tabıkı kanama lekelenme olunca dıre yasaklanıyo ay o ıgnelerı bılıyorum aşırı agrı yapıyo kalcada Allah yardımcın olsunKızlar Günaydın dün lekelenmem olmuştu sildikce gelen Dr düşük önleyici ıgne yaptı ilişki bizde yok mesela
Canm.benim 7.haftam dün gittik kanama nedeniyle eşim özellikle sordu ikiz olabilirmi ole hissediyr Dr Allah tek tek nasip etmiş dedi tek yani bizim bebek net soledikızlarrr acil yardım :) bugün doktora gittik kalp atısları için cok sükür saglıklıyız kalbimiz de atıyo ama doktor yanda bi nokta daha gördü kesin değil ama ikiz olabiir dedi :) ama onun kalp atısını duyamadık henüz sonradan döllenmiş olabilir dedi ama bebegin bi parcasıda olabilir dedi simdi bizim aklımıza karıstı hic böyle bişey duyan gören oldu mu
Evet canım çok agri yaptı saolasin calisiyrm Dr rapor verdi şimdi evdeyim ama yarın gidicem sanrim isim çok iste1tabıkı kanama lekelenme olunca dıre yasaklanıyo ay o ıgnelerı bılıyorum aşırı agrı yapıyo kalcada Allah yardımcın olsun
saglıklı olsun inş bende ikiz olsa diyodum içimden ama simdi birinin kalp atısı duyulmayınca korktum bide net bişey demedi doktor bebegin parcası olabilir ne demek iki ayrı parca olur mu aynı kesede :/Canm.benim 7.haftam dün gittik kanama nedeniyle eşim özellikle sordu ikiz olabilirmi ole hissediyr Dr Allah tek tek nasip etmiş dedi tek yani bizim bebek net soledi
yoğurdunuzu kendiniz mayalayın faln diyolar, sütü yumurtayı da organk tüketin faln bunlara uyuyomsnz
Kizlar aglamaktan yazamiyorum miniklerim iyi kalpleri atiyor
Ikiside esit boydalar iki tane gup gup gup
aminnnnkıslaaaar ben geldim doktora gittik bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin çook aşırı güzel bir duygu gözlerim doldu nasılda hızlı atıyordusıra kesesini görüpte pıt pıtları bekleyenlerde herkes güzel haberlerle gelsin hayırlısıyla tabii
Herkese merhaba
Bende hamile olduğumu anlayalı birkaç gün oluyor. Sadece Beta hcg de anlaşıldı Henüz keseye bakılmadı Allah kısmet ederse 20 martta gideceğim. 5 haftasında kese görünen var mı?
hoşgeldinnnnArkadaşlar ben de katıldım şükür aranıza
Oğlum var 5 buçuk yaşında, şimdi 2. ye 4 haftalık hamileyim.
Sat 19 mart
sabah sabah kafayı yedım kızlarçekırdek çıtlıyorum canım cektı
sat 3 martCanm kaçıncı haftaydı senin ki,batın kaçtı ?
canım hayatı boyunca iştahlı olan bende de iştahsızlık var ama yiyorum iyi beslenmek içinkızlar günaydın
sabah her uyandığımda açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyanıyorum. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorumvar mı yaşayan
olmamı olmamıkızlar günaydın
sabah her uyandığımda açlıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyanıyorum. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorumvar mı yaşayan
Bende de istah mistah kalmadi,yemek gormek kokusunu almak istemiyorum ama sabah uyaninca midem kaziniyorzoiştah mistahpost: 40kalmadı .!.:kızlar günaydın
sabah her uyandığuyanınca mıktan ölecekmiş gibi midem kazınarak uyayanıma m. eğer ağzıma birşeyler atmasam mide kazıntısından bayılacak gibi oluyorumvar mı yaşayan
canım içini ferah tut. çok şükür 2 evladın var geride.. başka bir doktora gitmeyi düşündün mü?ınsallah tutunsun canım evet bende farkındayım pıskolojımın bozuk oldugunun tedavıde gordum ama işe yaramadı sımdı olumsuz seyler duyunca ıster ıstemez gıttı gozuyle bakıp kendımı olabılcek yıkıma hazırlıyorum aslında buda ıyı bısey olumsuz dusunmek elbette kotu ama en kotusunu dusunmek bı kayıpta yıkımı engeller dıye dusunuyorum
hoşgeldinn. en küçük senin ki sanırım.. daha önce benimkiydiArkadaşlar ben de katıldım şükür aranıza
Oğlum var 5 buçuk yaşında, şimdi 2. ye 4 haftalık hamileyim.
