- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Haaa ben gidip pazartesi baslatmasi icin soyliycen sandim tamm tamm simdi oldu desene o saatlerde ikimzde rapor aliciz) ayy 20 kasim gel artik
yuhhhhh !!!!Ayn
Cnm bizimkiler son 30 dk 10 dk da cikayim ona bile izin kagidi alip saat dk hesabi yapip kesiyorlar duaun artik daha ne diyim
ben tüylüyü de yıkadım canım hiç bişey olmadı yıka sendeBen de penye battaniyeyi yıkayacağım. Fakat normal tüylü battaniye yıkanınca nasıl olur bilemedim. Ne dersiniz? Aslında temizlenmesi için yıkanmalı.
Cnm zaten onda anlamiyon cart curt kesiyorlar sen uyuyonsezeryana da alıştırıcam kendımı artık napayım.
Canlar n s t den kacmayin bazen Biz farkedemeyebiliriz sancıyı. Benim küçük oğlan 36 artı 4 te gittim. Kontrole. Ne s t ye girdim sancim yok. Düzenli sancı çıktı muayene etti açılma da vardı hemen doğuma aldılar eşim il dışındaydı yanında bile yoktu. Girin kızlar n s t yeO da iyiymişşne güzel kaçmışsın kız bende öyleyim istemediğim bişeyi yaptıramaz kimse ya bazı dr lar rapor için önce nst istiyo bazıları istemiyo demk ki. Ama zorunlu değil yani sonuç olarak
Ağrı kötü olmuşay aynen canım ya dayanırım biraz bu ayın sonuna kadar çalışırım dedim ama işkence gibi resmen katlanılacak gibi değil 15 günlük az maaş alayım napayım dediğin gibi benden ve kızımdan önemli değil
ban
Benim dr h ic alttan muayene yapmadi bana valla bi hamilelik dusundugum donemde baska kadina gitmistim o kis felan vatmi diye yapti birde kendi dr um o donemde enfksyon cok vardi o yuzden yapti hamileligmden beri hic yapmadi baska
Ole yap cnm ne basimiza gelcegi belli degil ablam okadar sanci cekti cocugun kafasi assagidydi fkt acilmasi olmadi suyu bitti zorlnmktn yegenmn kafasi divri vkti sezeryana alndi suyu bitince arkadasm norml diye gitti suyunu patltms ebe oda sezeryana alindi bi arkadasmda okadar beklediki norml icin olmadi gunu gecti onuda aldlr sezeryana bi arkadasimida taksiyle goturuyrlr doguma esi taksi parasni verene kdr kadim dogumunu yapmis norml yani ne zmn ne olunck hepsine hazirlikli olalm evlatlrmz saglkli olsn yeter gerisi bos norml hepimiz isterz fkt Rabbimdn hersey hayirli dogumlar nasip etsn ins bna doktr norml ins olur fkt sezeryan gibi gorunuyr dedi kanamam cok olursa sezeryana alicn seni dedi bnde cok istiyrm fkt hayirlisi hakkimizda bebegmzde bizde saglikla cikalm hastahanedende gerisi bos bosver cnm takma kafana zorlama olck diyede kndnioyle yapıcam artık canım ya, normal doguramazsam cok uzulmeyeyım dıe sezeryana da alıstırıcam kendımı.
Malesef oyle 1 tl lerini bile gecirmezler bakma sen uyuz oluyorjm ama napcanyuhhhhh !!!!
masallah canım, 2 kg yu gecmıs ıste ne guzel.Kızlar günaydınn dün kontrolumuz var 32+0 bebeğimin kilosu 2,18 miş Sizce nasıl ? Şimdilik herşey yolunda gibi..?
