Senin nasıl gidiyor ne kadarlık :)ınsallah canım hisler cok onemlı Allah nasıl bı duygu verıyosa bıze hıssedebılıyoruz
Allah bebegını sana bagıslasın canımGünde iki tane kullaniyorum canm sersem gibi yapıyor oyle cok buyuk bi leke deildi cizik seklinde kahve baskada olmadi insallah olmaz gittim kalbi atiyordu Allaha sukur.Hakkimda hayirlisiysa tutunsun bana die dua ediyorum.
Sağolasın canım Allah razı olsun Hepimizin kucağına düşsün boncuklar inşallah :)oy oy maşşallah Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
canım benım adete gore 7 haftayı gecmıs olması lazım ama ultrasona gore 6+5 gunluk felan cıkıyoSenin nasıl gidiyor ne kadarlık :)
Cok sukur bol bol su ic ve dinlen benim dr gunde 3 litrenin altina dusme dedi allahin darliginda ol kulun kinde degil o yarattiklarini darda koymaz cok sukurrağlama kız dıycemde sen bıde benım doktorun yanından cıkarkenkı halımı gorseydın gulermısın aglarmısınsırıtarak aglayan tek benımdır heralde
aminnnnnnnnn ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı o boynunu koklamayı cennet kokusunu ıcıme cekmeyı uyurken ızlemeyıSağolasın canım Allah razı olsun Hepimizin kucağına düşsün boncuklar inşallah :)
3 lıtre ıcmem ımkansız ama yınede bol su ıcmeye calısıyorum bıde gunde 1 tane muz yemeye başladım geç gelişen bebege gunde 1 yumurta ve 1 muz cok ıyı gelıyomusCok sukur bol bol su ic ve dinlen benim dr gunde 3 litrenin altina dusme dedi allahin darliginda ol kulun kinde degil o yarattiklarini darda koymaz cok sukurr
doğum tarihlerimizayni 11 cm degildir canim ya.. İşyeri nde de düzelir inşallahmerhaba güzel anne adayları
bugün kurban olduğum 11 cm olmuş.. herşey yolunda Allaha şükür Sadece şu lanet iş yerimden kurtulmak istiyorum
Ben normalde cok sus icmem ama oyle icim yanioki kana kana iciorum cok faydaliymis suyu bol icmek eksik etmeyin kizlar surahiyi yanimdan ayirmiorum :))Cok sukur bol bol su ic ve dinlen benim dr gunde 3 litrenin altina dusme dedi allahin darliginda ol kulun kinde degil o yarattiklarini darda koymaz cok sukurr
canım benım adete gore 7 haftayı gecmıs olması lazım ama ultrasona gore 6+5 gunluk felan cıkıyo
yok canım hıc bısey demedı henuz yarın randevum var ıste bakalım ne dıcek folık asıt bende kullanıyorum bıde dusuk tehlıkesı gecırdım dıye alttan jel fıtıl kullanıyorum gunde 1 tane muz yıyorum bebek gelısımı ıcın cok ıyıymısoy masallah :) benimde adete göre 5+3 görünüyor. Bugun folik asite de başla dedi doktorum. idrarda bakteri çıktı ama ilaç kullanmayalım bol sıvı tüket dedi. Sana beslenme konusunda birsey dedi mi acaba doktorun.
baska doktora gorunsen ?Dayanamayip aradim bi daha. Sekretere anlattim durumu. Doktora anlatacak bakalim.uygun olunca geri donecek. Bu belirsizlik beni oldureceeeeeekkkk
cnm o keseni. Boyutu olabilir.galiba bebek olsa olsa 1 cm dirmerhaba güzel anne adayları
bugün kurban olduğum 11 cm olmuş.. herşey yolunda Allaha şükür Sadece şu lanet iş yerimden kurtulmak istiyorum
Daha once gitmistim.o da aynisini soylemisti. 1 haftayi gecti diger doktora gorunmem. Ama kendi doktorum yine de daha iyi geldi. Kese hic buyumemiski. Bekliyorum artik.kesin düsecek.baska doktora gorunsen ?
yok canım hıc bısey demedı henuz yarın randevum var ıste bakalım ne dıcek folık asıt bende kullanıyorum bıde dusuk tehlıkesı gecırdım dıye alttan jel fıtıl kullanıyorum gunde 1 tane muz yıyorum bebek gelısımı ıcın cok ıyıymıs
Muz
Lifler, C ve B6 vitamini açısından iyi bir besin kaynağıdır. Ayrıca potasyum deposudur ve bu da vücuttaki kan basıncını düzenleyen önemli bir mineraldir. Birçok hastalığın tedavisinde faydalı olduğu gibi özellikle de, ateş, sindirim bozuklukları, kas krampları ve kas gevşekliği gibi durumlarda tavsiye edilir. Bunun yanında muz, alerji tedavisinde de kullanılır. İçindeki potasyum, sodyum ile birlikte çalışarak özellikle hamilelik döneminde önem kazanan hücre ve kas gelişimini sağlar, vücudun su dengesini ayarlar ve kalp atışlarının normale dönmesini sağlar. Ayrıca beynin normal fonksiyonlarını gerçekleştirmesine yardımcı olur. Kırmızı kan hücrelerinin oluşmasını destekler. Bunun yanında vücut sıvıları arasındaki kimyasal dengenin sürekliliğini sağlar. Enerji üretimine yardımcı olur ve strese karşı dayanıklılık sağlar. Doğum sonrası kilo vermek isteyen anneler mısır gevreği, süt ve muzu karıştırarak yiyebilirler.
cnm Allah korusun bişey olmaz allahın izniyle. iyi ki gitmişssin o zamn.. önlem alınması iyi olmuş.kaç taftalıkmış senin.Canım doktordan çıktım şimdi geliyorum.. kalp atışı hala gozukmedi önumuzdeki hafta gozukucekmis yanlız ultrason da kesenin bi tarafında kanama yeri açılmış dikkat et dedi progestan verdi ona başlıcam iyi ki gelmissin şimdi dedi kanama olursa belki js işten geçmiş olabilir di dedi. Rabbim inş yavrumu bana bağışlar.
cok guzel beslenıyosun canım muzuda ekle ama 1den fazla yeme kabız edıyo malesefBende sabah kalkınca 1er 2er ceviz, fındık kuru üzüm kahvaltıda mutlaka 1 adet haslanmış yumurta , akşam yemeğinde mutlaka yemeğin yanında yoğurt, sonra bir elma . yatmadan önce de 1 bardak süt içiyorum. 2 litre de su tüketimi günlük. Kendimce bunları yapmaya çalışıyorum. Muzu da listeme ekliyorum o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?