2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben tattim cnm bnm kiz saolsn 6,ayimda 2 kez nst ye baglttirdi o bagladklri seye nasil vuruyr istemiyr kalp atislrini dinliyrsn birde sancina bakiyrlr cok guzel bisey yarim saat yatiyrsn
yarım ssaatmi ay ben fenalık geçirirm oyle yarım saaat yatmaktan kurtluyum ben kalkmak isterm

Canım bebeğin kilosu kaç ki doktorun sezeryan dedi

a senin de öyle sahi, bugün 31+5 olduğuna göre. sağol dünürcüm. napın gittin geldin mi? hallettin mi? ne oldu nasıl oldu tam olarak?

Canim bebek ne kadar ki oyle dedi cati muayanesi yaptimi peki

catı muanesi yapmadı bilmiyorum
29 haftalık 1800 dedi
büyük dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim
belki ısrar etsem normala ok derdi ama bende hiç ısrar etmedim
16aralık doğum tarihin dedi deftere de not aldı

bu çatı muayenesi için erken değil mi zaten. Benim bildiğim çatı muayenesi 36 dan sonra olur

Benimde 30+0 da 1435 gr dı.
Doktorum kilosu gayet iyi demişti.
Anası gibi fit bebeler doğuracaz:)

benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası

Çok haklısın canım, doktorların yaklaşımı bizi ne kadar etkiliyor bir bilseler daha hassas davranırlar belki :/

benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası

MELTEM SENİN BEBİŞ EN AZ 2000 GR OLMUŞTUR HATTA GEÇMİŞTİR BİLE. ARADA 17 GÜN OYNUYOR

1800 dedi 2 hafta öndesin dedi
ultrasyonda da yanakları şişko bir bebek gördük :)

Canim sen Dr değiş bence belli ki sezeryan yanlısı bir Dr a denk gelmissin tabi sen de istiyosan o ayrı ama benim 27 haftada bebek 1860 gr haftasına göre de ilerdeydi ama Dr sezeryan dan bahsetmedi hiçbaşından beri normal doğum konuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…