1800 dedi 2 hafta öndesin dedi
ultrasyonda da yanakları şişko bir bebek gördük :)
Hayirlisi olsun canim bende yarin kontrole gidicem dogumu konusuruz demisti o yuzden merak ettim.minnak yavrunu saglikla al kucagina inscatı muanesi yapmadı bilmiyorum
29 haftalık 1800 dedi
büyük dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim
belki ısrar etsem normala ok derdi ama bende hiç ısrar etmedim
16aralık doğum tarihin dedi deftere de not aldı
Doguma karar vermis ya tatlim o yuzden sordum cati Dar diyemi sezeryana karar Verdi diye merak ettimbu çatı muayenesi için erken değil mi zaten. Benim bildiğim çatı muayenesi 36 dan sonra olur
Canim sen Dr değiş bence belli ki sezeryan yanlısı bir Dr a denk gelmissin tabi sen de istiyosan o ayrı ama benim 27 haftada bebek 1860 gr haftasına göre de ilerdeydi ama Dr sezeryan dan bahsetmedi hiçbaşından beri normal doğum konuşuyoruz
Canım bizim de 29+5 te 1967 gr. dedi. 2 hafta kadar önden dedi aynen. Hatta az ye diye bana biraz da kızdı :/ 16 kiloyu geçtim hamileliğin başındanultrasonda yanaklar kocaman dudak minicik kalmış görünmüyor dedi:) Normal düşünüyoruz biz de ama bu gidişle normal zor dedi bana da :/
Kılar englishhome 'a gittim. Gerçekten çok güzel indirim var. 2 takım nevresim takımı, alt açma ( altı yorgan gibi çok güzel ) ayrıca tekli yastık kılıfları ve penye tulum aldım. Yakınınızda varsa bakın derim.
Zaten ayda 400 lira vericem dediDurumunuz iyiyse esine soyle siz odeyin dogalgaz faturasini herkes kendi evinde otursun madem yakinsiniz arada gelir aksam evine gider.bence otele para verecek adam ayda 200lira dogalgaz faturasinu da oder
valla sezeryan yanlısımı bilmiyorum bir sene önce arkadaşımda bu doktora gitti onu normal doğum yapsın diye çok dil döktü doktorun sekreteri de eşimin kuzeni
ben sezeryan istediğim için çok sorgulamıyorum da bakalım hayırlısı inşallah
herkesin doğumu rahat olur inşallah
Aynen aralık bebeleri tombiş:)benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası
şimdiden nasıl karar vermiş doğum tarihine çok ilginçkızlar bugün doktora gittim
29 haftalığım ama bebek ilerdeymiş
normal doğuramazsın iri olacak dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedimm
veeee 16 aralık sezeryan tarihi verdi
2 kasımda gidip çalışabilir raporu alacam
16 aralık doğum tarihimse eğer nezaman izne ayrırır beni sizce
Aynen birde top gibi oldun deyip duruyor neler çekiyoruz bizay bırak ya kendileri rahatya tabi istedikleri gibi ohhh yapan biz 9 ay taşıyan biz onlara nolmuş
Genlere çekicek zaten kv şimdi topaç gibi gelir bebişaynen skntı yapmıyorum ya sağlıklı olduktan sonra önemi yok kv kalsa 750 gr dogcaktı benden bukadarı bile beklenmyordu çunki :) bildiğin zayıflıkta son noktadaydım çünki:)))))
Seninle aynı kiloda hamile kalmışız.benim boy 175 ve bebek 33. Haftada ben 85 kiloyumbana da kızdı az ye dedi ama ben 68le hamile kaldım şuan 78 kiloyum
bir ayönce 73 müşüm o yüzden birayda 5 kilo almışsın dedi haftada bir kilo eder dedi
oyüzden az ekmek artık
Çok erken değilmi sezeryan için bir risk yoksa isteğe bağlı sezeryanda 36 38 haftaya kadar bekliyorlarkızlar bugün doktora gittim
29 haftalığım ama bebek ilerdeymiş
normal doğuramazsın iri olacak dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedimm
veeee 16 aralık sezeryan tarihi verdi
2 kasımda gidip çalışabilir raporu alacam
16 aralık doğum tarihimse eğer nezaman izne ayrırır beni sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?