2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar bugun bebegimin kalp atisini duydum ama buna sevinemeden, kanal tedavisi gerektiren disimin agrisi nuksetti feryat figan disciye zor gittim ve kadin dogumcumun izniyle dusuk dozda morfin verilerek tedavi yapildi. Agri son iki haftadir vardi ama sabrediyodum. Ama bugun gelen agrinin tarifi yoktu Insallah morfinin bir zarari olmaz

Hepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.
B hcg düştü mü tamamen

Kızlar bugun kan tahlili yaptırdım beta hcg 2 günde 1038 den 2720 'ye çıkmış çok şükür. Keseyi gördük ultrasonda :)). Allahım nazarlardan saklasın sağlıklı görünüyor su an. Allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnsallah sağlıkla doğarlar :) 2 mayısa randevu verdi kalp atışlarını duyabilecekmişim o zaman. ama 2 hafta uzun bir süreç gibi geldi bana kontrol için :S.

Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın canım ınsallah gıttıgınde mınıcık kalbınden gelen pıtpıtlarını duyarsın

bende bıan once sabah olsun ıstıyorum benım randevumda yarın ıns doktor yıne dınletır kalp atısını
Insallah sag salim kucagimiza aliriz.Dün gece pecetede cizgi seklinde kahve zar gibi bisey vardi deri soyulurya öylr bisey olumlu dusunuorum korkmak istemiorum.Bir aksilik cikmazsa 12.haftada gidicem birdahaya ikili tarama testi icin insallah.Allahim.onlari bizlere bagislasin sürekli uzaniyorum

Son düzenleme:
Dr aradi. Düşmesi bazen bir haftayi bulabilir dedi. Cars randevum var. Eger o zamana kadar dusmezse hizlandirici biseyler yapariz dedi.

amin canım progestan felan kullanıyomusun bı gorunseydın yınede doktora leke geldı dıyosun

gecen sene 6 haftalık bir düşük yaşamıştım canım . Allah nasip ederse bu sefer içimde çok olumlu bir his var sağ sağlim geldiği günü göreceğim. :)
ınsallah canım hisler cok onemlı Allah nasıl bı duygu verıyosa bıze hıssedebılıyoruz

amin canım progestan felan kullanıyomusun bı gorunseydın yınede doktora leke geldı dıyosun
Günde iki tane kullaniyorum canm sersem gibi yapıyor oyle cok buyuk bi leke deildi cizik seklinde kahve baskada olmadi insallah olmaz gittim kalbi atiyordu Allaha sukur.Hakkimda hayirlisiysa tutunsun bana die dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…