canım çok geçmiş olsun. cok üzüldüm. ama dusugun nedeni olur ve bazi nedenlere önlem alinir. tabi ilk dusuklerde neden arastirilmadigi icin öyle demistir. yoksa genetik pihtilasma bağışıklık sisteminin bebegi yabanci gormesi neden olabilir dusugeGittim gebeliğin esamesi bile kalmamış rahim tabakam incelmiş kese bebek hiçbi şey yok, ben karından baktı yine bi umut dedim vajinal baktırdım 4 mm endometrium incecik gerçi dünkü kanamadan sonra normal.
Düşüğün bir sebebi olmaz sakın benden mi oldu diye düşünme dedi. Bebek sağlıklıysa tutunur sağlıksızsa ne yaparsan yap istersen yataktan kalkma yine de tutamazsın doğsa da anomalili olur kromozomal olarak bozuk dedi. Haklı adam ne desin ki başka
çok geçmiş olsun.Acil yardım edin ne olur .2gün önce değerüm 1799 du şimdi 406.5 doktor ameliyat ta nite böyle çıktı
aynen canım bende bebek gelısmemıs deyınce doktor ınceleye ınceleye ogrendım kadın gunde 1 yumurta veya 1 muz yıyomus bebegı bırden gelısmıs aradakı 2 hafta gerılıgı kapatmıs bende yemeye basladımyaa süpermiş kesin günde bir tane yiyeceğim bende artık :)
Çok geçmiş olsun. Allah tekrar anneliği nasip etsin inşallahSizler de allaha emanet olun. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz. Ben artik daha da girmem buraya. Umutlar suya düştü çünkü.hoşcakaliiinnnn
aminnnnnnnnn ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı o boynunu koklamayı cennet kokusunu ıcıme cekmeyı uyurken ızlemeyı
aynen canım bende bebek gelısmemıs deyınce doktor ınceleye ınceleye ogrendım kadın gunde 1 yumurta veya 1 muz yıyomus bebegı bırden gelısmıs aradakı 2 hafta gerılıgı kapatmıs bende yemeye basladım
ne yaparsan yap gecmıyo canım ama tek tavsıyem sana ınternette arastırma sakın ınsanın kotu seyler gorunce stresı artıyo sakince beklmeye calısBENDE INŞ.BANA DA KALBI ICIN BIR HAFTA SONRA GEL DEDIII ZAMAN NASIL GECERKI BILEN VARMI
ben de tost yiyorum sadece kasarli ve iki de oglum var evde yemek yapamıyorum.Burdaym canım mide bulantılarm çok kötü oldu dayanamadm yemek bile yapamıyordum eşim işinden izin aldı memlekete geldk annemlere bakalım inş azalır çok zorlanıyorum sen nasıl oldun canım?
Acaba 11 mm mi cunki ben de sasirdim :)doğum tarihlerimizayni 11 cm degildir canim ya.. İşyeri nde de düzelir inşallah
ben de 58 .kızlar kaçar kiloyla başladınız hamileliğe?? Ben 62 inşallah cok almayız zaten iriyim biraz :)
inşallahh şöyle hayırlısıyla 20 30 haftaya gelsekteÇok iyi yarasın bebişlere inşallah :)
Düşmemiştir hemen sanmıyorum komplet düşük olduğu için hcg bakmaya gerek duymadı ki vajinal ve abdominal her türlü bakıldı endometriumum da incelmiş gebelik kalıntısı yok.B hcg düştü mü tamamen
inşallah güzel haber alip donrrdiniz:)yarın sabah doktora gidiyorum kızlar
ilk kez gidicem
cnm Allah korusun bişey olmaz allahın izniyle. iyi ki gitmişssin o zamn.. önlem alınması iyi olmuş.kaç taftalıkmış senin.
cnm Allah korusun bişey olmaz allahın izniyle. iyi ki gitmişssin o zamn.. önlem alınması iyi olmuş.kaç taftalıkmış senin.
canım çok geçmiş olsun. cok üzüldüm. ama dusugun nedeni olur ve bazi nedenlere önlem alinir. tabi ilk dusuklerde neden arastirilmadigi icin öyle demistir. yoksa genetik pihtilasma bağışıklık sisteminin bebegi yabanci gormesi neden olabilir dusuge
ayyy evet ya canım agzın bal yesin şu 3 ayı bir atlatsak doğuma yaklaşıp alışveriş derdine düşsek ne güzel olurri
inşallahh şöyle hayırlısıyla 20 30 haftaya gelsektedogum korkusu sarsa alısverıslere baslasak cınsıyetlerını ogrensek en azından 12 haftayı atlatsakta dusuk rıskınden azda olsa kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?