2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
1800 dedi 2 hafta öndesin dedi
ultrasyonda da yanakları şişko bir bebek gördük :)

Canım bizim de 29+5 te 1967 gr. dedi. 2 hafta kadar önden dedi aynen. Hatta az ye diye bana biraz da kızdı :/ 16 kiloyu geçtim hamileliğin başından ultrasonda yanaklar kocaman dudak minicik kalmış görünmüyor dedi:) Normal düşünüyoruz biz de ama bu gidişle normal zor dedi bana da :/

catı muanesi yapmadı bilmiyorum
29 haftalık 1800 dedi
büyük dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim
belki ısrar etsem normala ok derdi ama bende hiç ısrar etmedim
16aralık doğum tarihin dedi deftere de not aldı
Hayirlisi olsun canim bende yarin kontrole gidicem dogumu konusuruz demisti o yuzden merak ettim.minnak yavrunu saglikla al kucagina ins

valla sezeryan yanlısımı bilmiyorum bir sene önce arkadaşımda bu doktora gitti onu normal doğum yapsın diye çok dil döktü doktorun sekreteri de eşimin kuzeni
ben sezeryan istediğim için çok sorgulamıyorum da bakalım hayırlısı inşallah
herkesin doğumu rahat olur inşallah

bana da kızdı az ye dedi ama ben 68le hamile kaldım şuan 78 kiloyum
bir ayönce 73 müşüm o yüzden birayda 5 kilo almışsın dedi haftada bir kilo eder dedi
oyüzden az ekmek artık

bende gideceğim canım bugün iyi ki söyledin sadece internette geçerli sanmıştım kampanyayı

Durumunuz iyiyse esine soyle siz odeyin dogalgaz faturasini herkes kendi evinde otursun madem yakinsiniz arada gelir aksam evine gider.bence otele para verecek adam ayda 200lira dogalgaz faturasinu da oder
Zaten ayda 400 lira vericem dedi

Amin canım inşallah ben ısrarla normal doğum istediğim için erken haftalarda sezeryan diyen Dr lara biraz sinirleniyorum :))

benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası
Aynen aralık bebeleri tombiş:)
Arkadaşım bi ara hergün süt ve muz tüketti.
Çocuğu o ay hızlı kilo almıştı.
En son doktorum haftalık 300 gram alması gerekiyor demişti.
Bakalım yarın kontrol var 600 gram almıştır inşallah..

Kızlar okuldan kızın okuldan dönüşte görümceye uğradım bi hastane çıkışımız eksikti kocasının çocuk giyim dükkanı var bana hadi layla dükkana gidelim dedi adım ayla o bana layla der annem bebeğe bişeyler alcakmış dedi bir sürü şey aldık bedavaya geldi kv deye hastane çıkışım yeşil renk mavi kalmamış olsun Namal'ım binada şükür

şimdiden nasıl karar vermiş doğum tarihine çok ilginç

BİRŞEY SORACAĞIM KIZLAR ,

ÇALIŞAMAZ RAPORUNU BEN MUHASEBEYE VERDİM SGK YA DA GİTMEME GEREK YOK Dİ Mİ

Çok erken değilmi sezeryan için bir risk yoksa isteğe bağlı sezeryanda 36 38 haftaya kadar bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…