- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
aynen aynen umarım dayanma gücmz kalır :)Başka kim var bilmiyorum canım.
Inşallah 20 kasıma kadar çalışma gücümüz kalır:)
yarım ssaatmi ay ben fenalık geçirirm oyle yarım saaat yatmaktan kurtluyum ben kalkmak istermBen tattim cnm bnm kiz saolsn 6,ayimda 2 kez nst ye baglttirdi o bagladklri seye nasil vuruyr istemiyr kalp atislrini dinliyrsn birde sancina bakiyrlr cok guzel bisey yarim saat yatiyrsn
Canım bebeğin kilosu kaç ki doktorun sezeryan dedikızlar bugün doktora gittim
29 haftalığım ama bebek ilerdeymiş
normal doğuramazsın iri olacak dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedimm
veeee 16 aralık sezeryan tarihi verdi
2 kasımda gidip çalışabilir raporu alacam
16 aralık doğum tarihimse eğer nezaman izne ayrırır beni sizce
a senin de öyle sahi, bugün 31+5 olduğuna göre. sağol dünürcüm. napın gittin geldin mi? hallettin mi? ne oldu nasıl oldu tam olarak?evet canım benım de oyle oluyo, benım haftmın ılk gunlerı pazara son gunlerı cumartesıye gelıyo. Valla bu bıslerın gunlerı mesaı saatlerıne bakmaz, mecbur pazar gunlerı olacak hafta basımız :))
ask olsun dunurum daha torun sevıcez beraber, sımdıden ehhh denılır mı :)
bu durumda sen aralık annesi misin kasım annesi mi?Bende soracaktım aralik anneleri site ahalisine , Sezeryan olacaklar icin 17 Kasım dan önce gelecek var mı diye ??
Başka kim var bilmiyorum canım.
Evet bebek icin ve suslervsatan biryere de getirttirdim kutulu olarak tanesi 8,5hepsi çok guzel cnm
netten mi buldun
Canim bebek ne kadar ki oyle dedi cati muayanesi yaptimi pekikızlar bugün doktora gittim
29 haftalığım ama bebek ilerdeymiş
normal doğuramazsın iri olacak dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedimm
veeee 16 aralık sezeryan tarihi verdi
2 kasımda gidip çalışabilir raporu alacam
16 aralık doğum tarihimse eğer nezaman izne ayrırır beni sizce
Canım bebeğin kilosu kaç ki doktorun sezeryan dedi
normal dogum Aralık ama sezeryan Kasımbu durumda sen aralık annesi misin kasım annesi mi?
ahanda 4 olduk 20 kasım güzelleri eve çıkış günü :))) ohhh miss gelsi,n artık 20 kasım isyan bayragı çıkartcam yoksaben :) @efekereminannesi
Canim bebek ne kadar ki oyle dedi cati muayanesi yaptimi peki
Canım canakklaledeyim bebek süsleri satan bir dükkan a getirttirdim ,internetten buldum 8,5 tl kutulu adet fiyatı 30 ad yaptiriyorumB Benbirerkekannesiolarak canim hediyeliklerini nerde yaptirdim çok hos
catı muanesi yapmadı bilmiyorum
29 haftalık 1800 dedi
büyük dedi bende zaten sezeryan istiyorum dedim
belki ısrar etsem normala ok derdi ama bende hiç ısrar etmedim
16aralık doğum tarihin dedi deftere de not aldı
Benimde 30+0 da 1435 gr dı.
Doktorum kilosu gayet iyi demişti.
Anası gibi fit bebeler doğuracaz:)
Başka kim var bilmiyorum canım.
MELTEM biz zayıf çocuklar çıkartcaz kuzum biz çırpıgillerdeniz :)))benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası
Şeker değerlerin iyi çıkıyomuş işte neden hala kararsız kalıp senn canını sıkıyo ki, bu dr lar da bi acayip.
Benm bebeğim aslında kg olarak normalin alt sınırında ama yine de bi kuşku oluyo içimde Bi de diyabet doktorum insüline baslatmaya calişinca iyice stres oldum ama allahtan kadın doğumcum hayır hiç gerek yok diyerek beni rahatlattı valla.
Bu dr lar da bazen bosuna stres ediyolar bizi
benım doktorum da "1400-1500" arası beklıyordum kılo ıyı" dedı Ama burda herkes 1700-1800 lerden bahsedınce ıskıllendım braz acıkcası
1800 dedi 2 hafta öndesin dedi
ultrasyonda da yanakları şişko bir bebek gördük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?