- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Haftaya cumartesi gircem o zaman32. haftada calısabılır raporu ıcın mecbur gırılıyomus cnm
Benimki nst den bahsetmedi 24 ekimde gel dedi muayene artı rapor için bakalım mecbursa bizde gircez demek kiişte bana öyle dedi normalde 4 kasımda randevum ama pazrtesi rapor için nst ye gircesin dedi tmm dedim bende
heh he :) koca kafa mı, sonradan duzgun bı orana gelır canım merak etme. Gelmese nolur sonucta senn ıcın dunyann en guzel bebegı olacak :)
Evet canım 32+0 da çağırdı doktorum haftaya cumartesi bakalım:)kısmet canım zaman göre değerlendirirsin
gül seninle günlerimiz aynı sen raporu ne zaman alacaksın 32+0 damı
ay blmyomki cnm bnm dr öyle dedi belki hastaneye ve dr göre değişyordur blmyom vallayok canım hiç girmedim ben ona
karnına 2 tane bişi bağlıyorlar kalp atışını dnlyorlar gördüklerim öyleydi ama ben hiç girmedim henüz bakiciz:)nasıl bişey bu nst canlar
valla öyle eşim dyor seni yüzmeyede götrcem sen doğur dadusunme artık onları dogumdan sonra dusunursun.
bende dün duydum yani öyle dedi anlamadım aman yap derse yaparız napak her naneyi yapmadıkmı bu uşaklar için bunuda yaprız:)Benimki nst den bahsetmedi 24 ekimde gel dedi muayene artı rapor için bakalım mecbursa bizde gircez demek ki
çoğu kv aynı galiba..bizimkisi de çocuk için eşimin abisine yapmadığı şey kalmadı, biz evlendik, bize de aynı şeyler..hatta ben bir ara çıldırdım artık laflarından, taşıyıcı anne bulucam o yapsın ya da tıp ilerlesin eşim yapsın vücudumu bozamam dedim..ondan sonra sustu biraz..neyse bebiş gelcek artık, aynı yerdeyiz nerdeyse, yarım saat mesafe var aramızda, gittiğimizde karnıma doğru seslenio oğluşum diye, millete gösteriş yapçak ya yüksek sesle dışarda komşularının yanında diyor bir de..ama gel gör ki bir çöp bile almadı, sormadı hiç, ihtiyacınız var mı diye..geçen gün eşimden halı almasını istedi laf arasında, beni hemen sinir bastı, halı falan alamayız daha çocuğun halısını alamadık dedim..ben hep soğuk davranıyorum valla, torun torun diye tutturuyor sonra hiçbirşey yok..kusura bakmasın..bizimkiler ta türkiyenin diğer ucunda, ordan birşeyler yapmaya çalışıyorlar, bende almayın artık dedim..eşim anlayışlı en azından, gerçi ailesi hakkında birşey de demiyorum ama anlıyor..o üzülmesin diye eşime birşey demiyorum..bebek doğduğunda annem gelecek zaten, 1 ay falan kalacak, annemi kıskanıyor zaten, kıskançlıktan gelmez bize..
Allah'a şükür çalışıyoruz, çocuğumun herşeyini alırız biz..gerek yok artık birşey almasına, alsa da gösteriş için alacak zaten, o yüzden hiç almasın daha iyi..
Haftaya
Haftaya cumartesi gircem o zaman
Doktor gözünüzle fark edebileceğiniz bir şey değil , haftasına göre kafası büyük :)) dedi . Boyu da uzun bebitonun zaten :) bu zamandan sonra genetik Farklılıklar ortaya çıkarmış. Minyon ailelerin minyon bebişleri, koca kafalı dayıların koca kafalar yeğenleri
Teşekkür ederim canım.o tarıh olayı muallak ba kalım cnm, kımın kaderıne ne cıkacak :))
gecmıs olsun bu arada
Teşekkür ederim canım.
Inşallah bi atlatsam şu öksürüğü
Raporu da alabilirsem 20 kasıma gün saymaya başlarız
kız kaçımız 20 kasımda çıkıyoruz :) ben meltem sen başka:) he he Benımkının de burnu buyuktu, babası tarafına cekmış :) napalım cırkın mırkın cocuk bızım atamayız artık.
Benimde 30+0 da 1435 gr dı.benmkı de zayıf hafıften, 30+0 da 1465 gr dı. Bakalım 32 de ne cıkacak pzt
Başka kim var bilmiyorum canım.kız kaçımız 20 kasımda çıkıyoruz :) ben meltem sen başka
Ben tattim cnm bnm kiz saolsn 6,ayimda 2 kez nst ye baglttirdi o bagladklri seye nasil vuruyr istemiyr kalp atislrini dinliyrsn birde sancina bakiyrlr cok guzel bisey yarim saat yatiyrsnkarnına 2 tane bişi bağlıyorlar kalp atışını dnlyorlar gördüklerim öyleydi ama ben hiç girmedim henüz bakiciz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?