2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
huzurluvemutlu valla cnm ben şimdilik huggies yenidoğan aldim bi paket doğduktan sonra alırım gerektikçe oglumda üni baby ıslak mendil aldim yenidoğan bunda sleppy tercih ettim sonuçta ikisi de pamuk su
Bebedor un tırnak makas vs setini aldim
Şampuan olarak da sebamedden sasmam oglumda memnun kalmıştım

heh he :) koca kafa mı, sonradan duzgun bı orana gelır canım merak etme. Gelmese nolur sonucta senn ıcın dunyann en guzel bebegı olacak :)
Doktor gözünüzle fark edebileceğiniz bir şey değil , haftasına göre kafası büyük :)) dedi . Boyu da uzun bebitonun zaten :) bu zamandan sonra genetik Farklılıklar ortaya çıkarmış. Minyon ailelerin minyon bebişleri, koca kafalı dayıların koca kafalar yeğenleri

Benimki nst den bahsetmedi 24 ekimde gel dedi muayene artı rapor için bakalım mecbursa bizde gircez demek ki
bende dün duydum yani öyle dedi anlamadım aman yap derse yaparız napak her naneyi yapmadıkmı bu uşaklar için bunuda yaprız:)

aman almasınlar ya, bız de lafın yerı geldıgınde bunu teyzesı yaptı, şunu ananesı aldı der lafımızı sokarız. Hergun dıbımızde olup vıcık vıcık olmalarındanda almamalarını tercıh ederım.

:) he he Benımkının de burnu buyuktu, babası tarafına cekmış :) napalım cırkın mırkın cocuk bızım atamayız artık.

karnına 2 tane bişi bağlıyorlar kalp atışını dnlyorlar gördüklerim öyleydi ama ben hiç girmedim henüz bakiciz:)
Ben tattim cnm bnm kiz saolsn 6,ayimda 2 kez nst ye baglttirdi o bagladklri seye nasil vuruyr istemiyr kalp atislrini dinliyrsn birde sancina bakiyrlr cok guzel bisey yarim saat yatiyrsn

sorma aynen sanırım öyle eşimde diyor millet senn gibi hamile olmak için neler vermez sen sorun edyon diye :) hala çok kg aldım dyorumda oda kızıyor nerende bu kg lar acaba bi toton var bide sonradan eklenen karnın :)))))

kızlar bugün doktora gittim
29 haftalığım ama bebek ilerdeymiş
normal doğuramazsın iri olacak dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedimm
veeee 16 aralık sezeryan tarihi verdi
2 kasımda gidip çalışabilir raporu alacam

16 aralık doğum tarihimse eğer nezaman izne ayrırır beni sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…