2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım çok geçmiş olsun. cok üzüldüm. ama dusugun nedeni olur ve bazi nedenlere önlem alinir. tabi ilk dusuklerde neden arastirilmadigi icin öyle demistir. yoksa genetik pihtilasma bağışıklık sisteminin bebegi yabanci gormesi neden olabilir dusuge

yaa süpermiş kesin günde bir tane yiyeceğim bende artık :)
aynen canım bende bebek gelısmemıs deyınce doktor ınceleye ınceleye ogrendım kadın gunde 1 yumurta veya 1 muz yıyomus bebegı bırden gelısmıs aradakı 2 hafta gerılıgı kapatmıs bende yemeye basladım

ya kızlar nazar duası bılen varsa hepımız ıcın okusun Allah askına ne kadar cok kayıp kanama lekelenme sorun yasayanımız oldu

Çok iyi yarasın bebişlere inşallah :)

BENDE INŞ.BANA DA KALBI ICIN BIR HAFTA SONRA GEL DEDIII ZAMAN NASIL GECERKI BILEN VARMI
ne yaparsan yap gecmıyo canım ama tek tavsıyem sana ınternette arastırma sakın ınsanın kotu seyler gorunce stresı artıyo sakince beklmeye calıs

Burdaym canım mide bulantılarm çok kötü oldu dayanamadm yemek bile yapamıyordum eşim işinden izin aldı memlekete geldk annemlere bakalım inş azalır çok zorlanıyorum sen nasıl oldun canım?
ben de tost yiyorum sadece kasarli ve iki de oglum var evde yemek yapamıyorum.

Pıhtılaşma vs bozukluk olursa anca onu da hemen araştırmıyorlar çünkü ilk düşükler spontan düşük sayılır normal kabul edilir tekrar ederse o zaman üzerine düşerler. Yüzde seksen embryo kaynaklı ikinci bebeğim de düşerse o zaman araştırma yoluna giderim. pıhtılaşma sorunum yok kalanını da şuan düşünmek istemiyorum bi süre zaten bebek isteyeceğimi sanmıyorum o ağrı bende ciddi travma yarattı düşecekse de düşsün yeter diyerek ağladım.

i

inşallahh şöyle hayırlısıyla 20 30 haftaya gelsekte dogum korkusu sarsa alısverıslere baslasak cınsıyetlerını ogrensek en azından 12 haftayı atlatsakta dusuk rıskınden azda olsa kurtulsak
ayyy evet ya canım agzın bal yesin şu 3 ayı bir atlatsak doğuma yaklaşıp alışveriş derdine düşsek ne güzel olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…