Sat 19 mart
golidoce kullanıyorum günde 1 kez sabah aç karnına. genellikle hepsi aynı olur. ama bazıları 5 mg olanlar özellikle yarım içiliyorlarmış.Günaydınnn arkadaşlarr
Folic trio kullanan var mı aranızda ? Ben sabah kahvaltıdan sonra 1 adet içiyordum gebelik düşündüğümüzden beri. Acaba akşamları da içmem gerekir mi ?
valla ben de kese kaç mm, içinde bebek var mı, hiiç birini bilmiyorum. bilmekte istemiyorum stres oluyorum. böylesi daha iyiGunaydinlarrr
Bebisi gormek icin kese boyutunun 20 mm filan olmasini bekleyenler var canim hepinize birden yazmak istedim ben gecen hafta pazartsei gunu gittigim biri 8 biri 7 mm di dun gittigimdr ikisini dr cok sukur gordum yani kesem oyle 20 mm filan da degildi hatta doktor ustten bakti gordu
Yok kesem kucuk yok geriden geliyor diyr uzulmeyin hic her cocugun gelisimi ayni olmaz ki
Kimseyle kiyaslamayin kendinizi dollendigi gun kadar rahime gelene kadar ki surede cok onemli biz bilemeyiz
Bosu bosuna yipratmayin kendinizi
Sizleri seviyorum
ben de var özellikle sabahlarıKızlarr sizde de baş dönmesine benzer ama tam dönme değil, hafif Sersemce bi durum oluyo mu
hayırlı haberlerle gel inşallahkızlar bugun 12 de randevum var doktorda. keseyi görecegiz kısmetse.çok heyecanlıyım.dua edermisiniz benim için.
ben korkmuyorumda eşim benden daha korkak.Kızlar yaa bişi daha sorcamilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de
ne heyecanlıkızlarrr acil yardım :) bugün doktora gittik kalp atısları için cok sükür saglıklıyız kalbimiz de atıyo ama doktor yanda bi nokta daha gördü kesin değil ama ikiz olabiir dedi :) ama onun kalp atısını duyamadık henüz sonradan döllenmiş olabilir dedi ama bebegin bi parcasıda olabilir dedi simdi bizim aklımıza karıstı hic böyle bişey duyan gören oldu mu
işte aynen bunu yaşıyorum. sabah mide kazıntısı gün içersinde iştahsızlık.. sadece sabah kahvaltımı iyi yapıyorum gerisi bo geçiyor, ya salatalık ya yoğurt yiyorum ya da fındıkBende de istah mistah kalmadi,yemek gormek kokusunu almak istemiyorum ama sabah uyaninca midem kaziniyor
geceden elma koyuyorum yanima
kızlarrr acil yardım :) bugün doktora gittik kalp atısları için cok sükür saglıklıyız kalbimiz de atıyo ama doktor yanda bi nokta daha gördü kesin değil ama ikiz olabiir dedi :) ama onun kalp atısını duyamadık henüz sonradan döllenmiş olabilir dedi ama bebegin bi parcasıda olabilir dedi simdi bizim aklımıza karıstı hic böyle bişey duyan gören oldu mu
canım ben kadın dogum hastanesıne gıdıyorum ordakı butun uzmanları denedım en ıyısı suankı doktorum hastasının her sorusunu cevaplayan espırılı guler yuzlu pozıtıf bı doktor o yuzden dusunmuyorum deıstırmeyıcanım içini ferah tut. çok şükür 2 evladın var geride.. başka bir doktora gitmeyi düşündün mü?
hoşgeldinn. en küçük senin ki sanırım.. daha önce benimkiydibenimde 4 yaşında 1 oğlum var :)
golidoce kullanıyorum günde 1 kez sabah aç karnına. genellikle hepsi aynı olur. ama bazıları 5 mg olanlar özellikle yarım içiliyorlarmış.
valla ben de kese kaç mm, içinde bebek var mı, hiiç birini bilmiyorum. bilmekte istemiyorum stres oluyorum. böylesi daha iyi
ben de var özellikle sabahları
hayırlı haberlerle gel inşallah
ben korkmuyorumda eşim benden daha korkak.1 hafta bekledim korkusunu yensin diye. ilk çocuğumda da böyleydik. aslında hiç sakıncası yok. eğer düşük kana vs.. riski yoksa
ne heyecanlıhiç böyle bir durum yaşayan görmedim ama geç döllendiyse olabilir. mesela ben ayda 2 kez yumurtlarım. yani ilk yumurtlama 12. 2. yumurtlamam 15. günlere denk gelir. eğer ikiside döllenirse 15. gün olan geriden gelir. ayrı yumurta ikizi olmak kaydı ile. mümkün yani
Kızlar yaa bişi daha sorcamilişki durumunuZ ne alemde, ben korkuyorum düşük de yaşadım diye de
hadı ınş...hersey gonlunce olsun hayırlı haberlerını beklıyoruzkızlar bugun 12 de randevum var doktorda. keseyi görecegiz kısmetse.çok heyecanlıyım.dua edermisiniz benim için.
inşallah canım çok heyecanlıyım :)hadı ınş...hersey gonlunce olsun hayırlı haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?