2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yok canım günde bir tane iciyorum bende yeterli bir tanesi.
Çok teşekkürler canım cevabın için
kızlar bugun 12 de randevum var doktorda. keseyi görecegiz kısmetse.çok heyecanlıyım.dua edermisiniz benim için.
Güzel haberlerle gel canım inş.
Kızlar yaa bişi daha sorcam ilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de
Canım düşük riski yoksa ve dr aksini söylemediği sürece bir sorun yok. Ama gebelik öncesine göre daha dikkatli olmak gerek ve senin hazır olman gerekli.

kızlar ben oncekı gebelıgımde aşermenın aslında bebegın ıhtıyacı olan vıtamınlı seyler oldugunu fark ettım aşerdıgım ne varsa ıcınde folık asıt vardı o yuzden sımdı aşerdıgım herseyın içerıgını ıncelıyorum bakın çekırdek ne kadar faydalıymıs

-İçerdiği fosfor ve çinko kemik ve dişlerin oluşumu için gereklidir. Ayrıca fosfor, kalp kasının kasılması ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcıdır.
-İçerdiği çinko ise yaraların iyileşmesi, aknenin önlenmesi, bağışıklık sisteminin güçlenmesi, tekrarlayan enfeksiyonların ortadan kalkması, tat ve koku duyarlılığının güçlenmesi, sperm hareketlerinin artması açısından önem taşır.
-İçerdiği B6 vitamini bağışıklık sistemini güçlü tutmaya yarar, kan şekeri düşüklüğüne faydalıdır.
-Ayçiçek yağındaki E vitamini kalp, damarlar, beyin ve sinir fonksiyonlarını düzenler, yaraların iyileşmesine yararlı olur, prostat kanserine karşı korur, cilt yaşlılığını geciktirir.
-Posalı bir besindir. Posalı besinler kanser yapıcı zararlı maddelerin bağırsakta kalma süresini kısalttığı ve bağırsak duvarı ile temasını azalttığı için kanserden korunmada faydalı olurlar.

Cnm ya işte doktora da gidemediğim için soramadm daha ama ilki düşmüştü ondan sanrm yine risk vardır diye tahmin ediyorm

Cnm ya işte doktora da gidemediğim için soramadm daha ama ilki düşmüştü ondan sanrm yine risk vardır diye tahmin ediyorm
lekelenmen kanaman felan yoksa sorun oldugunu sanmıyorum canım benımde ılk bebegım dusuk olmustu hemde ılıskı yasadıgımın sabahı bızde ılıskı yuzundenmı dustu demıstık ama doktor ılıskının dusuk nedenı olmadıgını zaten bebegın tutunamadıgını soylemıstı

Aa süper haber o zaman :) teşekkürler cnm

Günaydınnn hamişlerrr

gunaydın arkadaşlar :)

gunaydın kızlarrr

günaydın canlar :) :) günden güne büyüyoruzz

Günaydınnn arkadaşlarr
Folic trio kullanan var mı aranızda ? Ben sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içiyordum gebelik düşündüğümüzden beri. Acaba akşamları da içmem gerekir mi ?

günde 1 tane yeterli zaten depolanıyor folik asit hayırlı olsun

Kızlarr sizde de baş dönmesine benzer ama tam dönme değil, hafif Sersemce bi durum oluyo mu

bende oluyor böyle kısa bi an sersemlik hissi gelip gidiyor

naptınız nasılsınız hanımlar ben çok kötüyüm ya bu mide bulantısı beni mahvetti geçmiyor çok zorlanıyorum
başladı demek çok geçmiş olsun bazı yiyecekler çok iyi geliyormuş birde şunu duymuştum yataktan kalkmadan geceden hazırlayıp yanında duracakmış yiyecek kalkmadan ağzına atacakmışsın..

Kızlar yaa bişi daha sorcam ilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de

ben biraz daha yavaş olmak kaydıyla devam ediyorum canım cinsel aktiviteyle düşen bebek zaten pamuk ipliğiyle tutunmuştur her türlü düşer. sonrasında hafif bir kasık ağrısı oluyor kısa süreli ama o da normalmiş.

aynen öyle az daha bekleyelim bakalım..Bende kese oluşsun en azından diyoerum ama herkes gidince fazla mı rahatım diyorum

aha bak bunu bılmıyodum bendede agrı oluyo aha dıyorum bişey oldu demek normalmıs rahatladım valla

aha bak bunu bılmıyodum bendede agrı oluyo aha dıyorum bişey oldu demek normalmıs rahatladım valla

aslında bu kasılmalar gebelik öncesi de oluyormuş ama biz hissetmiyormuşuz gebelikten dolayı aktivite sonrası kasılmaları çok net hissediyormuşuz. ben de okuyunca çok rahatladım :)

Yok canım günde bir tane iciyorum bende yeterli bir tanesi.
Günaydın hanımlar, folic trio günde 3 tane değil mi üstünde öyle yazıyor da ? Su an yanımda değil bakamıyorum ama dr.da 3 tane alman lazım dedi bana kafam karıştı

aslında bu kasılmalar gebelik öncesi de oluyormuş ama biz hissetmiyormuşuz gebelikten dolayı aktivite sonrası kasılmaları çok net hissediyormuşuz. ben de okuyunca çok rahatladım :)
cok sevındım canım zaten varya az daha ıncelesek jınekolog olcak duruma gelıyoz

eksikliği mi çıkmıştı ki sende neden 3 tane dedi
Henüz doktoruma gitmedim telefonda danistim ama icndeki kalsiyum,demir ,folikasit miktarı 3 tabletinde alınabileceği yazıyordu neyse olmazsa yine ararım

kızlarrr acil yardım :) bugün doktora gittik kalp atısları için cok sükür saglıklıyız kalbimiz de atıyo ama doktor yanda bi nokta daha gördü kesin değil ama ikiz olabiir dedi :) ama onun kalp atısını duyamadık henüz sonradan döllenmiş olabilir dedi ama bebegin bi parcasıda olabilir dedi simdi bizim aklımıza karıstı hic böyle bişey duyan gören oldu mu

Kızlar Günaydın dün lekelenmem olmuştu sildikce gelen Dr düşük önleyici ıgne yaptı ilişki bizde yok mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…