- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Çok teşekkürler canım cevabın içinYok canım günde bir tane iciyorum bende yeterli bir tanesi.
Güzel haberlerle gel canım inş.kızlar bugun 12 de randevum var doktorda. keseyi görecegiz kısmetse.çok heyecanlıyım.dua edermisiniz benim için.
Canım düşük riski yoksa ve dr aksini söylemediği sürece bir sorun yok. Ama gebelik öncesine göre daha dikkatli olmak gerek ve senin hazır olman gerekli.Kızlar yaa bişi daha sorcamilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de
Allah yardımcın olsun canım hem calısıp hem bı can tasımak cok zordur ınsan helede bu donemde sureklı dınlenmek ıstıyoAh canım işe gidiyorum ben
Cnm ya işte doktora da gidemediğim için soramadm daha ama ilki düşmüştü ondan sanrm yine risk vardır diye tahmin ediyormcanım ılıskı dusuk sebebı deıldır sadece bebek zaten tutunamıycak bı bebekse düşmesine yardım edıyo bana doktorum ılıskı yasak demıstı en basta ama ben uygulamıyorum pek eger doktorun tehlıkelı felan demedıyse sorun olmaz hafıf hareketlerle sorun olmaz
lekelenmen kanaman felan yoksa sorun oldugunu sanmıyorum canım benımde ılk bebegım dusuk olmustu hemde ılıskı yasadıgımın sabahı bızde ılıskı yuzundenmı dustu demıstık ama doktor ılıskının dusuk nedenı olmadıgını zaten bebegın tutunamadıgını soylemıstıCnm ya işte doktora da gidemediğim için soramadm daha ama ilki düşmüştü ondan sanrm yine risk vardır diye tahmin ediyorm
Aa süper haber o zaman :) teşekkürler cnmlekelenmen kanaman felan yoksa sorun oldugunu sanmıyorum canım benımde ılk bebegım dusuk olmustu hemde ılıskı yasadıgımın sabahı bızde ılıskı yuzundenmı dustu demıstık ama doktor ılıskının dusuk nedenı olmadıgını zaten bebegın tutunamadıgını soylemıstı
Günaydınnn hamişlerrr
gunaydın arkadaşlar :)
Gunaydinlarrr
gunaydın kızlarrr
Günaydınnn arkadaşlarr
Folic trio kullanan var mı aranızda ? Ben sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içiyordum gebelik düşündüğümüzden beri. Acaba akşamları da içmem gerekir mi ?
Kızlarr sizde de baş dönmesine benzer ama tam dönme değil, hafif Sersemce bi durum oluyo mu
başladı demek çok geçmiş olsun bazı yiyecekler çok iyi geliyormuş birde şunu duymuştum yataktan kalkmadan geceden hazırlayıp yanında duracakmış yiyecek kalkmadan ağzına atacakmışsın..naptınız nasılsınız hanımlar ben çok kötüyüm ya bu mide bulantısı beni mahvetti geçmiyorçok zorlanıyorum
Kızlar yaa bişi daha sorcamilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de
Bende bi ben kan testiyle duruyorum sanmistim meger yalniz degilmisim. İlk bebegim ilk gebeligim.. Ailelerede daha soylemedik bikac yakin arkada bilio sadece. Kimseye solemedende duramio ki insan bas bas bagirasi gelio BEBEGİM OLCAK diye.. Saglik ocagindaki daha gitme hicbisi gorunmez dedi.. Beklioz hcg nin yukselmesini
geceleri bende artik iki kere kalkiyorum.. Gunduz az olan kasik agrisi aksamlari fazlaca artiyor.. Merak ediyorum iler ki gunleri
aha bak bunu bılmıyodum bendede agrı oluyo aha dıyorum bişey oldu demek normalmıs rahatladım vallaben biraz daha yavaş olmak kaydıyla devam ediyorum canım cinsel aktiviteyle düşen bebek zaten pamuk ipliğiyle tutunmuştur her türlü düşer. sonrasında hafif bir kasık ağrısı oluyor kısa süreli ama o da normalmiş.
aha bak bunu bılmıyodum bendede agrı oluyo aha dıyorum bişey oldu demek normalmıs rahatladım valla
Günaydın hanımlar, folic trio günde 3 tane değil mi üstünde öyle yazıyor da ? Su an yanımda değil bakamıyorum ama dr.da 3 tane alman lazım dedi bana kafam karıştıYok canım günde bir tane iciyorum bende yeterli bir tanesi.
cok sevındım canım zaten varya az daha ıncelesekaslında bu kasılmalar gebelik öncesi de oluyormuş ama biz hissetmiyormuşuz gebelikten dolayı aktivite sonrası kasılmaları çok net hissediyormuşuz. ben de okuyunca çok rahatladım :)
Günaydın hanımlar, folic trio günde 3 tane değil mi üstünde öyle yazıyor da ? Su an yanımda değil bakamıyorum ama dr.da 3 tane alman lazım dedi bana kafam karıştı
cok sevındım canım zaten varya az daha ıncelesekjınekolog olcak duruma gelıyoz
ınsallah bıan once duyarız canıım zaten en cok gergınlık o kalp atısını beklerkenkı donemde oluyoyakında o da olacak şu çocuğun kalbini duysam daha başka bişeyi sallamıcam da
Henüz doktoruma gitmedim telefonda danistim ama icndeki kalsiyum,demir ,folikasit miktarı 3 tabletinde alınabileceği yazıyordu neyse olmazsa yine ararımeksikliği mi çıkmıştı ki sende neden 3 tane dedi
Kızlar Günaydın dün lekelenmem olmuştu sildikce gelen Dr düşük önleyici ıgne yaptı ilişki bizde yok meselalekelenmen kanaman felan yoksa sorun oldugunu sanmıyorum canım benımde ılk bebegım dusuk olmustu hemde ılıskı yasadıgımın sabahı bızde ılıskı yuzundenmı dustu demıstık ama doktor ılıskının dusuk nedenı olmadıgını zaten bebegın tutunamadıgını soylemıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?