hamileyim dedim sadece :) zaten onlar Tum testleri yapiyorcnm kayıt için hcg test sonucu mu istiyorlar
6+2 yim kuzu6+ kaçtın canım?
canım benım kesem son adet tarıhımle uyusmuyo 6+3 gun olmalıyken 4,5 haftalık cıktı nette bu durumu yasayanların cogu bebegını kaybetmıs ama bı bayan var onunda aynı durum varmıs 1 hafta sonra bebek normal zamanını yakalamıs yazıstım o arkadasla ınsallah benımkıde arayı kapatırbenim de cuma günü 6.2 mm di çok mu küçük bizim sence ne okudun nette
Valla dr bana kes ebuyukluunu hic soylemedi ama 6+0 da embryo 6mm idiheh boylesı daha ıyı olduhafta hafta gebelık kesesı buyuklugu
maşşallah canımValla dr bana kes ebuyukluunu hic soylemedi ama 6+0 da embryo 6mm idi
duydum canım çok şükür pıt pıtları darısı sizin başınıza sıkıntımızda yokmuşinş..guzel seyler duyucak kulakların..
Gecmis olsun canim.ben düşük yaptım hatta rahmimdeki parçaların temizlenmesi için kısmen kürtaj bile oldum...Allah diğer tüm aralık annelerini korusun inşallah siz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız.şimdilik hoşçakalın.
Canım bu kadar çok yorma kafanı olumsuz düşünme..canım benım kesem son adet tarıhımle uyusmuyo 6+3 gun olmalıyken 4,5 haftalık cıktı nette bu durumu yasayanların cogu bebegını kaybetmıs ama bı bayan var onunda aynı durum varmıs 1 hafta sonra bebek normal zamanını yakalamıs yazıstım o arkadasla ınsallah benımkıde arayı kapatır
Canm daha as erme mide bulantısı icin erken diyorlar .mide bulantın belkide olmayacaktır ins da olmaz.merak etme biz hissetmiyoruz ama bebislerimiz büyüyor içimizdegerçekten aynıyız.midem bulanmıyor başım dönmuyor aş ermiyorum.yani kısaca hamile olmadan once nasılsam şuan öyleyim ve gerçekten korkmaya başladım.yoksa ben hamile degil miyim diye cumartesi gece 11 de hastaneye gidip test yaptırdım.deger 712 çıktı ama yinede bişeyim yok benim yaaa.
Canm 5+3 oldugunu doktor mu söyledi bana da geç Döllenme dediler ama ole bitarih söylemedi bana da ?Canım bu kadar çok yorma kafanı olumsuz düşünme..
Benim adetime göre 7+4 olmam lazım ama şuanda 5+3 üm.
Benimde geç döllenme. Hemde adet olmam gereken gün döllenmiş. Ama doktor herşey yolunda dedi ve yeni sat belirledi.
5+0 da gebelik kesemi gördüm. 0.33 cm
Bugün tekrar girdim ultrasona 5+3 de kesem 0.98 cm olmuş maşallah. .
İçini ferah tut ve anı yaşa:))
Canm icin rahat olsun gayet iyi değer benimde senin gibi 9 nisanda yaptım 52 cıktı 11nisanda yaptım iki gun sonra 165 cıktı .ayni sayılır bak ikimizinde hergün ikiye katlayıp gitmis iste ins bi sorun yoktur merak etmeKızlar bi bakın nolur ayın 9'unda adet günümde bhcg 54 çıkmıştı bugün yani 5 gün sonra 285 çıktı iki katına katlamış değer ne dersiniz
yiyip içtiklerimize nasıl dikkat edicez kızlar, hergün hurma faln iyimiş ceviz de yoğurt da
onun dışında bişi bilen var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?