2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
poponmu buyudu senın kesınlıkle kızın olcak canım benımde kızımda ılk 3 ayda popom buyumustu
kız, anlamadım ben bu işi. ya altım şişane.. karnım yanlarıma kadar yayıldı popom genişti zaten ay şimdi hamur gibiyim valla.
ilk 3 ayda cidden fiziğim iğrenç hale gelicek kesin. normalde fit bir vücudum vardı. hala kilom aynı amma görüntü yayık ayranı gibi bu kızsa eğer beni manda yapacak kesin

Canim bendede ayni sey oldu. yumurtamin biri dollenmis biride buyumeye devam etmis 25mm olmus doktor bunun gebelikte olabildigini zamanla kaybolacagini soyledi. Icini rahat tut Allahin izniyle hic bisey olmaz...

kız o kız :d kızda dedıgın gıbı oluyo benım 3 ay oldu dogum yapalı hala popom ınmedı suan karnım 5 6 aylık hamıle gıbı :S

Yok be canım sen de bu haftada ölçümler çok gerçekçi olmuyor zaten +-10 gün oynamalar bile olabiliyor. Ayrıca herkesin kesesi de bir değil hcg değeriyle orantılı gidiyor 14. Haftaya kadar kendini başka hamilelerle kıyaslama rahat ol Herşey olacağına varır zaten

Maşallah canım bende klomen kullanırken hep ikiz istemiştim olmadı çok şükür genede tek
Gözün aydın tekrardan inşallah bebişlerimizi kucagımızada almayı nasip eder rabbim
Tsk ederim cnm benimde klomen le oldu zaten cnm bu ay da olmasaydi tup bebek olacakti

oyle canım doktorumda betaya gore normal oldugunu soyledı bılmıyorum hayırlısı Allahtan ınsallah gıttıgımde olumlu seyler duyarım bıde gıttıgım hastenede oncekı gebelıgımden hatırladım doktorumun ultrasonunda kucuk acılınkınde buyuk gorunuyodu bı kac gun olmazsa alttan ultrason ıstıcem gıttıgımde

kız o kız :d kızda dedıgın gıbı oluyo benım 3 ay oldu dogum yapalı hala popom ınmedı suan karnım 5 6 aylık hamıle gıbı :S
hadi inşallah bir kzıım olur tabi hayırslısı ise yoksa aman istemem :) canım sen bunu isteyerek mi yaptın. ?
kizlar bugün bebegimin kalp atislarini gördüm Allah sizede nasip etsin. insallah sag salim kucaklarimiza alalim bebislerimizi
harikaa, allah tamamına erdirsin. darısı başımıza inşallah

hadi inşallah bir kzıım olur tabi hayırslısı ise yoksa aman istemem :) canım sen bunu isteyerek mi yaptın. ?

harikaa, allah tamamına erdirsin. darısı başımıza inşallah
canım bana doktorum 4 ay korun dedı kızımı kaybedınce bende nasılsa hemen olmaz dıye 2 ay korunup bıraktım bırakmamla hamıle kaldım Allahın işi

Bana kesenin yanında kanama alanı var kanaman olursa gel dedi ama niye bilmem pek rahatım. Galiba sağlıksızsa zaten düşsün bırak diyorum.

Bana kesenin yanında kanama alanı var kanaman olursa gel dedi ama niye bilmem pek rahatım. Galiba sağlıksızsa zaten düşsün bırak diyorum.
aslında oyle dusunebılmek cok guzel hanı bı yıkım olursa en azından kendını hazırlamıs oluyosun belkı bende bu yuzden sureklı kotu dusunuyorum umudu kesıyorum

kızlar kalp atışını duyduk ama bulantılarımdan sevinemedim en son hap verdi artk bulantı için dramamine kullanan var mı aranızda?

kızlar kalp atışını duyduk ama bulantılarımdan sevinemedim en son hap verdi artk bulantı için dramamine kullanan var mı aranızda?
Canım maşallah duymana sevındımmm.sat tarıhlerımız aynı ama bnmkıde gec döllenme sanırım.haftaya B'nde duyarım ınssss.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…