2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar, benim kilom aynı fakat yanlarım çıktı simit bölgem ve aşırı şişim. böyle olan var mı aranızda? bldiğin 56 kg gibi duruyorum çok yayıldım

benim de cuma günü 6.2 mm di çok mu küçük bizim sence ne okudun nette
canım benım kesem son adet tarıhımle uyusmuyo 6+3 gun olmalıyken 4,5 haftalık cıktı nette bu durumu yasayanların cogu bebegını kaybetmıs ama bı bayan var onunda aynı durum varmıs 1 hafta sonra bebek normal zamanını yakalamıs yazıstım o arkadasla ınsallah benımkıde arayı kapatır

kızlar belkı yardımcı olur

hafta gebelık kesesı çapı (cm)

enaz normal en cok
5 0,30 0,74 1,18
6 0,65 1,00 1,35
7 1,25 1,76 2,27
8 2,25 2,67 3,14
9 2,95 3,40 3,85

heh boylesı daha ıyı oldu hafta hafta gebelık kesesı buyuklugu

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 81
kıslaaaar ben geldim doktora gittik bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin çook aşırı güzel bir duygu gözlerim doldu nasılda hızlı atıyordu sıra kesesini görüpte pıt pıtları bekleyenlerde herkes güzel haberlerle gelsin hayırlısıyla tabii

Herkese merhaba

Bende hamile olduğumu anlayalı birkaç gün oluyor. Sadece Beta hcg de anlaşıldı Henüz keseye bakılmadı Allah kısmet ederse 20 martta gideceğim. 5 haftasında kese görünen var mı?

ben düşük yaptım hatta rahmimdeki parçaların temizlenmesi için kısmen kürtaj bile oldum... Allah diğer tüm aralık annelerini korusun inşallah siz bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız.şimdilik hoşçakalın.

Gecmis olsun canim.

Canım bu kadar çok yorma kafanı olumsuz düşünme..
Benim adetime göre 7+4 olmam lazım ama şuanda 5+3 üm.
Benimde geç döllenme. Hemde adet olmam gereken gün döllenmiş. Ama doktor herşey yolunda dedi ve yeni sat belirledi.
5+0 da gebelik kesemi gördüm. 0.33 cm
Bugün tekrar girdim ultrasona 5+3 de kesem 0.98 cm olmuş maşallah. .
İçini ferah tut ve anı yaşa:))

Kızlar bi bakın nolur ayın 9'unda adet günümde bhcg 54 çıkmıştı bugün yani 5 gün sonra 285 çıktı iki katına katlamış değer ne dersiniz

Canm daha as erme mide bulantısı icin erken diyorlar .mide bulantın belkide olmayacaktır ins da olmaz.merak etme biz hissetmiyoruz ama bebislerimiz büyüyor içimizde

Canm 5+3 oldugunu doktor mu söyledi bana da geç Döllenme dediler ama ole bitarih söylemedi bana da ?

Kızlar bi bakın nolur ayın 9'unda adet günümde bhcg 54 çıkmıştı bugün yani 5 gün sonra 285 çıktı iki katına katlamış değer ne dersiniz
Canm icin rahat olsun gayet iyi değer benimde senin gibi 9 nisanda yaptım 52 cıktı 11nisanda yaptım iki gun sonra 165 cıktı .ayni sayılır bak ikimizinde hergün ikiye katlayıp gitmis iste ins bi sorun yoktur merak etme

yiyip içtiklerimize nasıl dikkat edicez kızlar, hergün hurma faln iyimiş ceviz de yoğurt da

onun dışında bişi bilen var mı :)

hurma son aylarda yenmesi gereken bişey doğumu tetiklediği için. ceviz ve yoğurt faydalı. günde 3 porsiyon kalsiyum almalıyız bu da peynir yoğurt süt olarak alınabilir. bunun dışında protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor yani et, balık, yumurta ve organik tavuk gibi. sebze tüketmek de iyi bir şey. günde 1 porsiyon da meyve. ne kadar az kötü karbonhidrat yerseniz o kadar sağlıklı beslenmiş olursunuz. kötü karbonhidratlar da pilav, makarna, beyaz ekmek ve tatlılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…