Cnm zaten onda anlamiyon cart curt kesiyorlar sen uyuyon) napalim cnm saglikli olalim da aliscaz artik bende istemiyoru. Iz kalmasindan dolayi ama sagligim icinsede zorlamak cok mantiksiz normal icn
Bndende ayni cnm cok sabirszlniyrm ins esim burdykn dogumum olur diyede dua ediyrm esim sehir disina cikiyr arada ins denk gelmzValla gecmedikce bana geliyorlar 2 ay kaldi ben fenalik geciriyorum artik hadi hadi diye diye))
Ahaha ben ptesiye ertelediğini anladım nst olayını ayrı bir olay olarak yazmıştım cnm ama okuyunca hak verdim senin anladığın gibi olmuşyok ben raapor ıcın gtmedım (rapor ıcın 19 ekımde sıslı etfale gıdıcem), sadece bebegın kalbını gorelım ıyı mı bakalım ıstedım, her gıdenı yatırıyolar dırek :)) gecen sefer alttan muayeneden kurtulup nst de de yakalnmıstım, bu kez nst den de kactım :)
Canlar n s t den kacmayin bazen Biz farkedemeyebiliriz sancıyı. Benim küçük oğlan 36 artı 4 te gittim. Kontrole. Ne s t ye girdim sancim yok. Düzenli sancı çıktı muayene etti açılma da vardı hemen doğuma aldılar eşim il dışındaydı yanında bile yoktu. Girin kızlar n s t ye
Amiin cnm. Ultrason sobuclariniz beklenen dogum tarihi ile uyusuyor mu.. Benim ki sat a gore 12 aralik ultrasonda 29 kasim. Hangisi onemli olanNomarl canım bu korkular bende korkuyorum normal doğum istiyorum ama korkuyorumda çünkü sancı nasıl bişi hiç bilmiyorum :) hakkımız da hayırlısı cnm ınsaĺlah hepimiz sıkıntısız doğum gerçekleştirir kucağımiza alırız bebisleri :)
Verme verme devlet zaten pek merakli knt etmeye ne gorceklerse sanki usg de gozkmuyo ben hic gitmwdim dv esim yollamiuor yanlis bisi yaparlar diyebenım doktorum da hamılelık boyunca hıc yapmadı, o yuzden ben de devlettekılere de ızın vermedım.
Sağol canim
Evet çok sinir bozucu hele birde fitil tarzı ilaçları kullanmayi sevmiyorum birde 20 tane var ben 20 gün onları kullanamam
Bol bol su iceyim en iyisi
Benim de 31 artı 6 da verdi 32 diye yazdı rapora o günyafolik de biz erken olsun sıkıntı cıkmasın dedık dıe kızcagız, tarıhını 31+5 e cekmıs
gercı ben dedıgım gıbı 170 e sordum, 31+5 de de gıdebılırsınız dedıler, sıkıntı cıkmayacak buyuk ıhtımal, ben, bız sennle cmt pazar parası da alalım ıs yerınden dıe hesap yaptıgımız ıcın pazartesıye cektım randevuyu.
Ole yap cnm ne basimiza gelcegi belli degil ablam okadar sanci cekti cocugun kafasi assagidydi fkt acilmasi olmadi suyu bitti zorlnmktn yegenmn kafasi divri vkti sezeryana alndi suyu bitince arkadasm norml diye gitti suyunu patltms ebe oda sezeryana alindi bi arkadasmda okadar beklediki norml icin olmadi gunu gecti onuda aldlr sezeryana bi arkadasimida taksiyle goturuyrlr doguma esi taksi parasni verene kdr kadim dogumunu yapmis norml yani ne zmn ne olunck hepsine hazirlikli olalm evlatlrmz saglkli olsn yeter gerisi bos norml hepimiz isterz fkt Rabbimdn hersey hayirli dogumlar nasip etsn ins bna doktr norml ins olur fkt sezeryan gibi gorunuyr dedi kanamam cok olursa sezeryana alicn seni dedi bnde cok istiyrm fkt hayirlisi hakkimizda bebegmzde bizde saglikla cikalm hastahanedende gerisi bos bosver cnm takma kafana zorlama olck diyede kndni
yAaa valla biz haf sn yuzunden yaptik o tarihe ama nolcak simdi onunki bi sorun cikmaz dimi ayy uzuldum simiyafolik de biz erken olsun sıkıntı cıkmasın dedık dıe kızcagız, tarıhını 31+5 e cekmıs
gercı ben dedıgım gıbı 170 e sordum, 31+5 de de gıdebılırsınız dedıler, sıkıntı cıkmayacak buyuk ıhtımal, ben, bız sennle cmt pazar parası da alalım ıs yerınden dıe hesap yaptıgımız ıcın pazartesıye cektım randevuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?