duruyorum :))
Aklıma kurt düşürüyorsunuz 1,5 hafta sonra gitmeyi planlıyordum bende :)

biz dayanamadık ailelere söyledik bebeği :) siz söylediniz mi ?
esım ve benden baska kımse bılmıyor.ısını garantıye almasını seven bırıyım kımseyı umutlandırmak ıstemedım.kesıyı gormedne kalpatısını duymadan hatta 2ayı doldurmadan soylemek hıc ıstemıyorum ayrıca nazarda degerse allah korusun..

yok ilk bebek :)

ben anne,baba,kardes ve en yakın ark söyledim sadece 2-3 hafta sonra ilan ederim :))
aynen ben de sadece birinci derecelere söyledim kalbini duyduktan sonra da herkese ilan düşünüyorum

Sürekli idrara cikiyo sun dmi bende öyleyim yemin ederim ve cok rahatsız oluyorum artikk:)))

gece en az iki kere kalkıyorum sağlıklı uyku muydu kalmadı valla

ben nazara filan inanmıyorum da kalbi atmadan söylemeyelim dedik sadece anne baba filan biliyor gerçi bişey olacaksa sonra da olabilir ama en azından kalbi atsın

ben çok deliksiz uyuyan bir insanım bende de gece ve sabaha karşı uyanma durumu başladı..Kaygı mı duyuyorum acaba ya da bebiş hazırlan seni zaten uyutmayacağım mı diyor :)

ben nazara filan inanmıyorum da kalbi atmadan söylemeyelim dedik sadece anne baba filan biliyor gerçi bişey olacaksa sonra da olabilir ama en azından kalbi atsın
ben nazara inanıyorum ama bilimsel bir açıklaması var nazar değeceğinden korkan kişi nazarı çekiyor(tabi nörolojik ve bilimsel bir açıklması var)..Bende öyle idim bunu öğrendikten sonra teğet geçiyor bana :)

naptınız nasılsınız hanımlar ben çok kötüyüm ya bu mide bulantısı beni mahvetti geçmiyor çok zorlanıyorum

ya bir ben mi bu kadar rahatım kan testiyle duruyorum :))
Aklıma kurt düşürüyorsunuz 1,5 hafta sonra gitmeyi planlıyordum bende :)
Bende bi ben kan testiyle duruyorum sanmistim meger yalniz degilmisim. İlk bebegim ilk gebeligim.. Ailelerede daha soylemedik bikac yakin arkada bilio sadece. Kimseye solemedende duramio ki insan bas bas bagirasi gelio BEBEGİM OLCAK diye.. Saglik ocagindaki daha gitme hicbisi gorunmez dedi.. Beklioz hcg nin yukselmesini
geceleri bende artik iki kere kalkiyorum.. Gunduz az olan kasik agrisi aksamlari fazlaca artiyor.. Merak ediyorum iler ki gunleri

cnm kayıt için hcg test sonucu mu istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…