Canım kaybından sonra cok çabuk hamıle kalmışın.psıkolojın düzelmemiş.sureklı olumsuz düşünüyorsun.kusura bakma sureklı sana yazıyorum bunları ama psıkolojı egıtımleri aldığım için cok gozlemcıyımdır.sendede cok farkedılııyor.bıraz rahat olup Rabbım en hayırlısını nasıp etsın dee.Veeeee lutfennnnn unut gecmısı.karnını tut bebegın orda.ve sana tutunmaya çalışıyor dua et onaaslında oyle dusunebılmek cok guzel hanı bı yıkım olursa en azından kendını hazırlamıs oluyosun belkı bende bu yuzden sureklı kotu dusunuyorum umudu kesıyorum
ınsallah tutunsun canım evet bende farkındayım pıskolojımın bozuk oldugunun tedavıde gordum ama işe yaramadı sımdı olumsuz seyler duyunca ıster ıstemez gıttı gozuyle bakıp kendımı olabılcek yıkıma hazırlıyorum aslında buda ıyı bısey olumsuz dusunmek elbette kotu ama en kotusunu dusunmek bı kayıpta yıkımı engeller dıye dusunuyorumCanım kaybından sonra cok çabuk hamıle kalmışın.psıkolojın düzelmemiş.sureklı olumsuz düşünüyorsun.kusura bakma sureklı sana yazıyorum bunları ama psıkolojı egıtımleri aldığım için cok gozlemcıyımdır.sendede cok farkedılııyor.bıraz rahat olup Rabbım en hayırlısını nasıp etsın dee.Veeeee lutfennnnn unut gecmısı.karnını tut bebegın orda.ve sana tutunmaya çalışıyor dua et ona
etmez miii canım ya kese değilde bu duygu onun artık canlı olduğunu hissetmek çook güzel yaaCanimmmm cok sevindim... masallah kucuk kuzu annesini nasilda mutlu etmisssrabbim saglikla kucagina almayi nasil etsin insallah. Bende 20nisanda gidicem cok heyecanliyim
aynen canım sankı kafamın ıcınde su varmıs gıbı hanı hafıf zorlansam başıma agrı gırcekmıs gıbıKızlarr sizde de baş dönmesine benzer ama tam dönme değil, hafif Sersemce bi durum oluyo mu
Yok canım günde bir tane iciyorum bende yeterli bir tanesi.Günaydınnn arkadaşlarr
Folic trio kullanan var mı aranızda ? Ben sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içiyordum gebelik düşündüğümüzden beri. Acaba akşamları da içmem gerekir mi ?
gel beraber olsun canımHahah afiyet olsn :))
canım ılıskı dusuk sebebı deıldır sadece bebek zaten tutunamıycak bı bebekse düşmesine yardım edıyo bana doktorum ılıskı yasak demıstı en basta ama ben uygulamıyorum pek eger doktorun tehlıkelı felan demedıyse sorun olmaz hafıf hareketlerle sorun olmazKızlar yaa bişi daha sorcamilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de
Ah canım işe gidiyorum bengel beraber olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?