kız, anlamadım ben bu işi. ya altım şişane.. karnım yanlarıma kadar yayıldı popom genişti zaten ay şimdi hamur gibiyim valla.poponmu buyudusenın kesınlıkle kızın olcak canım benımde kızımda ılk 3 ayda popom buyumustu
Canim bendede ayni sey oldu. yumurtamin biri dollenmis biride buyumeye devam etmis 25mm olmus doktor bunun gebelikte olabildigini zamanla kaybolacagini soyledi. Icini rahat tut Allahin izniyle hic bisey olmaz...Kızlar bugün doktora gittim şükür keseyi de kalp atışını da duydum fakat Doktor ultrasonla bakarken kese ve kalp atışının yanında bir yumurtan daha görünüyor dedi. anlamadım o anki heyecanla bir şey düşünemedim vede soramadım sonradan aklıma geldi nasıl olur bu? yada böyle birşey olan varmı yada buna benzer duyumunuz varmı?
kız o kız :d kızda dedıgın gıbı oluyokız, anlamadım ben bu işi. ya altım şişane.. karnım yanlarıma kadar yayıldı popom genişti zaten ay şimdi hamur gibiyim valla.
ilk 3 ayda cidden fiziğim iğrenç hale gelicek kesin. normalde fit bir vücudum vardı. hala kilom aynı amma görüntü yayık ayranı gibibu kızsa eğer beni manda yapacak kesin
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdırsın ınsallahkizlar bugün bebegimin kalp atislarini gördümAllah sizede nasip etsin. insallah sag salim kucaklarimiza alalim bebislerimizi
Amin canim insallahhayırlı olsun canım Allah tamamına erdırsın ınsallah
Canim ben medicalparka gidiyorum. Cok memnumkızlar ankarada hangi hastahaneye gidiyorsunuz?
Cnme neresi burası istanbulda mı
canım benım kesem son adet tarıhımle uyusmuyo 6+3 gun olmalıyken 4,5 haftalık cıktı nette bu durumu yasayanların cogu bebegını kaybetmıs ama bı bayan var onunda aynı durum varmıs 1 hafta sonra bebek normal zamanını yakalamıs yazıstım o arkadasla ınsallah benımkıde arayı kapatır
Tsk ederim cnm benimde klomen le oldu zaten cnm bu ay da olmasaydi tup bebek olacaktiMaşallah canım bende klomen kullanırken hep ikiz istemiştim olmadı çok şükür genede tek
Gözün aydın tekrardan inşallah bebişlerimizi kucagımızada almayı nasip eder rabbim
oyle canım doktorumda betaya gore normal oldugunu soyledı bılmıyorum hayırlısı Allahtan ınsallah gıttıgımde olumlu seyler duyarım bıde gıttıgım hastenede oncekı gebelıgımden hatırladım doktorumun ultrasonunda kucuk acılınkınde buyuk gorunuyodu bı kac gun olmazsa alttan ultrason ıstıcem gıttıgımdeYok be canım sen de bu haftada ölçümler çok gerçekçi olmuyor zaten +-10 gün oynamalar bile olabiliyor. Ayrıca herkesin kesesi de bir değil hcg değeriyle orantılı gidiyor 14. Haftaya kadar kendini başka hamilelerle kıyaslama rahat ol Herşey olacağına varır zaten
hadi inşallah bir kzıım olur tabi hayırslısı ise yoksa aman istemem :) canım sen bunu isteyerek mi yaptın. ?kız o kız :d kızda dedıgın gıbı oluyobenım 3 ay oldu dogum yapalı hala popom ınmedı suan karnım 5 6 aylık hamıle gıbı :S
harikaa, allah tamamına erdirsin. darısı başımıza inşallahkizlar bugün bebegimin kalp atislarini gördümAllah sizede nasip etsin. insallah sag salim kucaklarimiza alalim bebislerimizi
Hayırlı olsun canm ins saglıklı kucağına da alırsınkizlar bugün bebegimin kalp atislarini gördümAllah sizede nasip etsin. insallah sag salim kucaklarimiza alalim bebislerimizi
canım bana doktorum 4 ay korun dedı kızımı kaybedınce bende nasılsa hemen olmaz dıye 2 ay korunup bıraktım bırakmamla hamıle kaldım Allahın işihadi inşallah bir kzıım olur tabi hayırslısı ise yoksa aman istemem :) canım sen bunu isteyerek mi yaptın. ?
harikaa, allah tamamına erdirsin. darısı başımıza inşallah
Bana kesenin yanında kanama alanı var kanaman olursa gel dedi ama niye bilmem pek rahatım. Galiba sağlıksızsa zaten düşsün bırak diyorum.oyle canım doktorumda betaya gore normal oldugunu soyledı bılmıyorum hayırlısı Allahtan ınsallah gıttıgımde olumlu seyler duyarım bıde gıttıgım hastenede oncekı gebelıgımden hatırladım doktorumun ultrasonunda kucuk acılınkınde buyuk gorunuyodu bı kac gun olmazsa alttan ultrason ıstıcem gıttıgımde
aslında oyle dusunebılmek cok guzel hanı bı yıkım olursa en azından kendını hazırlamıs oluyosun belkı bende bu yuzden sureklı kotu dusunuyorum umudu kesıyorumBana kesenin yanında kanama alanı var kanaman olursa gel dedi ama niye bilmem pek rahatım. Galiba sağlıksızsa zaten düşsün bırak diyorum.
Canım maşallah duymana sevındımmm.sat tarıhlerımız aynı ama bnmkıde gec döllenme sanırım.haftaya B'nde duyarım ınssss.kızlar kalp atışını duyduk ama bulantılarımdan sevinemedim en son hap verdi artk bulantı için dramamine kullanan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?