2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aslında oyle dusunebılmek cok guzel hanı bı yıkım olursa en azından kendını hazırlamıs oluyosun belkı bende bu yuzden sureklı kotu dusunuyorum umudu kesıyorum
Canım kaybından sonra cok çabuk hamıle kalmışın.psıkolojın düzelmemiş.sureklı olumsuz düşünüyorsun.kusura bakma sureklı sana yazıyorum bunları ama psıkolojı egıtımleri aldığım için cok gozlemcıyımdır.sendede cok farkedılııyor.bıraz rahat olup Rabbım en hayırlısını nasıp etsın dee.Veeeee lutfennnnn unut gecmısı.karnını tut bebegın orda.ve sana tutunmaya çalışıyor dua et ona

ınsallah tutunsun canım evet bende farkındayım pıskolojımın bozuk oldugunun tedavıde gordum ama işe yaramadı sımdı olumsuz seyler duyunca ıster ıstemez gıttı gozuyle bakıp kendımı olabılcek yıkıma hazırlıyorum aslında buda ıyı bısey olumsuz dusunmek elbette kotu ama en kotusunu dusunmek bı kayıpta yıkımı engeller dıye dusunuyorum

Günaydınnn arkadaşlarr
Folic trio kullanan var mı aranızda ? Ben sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içiyordum gebelik düşündüğümüzden beri. Acaba akşamları da içmem gerekir mi ?

Gunaydinlarrr
Bebisi gormek icin kese boyutunun 20 mm filan olmasini bekleyenler var canim hepinize birden yazmak istedim ben gecen hafta pazartsei gunu gittigim biri 8 biri 7 mm di dun gittigimdr ikisini dr cok sukur gordum yani kesem oyle 20 mm filan da degildi hatta doktor ustten bakti gordu
Yok kesem kucuk yok geriden geliyor diyr uzulmeyin hic her cocugun gelisimi ayni olmaz ki
Kimseyle kiyaslamayin kendinizi dollendigi gun kadar rahime gelene kadar ki surede cok onemli biz bilemeyiz
Bosu bosuna yipratmayin kendinizi
Sizleri seviyorum

Canimmmm cok sevindim... masallah kucuk kuzu annesini nasilda mutlu etmisss rabbim saglikla kucagina almayi nasil etsin insallah. Bende 20nisanda gidicem cok heyecanliyim
etmez miii canım ya kese değilde bu duygu onun artık canlı olduğunu hissetmek çook güzel yaainşAllah canım seninde yakında güzel haberini alcaz ozaman

Kızlar yaa bişi daha sorcam ilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de

Kızlar yaa bişi daha sorcam ilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de
canım ılıskı dusuk sebebı deıldır sadece bebek zaten tutunamıycak bı bebekse düşmesine yardım edıyo bana doktorum ılıskı yasak demıstı en basta ama ben uygulamıyorum pek eger doktorun tehlıkelı felan demedıyse sorun olmaz hafıf hareketlerle sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…