B hcg düştü mü tamamenHepinize teşekkür ederim, en azından kürtaj olmadı kendi kendine düştü diye avutuyorum kendimi.. Çok ağrılıydı hayatımın en kötü günü ve gecesiydi diyebilirim. Kendinize dikkat edin.
AY INŞ.. DUYARSINDA MUSMUTLU OLURSUN CANIM BEN CUMA GITTIM 5 HAFTALIIK ALTANDA BAKTI KALP ATISI YOK DAHA KUCUK 1HAFTA SONRAYA GEL DEDI.NASIL GECER GUNLER..Kızlar çarşamba günü kalp atışını duymaya gitcez allahın izninle dua edin bana
aynen canım ya yeterkı saglıklı olsunda gerekıyosa geç gelsınsaglikli oldugunu ogrenelimde haftasinin onemi yok :)
ayni adet sancisi gibi evet
bende bıan once sabah olsun ıstıyorum benım randevumda yarın ıns doktor yıne dınletır kalp atısınıÇarşamba günü gelse artık
Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın canım ınsallah gıttıgınde mınıcık kalbınden gelen pıtpıtlarını duyarsınKızlar bugun kan tahlili yaptırdım beta hcg 2 günde 1038 den 2720 'ye çıkmış çok şükür. Keseyi gördük ultrasonda :)). Allahım nazarlardan saklasın sağlıklı görünüyor su an. Allah bu sefer kucağıma almayı nasip eder inşallah. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnsallah sağlıkla doğarlar :) 2 mayısa randevu verdi kalp atışlarını duyabilecekmişim o zaman. ama 2 hafta uzun bir süreç gibi geldi bana kontrol için :S.
İnşallah canım inşallah çok heyecanlıyım :)Allah sag saglım kucagına almayıda nasıp etsın canım ınsallah gıttıgınde mınıcık kalbınden gelen pıtpıtlarını duyarsın
Insallah sag salim kucagimiza aliriz.Dün gece pecetede cizgi seklinde kahve zar gibi bisey vardi deri soyulurya öylr bisey olumlu dusunuorum korkmak istemiorum.Bir aksilik cikmazsa 12.haftada gidicem birdahaya ikili tarama testi icin insallah.Allahim.onlari bizlere bagislasin sürekli uzaniyorumbende bıan once sabah olsun ıstıyorum benım randevumda yarın ıns doktor yıne dınletır kalp atısını
ilk gebelıgınmı senınİnşallah canım inşallah çok heyecanlıyım :)
amin canım progestan felan kullanıyomusun bı gorunseydın yınede doktora leke geldı dıyosunInsallah sag salim kucagimiza aliriz.Dün gece pecetede cizgi seklinde kahve zar gibi bisey vardi olumlu dusunuorum korkmak istemiorum.Bir aksilik cikmazsa 12.haftada gidicem birdahaya ikili tarama testi icin insallah.Allahim.onlari bizlere bagislasin sürekli uzaniyorum
oy oy maşşallah Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınmerhaba güzel anne adayları
bugün kurban olduğum 11 cm olmuş.. herşey yolunda Allaha şükür Sadece şu lanet iş yerimden kurtulmak istiyorum
gecen sene 6 haftalık bir düşük yaşamıştım canımilk gebelıgınmı senın
ınsallah canım hisler cok onemlı Allah nasıl bı duygu verıyosa bıze hıssedebılıyoruzgecen sene 6 haftalık bir düşük yaşamıştım canım. Allah nasip ederse bu sefer içimde çok olumlu bir his var sağ sağlim geldiği günü göreceğim. :)
Allah korusun bir sıkıntı yoktur inşallah. Sen gönlünü ferah tut hersey yolundadır. Normaldir. Hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebeğine sonunda.amin canım progestan felan kullanıyomusun bı gorunseydın yınede doktora leke geldı dıyosun
Günde iki tane kullaniyorum canm sersem gibi yapıyor oyle cok buyuk bi leke deildi cizik seklinde kahve baskada olmadi insallah olmaz gittim kalbi atiyordu Allaha sukur.Hakkimda hayirlisiysa tutunsun bana die dua ediyorum.amin canım progestan felan kullanıyomusun bı gorunseydın yınede doktora leke geldı dıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?